Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én se mondtam mást

Mercutio_: Nem arról van szó, mire nem elég az x4 i3 ellenében. Arról van szó, hogy nem sokkal drágább az i3, lap is van alá ugyanolyan olcsón, fogyasztása kevesebb, még idle is számottevő. Am3-at nemigen lehet bővíteni. Mehet bele zabálós phenom x4, vagy még zabálósabb x6. Persze lesznek/vannak olyan lapok amikben menni fog am3+, gyanítom nem a lowend szegmensben.
Taranti: A teszt óta eltelt egy kis idő. Az én véleményem az, hogy athlon2 x2 szerényebb felhasználása -nekem is az van-, vagy i3 játékokhoz, némi munkához. Többi amd-vel jelenleg több okból nem érdemes foglalkozni ha új gépről van szó. És ha vkinek kevés az i3 tudása akkor 4 magos i5. A többi meg az új amd procikon múlik, van mit behozniuk minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi