- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok.2 honapja van P9 lite-om. Azt tudom, hogy nem nagy extra a memoria kezelese, de nalam kritikan aluli.. Build 131, Droid 6.0.Egyetlen egy memoria zabalo appot hasznalok a Messengert es melle az Opera minit. Ha 2 lap meg van nyitva az opera minibr mobil nezetbe es valtok messengerre, akkor rendszerint valamelyik appot kidobja a rambol. Elofordul az is, hogy video hivast inditok, kozben megnezem pl a Totalcart operaba es bezarja a messengert. 2 giga ram ennyire kepes? Nalam ennyire kritikus a helyzet? Mik a tapasztalatok? (ja es a luncher is a gyarilag beallitott...)
Valaszt elore is koszi!
Udv.:gbal65iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok. Telenorosként tudom, hogy kicsi eséllyel lesz nekünk Android 7.0. Egyébként a 7.0-ába benne hagyták a ketté osztott képernyős alkalmazás futtatást? Az sokszor eléggé kellene...
Választ köszi!iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok.
Van belso info mikor hajlando kiadni az elvileg keszulo droid 7.0-t a telenor?iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok!
"Boldog" P9 Lite (Telenoros...) tulajdonosa vagyok.
Szeretnék OEM Infót cserélni a készüléken. Azzal kezdtem az egészet, hogy megnéztem mindegyik letöltendő fájl rendelkezésre áll-e még a szoftver cseréhez. Azonban az csatolt képnél lévő, bekarikázott hivatkozásnál a fájl nem elérhető. Ezt valaki feltudná tölteni? Gondolom enélkül nem tudnék tovább haladni a telepítéssel...
Köszönöm!Üdv.:
gbal65[ Szerkesztve ]
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
gbal65
aktív tag
válasz bubus66 #14213 üzenetére
Szia!
Vagy 2000 hozzászólást végignéztem és többször elolvastam az általad írt OEM Info cserét, de 1-2 dolgot nem értek. Nagyon megköszönném, ha ezekben tudnál nekem pár percedben segíteni.
-Szoftverek letöltése: világos
-BL nyitó kód megvan, nyitása világos
-"Rá kattintasz a Packages gombra" -> ebben a menüpontban le kell tölteni a ROM-ot (ezt: pkg.L21C432B130_SS.zip), majd ezt betallózom és "Install package"
-"Packages kézi beillesztése" - világos (itt adom hozzá manuálisan az oem info & custom.bin fájlt és ezzel fejezem be a B130-as ROM telepítést)
-ezután Recovery menüben fel kell flashelni a TWRP recoveryt, ami továbbra is innen van betallózva: pkg.L21C432B130_SS.zip
-TWRP-ben ROOT és angolra állítás: világosAkkor itt újra le kell tölteni a bekarikázott Google Drive-ra ugró tárhelyről egy L21C432B130.zip-et,
és itt a Dual/Single SIM menüpont Individual füle alatt CSAK custom.bin és oeminfo.img-t flashelni? (jól gondolom, hogy akkor ez nem az a fájlcsomag, amit az oeminfo csere elején kellett betölteni /lásd: L21C432B130_SS.zip/ ?)Segítséget köszönöm!
Szép estét!iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest