- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Hobby elektronika
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Ezt most újra meg kell kérdeznem, ugye véletlenül sem arról van szó, hogy összesen két óra használat után áll le? Mármint ha használom másfél órát, restart után ugye nem áll le fél óra múlva?
Lehet kicsit paranoiás vagyok, de kinézem a MS-ból ezt. -
Rickazoid
addikt
Hát ez is eljött. Pedig olyan szép stabil az RC nálam... a kék halált is csak egyszer láttam, amióta ez van. Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Azt a két órát indulástól méri és nem .. összegzi, ugye? Úgy értem ha használom mondjuk másfél órát, majd leállítom, akkor a következő indítás után lekapcsol fél óra múlva? Az MS-ből ezt simán kinézem. Mert ha nem, akkor még ráérek kicsit, mert most nem lenne rá keret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Filmvilág
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest