- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hebdab
csendes tag
pontosan,ahogy irod,azota nem indul el,könnyü utána járnom,csak leszedem,és megnézem, de nem akarom leszedni
csak ha nem kapok választ
meg amugy is érdekelne,hogy mitöl lehet ez.elöször a daemon toolsra gyanakodtam,mivel csak abban tudtam elinditani a dvd képet,azt felkellett tennem,de miután levettem is maradt mindne változatlan,ugyhogy a játék maradt mint gyanusitott,olvastam,hogy sokprogram nem támogatja ezt a "rengeteg"memoriát,lehet itt az élö példa?ezért is van ez a kapcsolási lehetöség,de ha már ilyen gépet használok,szeretném tudni,tényleg elöfordulhat e iylen,van e kiküszöbölési lehetöség,vagy belenyugszom, és addig mig iylen programok fent vannak, marad a normál mod?
-
hebdab
csendes tag
mielött bejelentkezik az xp, felajánjlja, hogy 3GB mod,vagy xp mod,és ha a 3GB modot választom, akkor megy a bejeltkezés, de sose áll fell a rendszer, csak aszokásos xp felirat, meg a kék csik ami betölt....ha viszont a normál xp modot választom a szokott modon feláll, és megy minden, lehet e ez a játék műve?kicsit bosszant,mert ha nem adok neki meg modot, alapbol a 3GBre állna be,igy meg mindig nekem kell kiválasztani a normált, persze addig mig meg nem unom, és inkább lekapom a játékot, mert mint irtam, én inkább dolgozok,mint játszom a gépen.
-
hebdab
csendes tag
sziasztok, kicsit régi a topic,de volna egy kérdésem, remélem kapok rá választ.
én tervezésre használom a szgépem elsösoron, persze,néha levezetésnek játékra is, de csak addig,mig bele nem unok.nyáron tettem össze, egy jo kis tervező gépet,dual core proci, 512Mb vidkártya,4gb Ram.ahogy kell, átirtam a boot.ini-t.kellett a nagy ram,mert 3dimenzioban tervezek,légtechnikai rendszereket, ami kapásbol 1,9 Gb memoriát leszed néha, jobban tetszett igy,hogy 4böl szedi le, vagyis 3bolna most a kérdésem a következő,feltettem egy játékot néhány napja, névszerint a the witchert, kiváncsi voltam, ha már dicsérték, azota a gépem csak normál modban indul el, a GB módban nem,ez akkor most normáliis?mert volt rajta játék, azoknak nem volt ez gond, lehetséges ha ezt leszedem, akkor ujra menni fog a 3GB mod?
kiváncsi vagyok a véleményetekre,mert felhasználó vagyok,nem informatikus,annyira értek a szgéphez, amennyire kell, de ez nekem magas egyelöre,migvalaki ki nem oktatköszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest