Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem itt csak abban van vita kinek mi a jó választás. az X4 955 valódi 4 magos CPU még az I3-2100 nem. Alapból nagyjából egyforma a 2 proci de akik szeretnek bűvészkedni biztosan nem fognak venni egy olyan CPU -t ami nem hajtható (én pl biztos, hogy nem fogok még ha itthon kb a géphasználatom 5%-ban csapok csak a lovak közé). És szerintem ez egy igenis széles vevőkör. Arról nem is beszélve, hogy manapság nem ritka az sem, hogy az ember VB -ben futtat ezt azt. Ilyen helyzetekben egyértelmű előny a valódi 4 mag.
A fogyasztás tényleg jóval jobb az I3-2100-nél de ezt nehéz forintasítani hiszen mindenki másképp használja a gépét.
Szóval alternatíva maradt rendesen az X4 955.
A későbbi fejleszthetőség meg nem akkora gáz az átlagnak (nekem az a víz miatt) a legtöbb ember kidobja a lapot meg a porcit és teszi bele az újat. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Philips LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest