- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Jahh, pivot módban nézve egy TN-est nem csak a képernyő egyes részei látszódnak máshogy, hanem az egyik szem is mást lát, mint a másik...
(Gy.k. mert nem középről halványodik a szélek felé, hanem [eredeti helyzetben] függőlegresen legfelülről [ahol fehér felé fakul] lefelé folyamatosan.)
-
sztem meg a 16:10-es hasznalhatatlan pivot modban, plane ha TN paneles, mer ugyan mostmár csak alulrol nezve hihetetlen fos a kepminoseguk (amugy csak szimplan nem jo), de ha elforgatod, akkor az oldalrol nezve lesz szar.
Én most szereztem be egyet otthonra, tesónak/ősöknek az is jó lesz alapon, de pivotban használhatatlan, mert rohadt keskeny, és túl magas, nem lehet átlátni az egészet. -
Psych0
őstag
ilyen kicsi tn-es cuccnál szvsz hülyeség 16:9 hacsak nincs benne pivot, mert normális használatra alkalmatlan olyan keskeny.
-
waverider
senior tag
a webcam -ot meg miért hagyták le róluk?
-
Bohus
aktív tag
Biztos van igény 16:9 képarányú monitorokra, de nem lenne jó ha a gyártók átesnének a ló túlsó oldalára. A 16:10-hez képest korlátozottabb a felhasználhatósága, teljesen a HD-movie -ra van kihegyezve, de én pl. szeretem a feliratot a kép alá tenni, ezért maradok a 16:10-nél.
-
as_Rock
őstag
Egyel több TN+Filmes
-
Mystic
tag
Egyre jobb monitorok készülnek, csak ne lenne az a fránya pixelhiba, vagy minden gyártó cserélne 1 pixelre, mint a samu és az LG. Nekem egy szép T200-as van. Az első 2 ment vissza és csak a harmadikon volt jó minden képpont. Ha valaki egy vagon pénzt kifizet egy szép nagy moncsira, az legyen hibátlan, vagy cseréljék ha nem az!
-
BemAnyó
senior tag
szerintem egy éven belül eljutunk oda az újdonságok terén hogy a dvi lesz a másodlagos, és majd minden vga -t és monitort hdmi vel szerelnek majd, a felbontás úgy is csak növöget, és 2 dvi -nél sokkal okosabb megoldás egy hdmi +egy dvi, esetleg 2 hdmi,
-
mephi666
nagyúr
18.5" fölött már fullhd felbontás? 1920x1080... az szép... nekem 931bf-em van... az 5:4-es képarányú, 19colos és 1280x1024-ben használom... szerintem nem érdemes belőle kis képátlójú fullhd-t venni, mert apróak lehetnek a képpontok... majd akkor gondolkozok 16:10-ben, ha bedobja a mostani samum a törülközőt... de lcd-tvből viszont majd jövő karácsonyi prémcsiből veszek 82centi fölötti fullhd-st, amikor emberi áron lesznek... én olyan 80-100körülre tippelem előre a fullhd 82centisek árait... (mármint a márkásabbakat: panasonic, samsung, lg, stb)
-
RexpecT
addikt
Elképzelhető,hogy teljesen átállnak a gyártók 16:9-re a monitoroknál is?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest