-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rustee
csendes tag
Hali!
Aki feltette a 6.0-àt ès vibert hasznàl megtudnà mondani, hogy javìtottàk-e a led jelzès hiànyàt? -
rustee
csendes tag
válasz
ANDROID??? #5741 üzenetére
Nembaj recsegés miatt úgy is akartam már nyomatni neki 1et
-
rustee
csendes tag
válasz
ANDROID??? #5737 üzenetére
Megvolt a factory, de semmi változás hívni még mindig nemtudnak és sms sem érkezik meg.
-
rustee
csendes tag
válasz
ANDROID??? #5734 üzenetére
Factoryt még nem csináltam, de kipróbálom hátha...
-
rustee
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémával szembesültem a mai nap, hogy a telómon nemtudok hívást fogadni: A hívott szám jelenleg nem elérhető prbóbálja később.. szöveg megy. Az érdekes az, hogy hívni bárkit tudok
Restartoltam a telós, kikapcsoltam, simet ki-be raktam (2 hónapos a sim benne) Hálózatokat váltottam 2G-3G de semmi.
Független készülék vodás kártyával.
Valaki valami tanácsot tudna adni ? -
rustee
csendes tag
-
rustee
csendes tag
Sziasztok.
Visszaolvasva látom másoknál is recseg a hangszóró hívás közben, nálam is előjött ez a hiba, lehetséges, hogy a közeljövőben javítják a hibát ?
-
rustee
csendes tag
Megèrkezett a reggeli frissítő B170 :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest