Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Ezt most újra meg kell kérdeznem, ugye véletlenül sem arról van szó, hogy összesen két óra használat után áll le? Mármint ha használom másfél órát, restart után ugye nem áll le fél óra múlva?
Lehet kicsit paranoiás vagyok, de kinézem a MS-ból ezt. -
Rickazoid
addikt
Hát ez is eljött. Pedig olyan szép stabil az RC nálam... a kék halált is csak egyszer láttam, amióta ez van. Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Azt a két órát indulástól méri és nem .. összegzi, ugye? Úgy értem ha használom mondjuk másfél órát, majd leállítom, akkor a következő indítás után lekapcsol fél óra múlva? Az MS-ből ezt simán kinézem. Mert ha nem, akkor még ráérek kicsit, mert most nem lenne rá keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest