Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Apple asztali gépek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Nem értetted meg, mit akarok mondani. Nézd meg olyan progival, ami direkte 2+ magra készült, ha game pl GTA4, az rendben van, hogy több mag esetén a win oszt ide-oda, de az más téma, amikor az sw úgy lett megcsinálva, hogy 2+ magnál jóval nagyobb teljesítményt kapsz. Ami eleve nem 2+ magra íródott, ott is kaphatsz többletet, de közelében nem annyit.
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Ezért mondtam, hogy lehet 2 magoson filózni c2d vonalon. Egy e3200 mellé olcsón aztán go, tuning ami belefér ha kell, drágább 2 magost én nem vennék.
*E8200-t x2 240 megszorongathatja ott, ahol 2 magnál többet nem használ az sw, elég nagy órajel előnye van. Mit oszt a win meg mit nem azt nem tudom. Nézz már meg egy krájziszt' 2, illetve 4 magos procival, meg egy gta4-et, majd aztán jelentsd ki ezt újra. Vagy akár egy CAD-ot
De érdemes olyan tesztet megnézni ahol q8200 mellett esetleg van x4 620 is.Használt -próba garos- cpu-ban annyira minimális a kockázat, hogy aki tart tőle utcára se menjen ki, nehogy fejére essen egy UFO

szerk: *hoppsz, Q8200-re gondoltam

-
Geller72
veterán
válasz
üzenetére
"Ha az új árakat nézzük, igazad lehet. de szinte soha nem veszek procit a megjelenésekor, új árban. Egy E8400 27k körül már van. " Ezt írtam én.
Mondom használtan. Az enyémet is annyiért adtam el.
Csak itt a PH-n szemezgetve:
...etc...
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy egy 605e lesz a következő procim. Ha majd mérséklődnek az árak. De sok fog függeni a 32 nm TDP-től is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De érdemes olyan tesztet megnézni ahol q8200 mellett esetleg van x4 620 is.