Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
azka79
aktív tag
Még az elsők között vettem a P8 Lite-omat független. Csak az OTA-s frissítések vannak rajta, természetesen a legújabb. Soha nem csináltam gyári visszaállítást, meg ilyen dolgokat. Nekem még mindig a felső értesítő sávban ott van az adatforgalom számláló, a GPS atom stabil, nincs fagyás. Tudom tudom ajánlott a gyári visszaállítás meg egyebek de azért nem kell görcsösen ezekhez ragaszkodni. Na vissza bújok az odumba...
Ja és tele van pakolva sok app-al...[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
egy telefon csak korlátozottan való fényképezésre.
-
azka79
aktív tag
Nekem a Locus egész nap pontosan működik, folyamatosan loggol és tökéletes a GPS jel.
-
azka79
aktív tag
én nem raktam fel, semmi baja, stabil
-
azka79
aktív tag
Én nem raktam fel a vendor mappát, abban mi van?
Csak a fő update-et telepítettem. Eddig működik...
-
azka79
aktív tag
Sziasztok, Én is felraktam a 6-ost, annyira nem győzött meg... pld hogy tudom a program ikonját kitenni az asztalra? hogy tudok az asztalon mappát csinálni?
-
azka79
aktív tag
válasz ANDROID??? #8685 üzenetére
Fém hátlaphoz legyen még egy tökéletes GPS-is
-
azka79
aktív tag
válasz Black Phone #8487 üzenetére
Nekm B170 van és semmi
-
azka79
aktív tag
http://mobilarena.hu/hir/10_millio_p8_lite-ot_szallitott_le_a_huawei.html
-
azka79
aktív tag
OTG megy a 6oson?
-
azka79
aktív tag
Vajon az OTG mikor lesz engedélyezve?
-
azka79
aktív tag
válasz nazarjeti #3352 üzenetére
Miert hasznalok Huaweit? Mert tetszik. Nem a gps tracking miatt vettem. De ha ezt is tudja miert ne? Sajnalom, hogy vasarnap reggel irigyseget hoztam elo belolled mert te csak a szantofoldon tudod trackelni. En csak segiteni akartam, hogy nem a keszulek hibas hanem a hasznalt app. Ja amugy most az ifosomrol irok 😜😎
-
azka79
aktív tag
válasz nazarjeti #3342 üzenetére
Sziasztok,
Már többször írtam, hogy nekem tökéletesen működik a GPS ezért készítettem képernyő mentéseket:
Program: Locus Pro ( De ezek még az ingyenes verzióval készültek)
Képernyő kikapcsolva
Locus védett alkalmazásokban ON
Autós közlekedés és gyalogos
a telefonom folyamatosan a fotós táskámban elzárva.
Telefonhoz egy mobil aksit kötöttem, mert az alábbi képek 1-1 napos kirándulást rögzítettek. Aki nem ismeri a helyszíneket, keskeny utcák, sikátorok stb...Marmaris
Rodosz
-
azka79
aktív tag
válasz choosen #1556 üzenetére
Szerintem is kifogtál egy hibás darabot, én az idei nyaralásomon a zsebembe, táskában használtam kikapcsolt képernyővel, folyamatosan rögzítette az útvonalat (Locus pro). Nem voltak pontatlan koordináták, autóban a waze-el használom napi szinten ott sincs gond., rögtön talál jelet. Az előző telefonom egy navon mizu 502 volt, na annak rossz a GPS vevője, ennek ég és föld. Nekem a GPS volt a legfontosabb a vásárlásnál és nem bántam meg. Javaslom próbáld ki a Locus Pro-t, ha azzal is rossz akkor szerviz.
-
azka79
aktív tag
válasz danyboy1978 #1292 üzenetére
Jabra supreme-el nekem tokeletes
-
azka79
aktív tag
Nekem is 046 van, EMUI-n nem fog frissülni? ha manualisan felteszem, az adatok, beallitasok torlodnek?
-
azka79
aktív tag
Szia,
Nekem független a telefon
Akinek ilyen telefonja az mondja már meg nekem a frankót:
- a micro sim foglalatba rakott kártya csak 2G-t tud? Nem 2G/3G/4G
- a micro sim foglalat az 1. foglalat? Igen
- a nano sim foglalatba rakott kártya 2G/3G/4G-t tud? 2G
- a kettős kártyabeállításokat hol találom? Lehet hogy csak akkor jelenik meg, ha mindkét kártya benne van?
Beállítások/Dupla kártya kezelése, nekem most 1 sim van benne +microSD és akkor is látom ezt a beállítást. -
azka79
aktív tag
Sziasztok,
1 hete használom a telefont. Nekem túl nagy elvárásaim nincsenek, és viszonyítási alapom sincs. Előtte egy navon mizu m502-őt hajtottam, de azzal nem lehet összehasonlítani
- Navigáció, azonnal talál műholdat, semmi várakozás, BP belváros, borús idő kb 2mp.
- Fényerő, nekem jó, napos időben is olvasható a kijelző, én maxra húzott fényerőn használom autó módban
- Sebességgel nem volt problémám, általános programokat futtatok,
- Dual simbe használom, minden OK.
- Akkumulátor üzemidejét még nem figyeltem, mert ha navigálok töltöm az autóban.Röviden ennyi....
ui. A fényerőnél azt figyeltem meg hogy az auto gomb melletti csúszka nem mindegy milyen értéken van. Én maxra állítottam így auto módban keveset változtat. de lehet ez csak valami bug, de nekem így teljesen jól használható...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest