Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre emlékszik még valaki? Én itt kezdtem el szeretni a Space Hulk világát. Rohadt nehéz volt arra is emlékszek.
-
Šolaire
veterán
Ez nagyon tetszik eddig nem kisértem figyelemmel szerintem beszerzem és nem is kell sokat várni rá.
-
wednesday
őstag
Az auto cannon nem tűnik annyira erőteljesnek. Inkább hasonlít valami mai gatlingra és a hangja sem meggyőző. Mintha tudnám milyennek kéne lennie egy kitalált univerzumban a hangoknak
-
Xaels
félisten
Én bírom a W40K világot, de a DoW-on kívül eddig nem nagyon volt ebben a világban értékelhető játék. Talán a Space Marine ami nekem tetszett összességében és örülnék ha folytatnák, de a többi... Remélem tolnak bele tartalmat és nem csak annyi lesz, hogy X hullámot éljünk túl és ezt max 6-7órában. Eddig nem nagyon hype-olták, mondjuk ez a videó meghozza a vérszomjat hozzá.
-
rodrigez
senior tag
Serious Sam: Deathwing
-
Xaels
félisten
Nagyon várom már, leginkább a Coop móka miatt. Ajánlom, hogy ne csesszék el.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A legújabb bemutatóban az űrgárdisták fegyverei állnak a középpontban.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest