- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt????
Jogi értelemben igen, így jártál. Erkölcsileg már megkérdőjelezhető. Valahova le van írva, hogy pontosan 365 naponta lehet kihozni az új termékeket? Szerintem nem, és innentől kezdve nem támadható.
Amúgy ugyanez a helyzet a OneX/x+,LG HD4x/ G. Ennyi erővel bármikor odamehetek a gyártóhoz, azzal a dumával, hogy ha én ezt tudtam volna akkor nem vettem volna meg a régebbi modellt. Azért remélem érzed, hogy ez nem lenne túlzottam működőképes... -
Már megbocsáss, de a szivárgások nem kezelhetőek tényként. És mi lett volna, ha nem hozzák ki az ötöt?
Sőt, tavaly is mindenki az 5-öst várta és mégis 4s-lett. Akkor meg valaki azzal perelhette volna az Apple-t, hogy két napja eladta a 4-esét, és most csalódás érte... És?
Ez nem így működik. Én ha az Apple helyében lennék azt mondanám ,hogy egyéni szoc probléma, hiszen senki sem kötelezett, hogy megvedd, és senki nem mondta, hogy nem lesz még idén iPad4. (max pletyka nem volt róla).
Nem ellened írom, de a világon nincs ilyen amiről Te álmodozol... (vagy max az Apple-nél, de nem sok esélyt adok neki) -
Biztosan nem. Te azt kaptad a pénzedért amit szerettél volna, és amiről aláírtad a számlát. Arról nem az Apple tehet, hogy te most vásároltál iPad3-at. Ennyi erővel bárki mondhatná pl, hogy ha tudtam volna, hogy az Iphone5 ilyen és ilyen lett volna akkor nem vettem volna 4S-t...
Sajnos ez ilyen. Ha lesz is valami akció, az tényleg csak az Apple jófejségén múlik, de nem hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest