- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternitys
aktív tag
Nekem nagyon bejön főleg a hozzávaló 2 Firefox add-on-nal kombinálva nagyon ütős:
*https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/pixlr-grabber/
*https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/imagetools/Magyar nyelv egyenlőre nincs hozzá de ha valakinek lenne kedve magyarítani a Pixlr-t annak sokan örülnének!

-
Slowman
aktív tag
Hír, nem hír. Nekem pont elég az, hogy most már ismerem. Amúgy nem mindegy, hogy ITcafé-ra való vagy nem? Vagy hogy, nem a PH profilja?

-
Akcept
tag
Huh nagyon jó! Eddig nem találkoztam vele.
Még a Photoshop billentyűkombinációk is működnek rajta, és -bár igen széles sávon vagyok -, nem is lassú! Családi képekhez, webes munkákhoz bőven jó lehet.
Csak maradjon is reklámmentes. -
Daywalker
addikt
Értem én, hogy definíció szerint ez nem hír, de nem is vagyunk a nol.hu, sem pedig az Index. Nem értem miért probléma az, hogy ha valami újat kipróbálunk
Arról írunk, amire igény van
Nyilván nem tetszhet mindenkinek, de én látom a számokat, ami alapján el fogom tudni dönteni, hogy van-e erre igény. 
-
TGWH
őstag
Pedig már vagy egy éve használom XD
-
djula
aktív tag
Igen, ez remek, de már nagyon régóta működik.
-
szilagyiv
senior tag
Engem megfogott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nyilván nem tetszhet mindenkinek, de én látom a számokat, ami alapján el fogom tudni dönteni, hogy van-e erre igény.