Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem itt csak abban van vita kinek mi a jó választás. az X4 955 valódi 4 magos CPU még az I3-2100 nem. Alapból nagyjából egyforma a 2 proci de akik szeretnek bűvészkedni biztosan nem fognak venni egy olyan CPU -t ami nem hajtható (én pl biztos, hogy nem fogok még ha itthon kb a géphasználatom 5%-ban csapok csak a lovak közé). És szerintem ez egy igenis széles vevőkör. Arról nem is beszélve, hogy manapság nem ritka az sem, hogy az ember VB -ben futtat ezt azt. Ilyen helyzetekben egyértelmű előny a valódi 4 mag.
A fogyasztás tényleg jóval jobb az I3-2100-nél de ezt nehéz forintasítani hiszen mindenki másképp használja a gépét.
Szóval alternatíva maradt rendesen az X4 955.
A későbbi fejleszthetőség meg nem akkora gáz az átlagnak (nekem az a víz miatt) a legtöbb ember kidobja a lapot meg a porcit és teszi bele az újat. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest