Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Teejay83 #15444 üzenetére
A Telekom 4G nem mindig tud csatlakozni az adótoronyhoz, vagy túl rövid a tétlenségi idő beállítása az adótoronynál és eldobja a kapcsolatot. Ha nem Telekomos vagy akkor persze nem biztos hogy ez az oka.
Nálam ez volt, van egyik héten jó, a következő héten meg nem, azt mondták javítják, de mikor lesz jó, ki tudja.
Ha nem otthon vagyok, ennek a toronynak a hatótávolságában, akkor a telefon normálisan funkciónál. -
titán
válasz david199801 #15396 üzenetére
-
titán
Ugyanígy települt a 6-os az enyémre, a frissítés nem okozott nálam semmilyen problémát telefonon. A régi visszaállítása az egyik megoldás lehet. De a hiba keresést bővíteném más irányba.
Biztos van itt még más is akinek automatikusan települt a 6-os, esetleg megoszthatnák, hogy náluk volt-e utána ilyen gond. -
titán
válasz gianone #15138 üzenetére
De megnéztem a képet, abból nem derül ki hogy az folyamatosan annyi vagy csak a kép készítésének pillanatában annyi. Te ezt mi alapján döntötted el? Én nem tudom.
Ettől függetlenül te még nem találkoztál rossz akkumulátorral, rossz töltővel, nem lehet hardver hiba a magas fogyasztás? Mert én már tapasztaltam ilyet. A telefon is lehet rossz.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz acronka #15125 üzenetére
Nézd, ha csak telefonálni akarsz akkor a 4g minek?
Az bizony dolgozik a háttérbe, mert az adótornyok a tétlen készüléket ledobják, az meg csatlakozik újból és ez megy egész éjszaka, az áram meg fogy. Ha kell az adatkapcsolat, akkor egy húzás a képernyőn és megy.
Gondom van a 4G-vel ahol legtöbbet tartózkodom. bekapcsolva 24 óra és majdnem 0-n az akksi, kikapcsolva úgy 80 óra. Máshol ahol nem ehhez a toronyhoz csatlakozom 4G-vel 36 óra, ez a torony mindig ledobálja a telefonomat, meg a másik új Lenovo-t is.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz terepkigyo #15087 üzenetére
Ennek kell egyezni: ALE-L04 L21
-
titán
válasz terepkigyo #15085 üzenetére
Ezt írja többször is: Fit for Huawei P8 Lite ALE-L04 L21, ha neked ez van akkor biztos jó.
-
titán
válasz gianone #14954 üzenetére
Most már azért tényleg nem értelek, amiről beszéltünk az a Huawei gyári frissítési oldalán van, amely oldalt a Telekom is ajánl egyébként.
És megkérdezte hogy a kettő közül melyiket, arra válaszoltam.
Ebben a hsz-ben meg más valaki javasolt független ROM-ot javasolsz egy szolgáltatós készülékre figyelmeztetés és alternatíva nélkül, nem én.
Ha zavar, hogy nem csak kérdezek, akkor ám legyen. A válaszok adásából kiszálltam. -
titán
válasz ANDROID??? #14948 üzenetére
Antenna? Azt hogy?
-
-
titán
Egy dolgot szeretnék megoldani a frissítéssel, mert nem igazán tudok zöld ágra vergődni a Telekom ügyfélszolgálattal.
Csütörtök óta a lakásunkba ha a 4G be van kapcsolva nem elérhető vagyok. Ha kedzeméynezek hívást akkor egy darabig még igen, de úgy 1 óra múlva megint elérhetetlen vagyok.
Áprilisban vettem azóta nem volt ilyen probléma.
Van 4G egyébként ezen helyen.
Ha a városban máshol vagy másik városban használom nincs ilyen probléma. Szerintem adótorony probléma, szerintük minden jó.
Az hogy eddig nem volt itt ilyen, az hogy máshol működik, ezekre nem kaptam választ.
Meglepő módon egy új Lenovo A806-os is ugyanezt produkálja, két telefon már azért nem valószínű, hogy 24-én egyszerre menne "tönkre" és pont ezen a helyen.
A Lenovon videóra tudtam venni, hogy próbálkozik csatlakozni a 4G hálózathoz, de ismeretlen hálózat kiírással lepattan róla. Ha kikapcsoom a 4G-t, a 4G hálózat automatikus választást akkor minden oké.
A telefonokban lehet a hiba, ami ehhez a fix helyhez kötődik? -
titán
válasz RAZERXX #14939 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, de mivel a 10.26-i nem Telekomhoz kötődik és a telefon sem függő, bár tőlük vettem, azt letöltöm és megy fel a kártyáról, garanciás a készülék a gyári frissítés teszem rá, nem variálok. Úgysem használom a Telekomos holmijaikat.
Az hogy a C432B565 lesz a C150B565 helyett teljesen mindegy nekem, de gyári.
És gondolom van benne néhány változtatás.
Ha rosszul gondolom akkor majd adnak más tanácsot. Megint csak azt írtam le, hogy mit teszek, nem tanács.Valójában nem tudom hogy ezek B575 és kiszivárgott B581 miért nem szerepelnek a hivatalos oldalon
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gianone #14936 üzenetére
A kollega, már mint én ezt ajánlottam: HUAWEI P8 Lite Firmware(ALE-L21, Andriod 6.0, EMUI 4.0, C432B565, Hungary, Single SIM, Channel-Others) 2016-10-26 1.49 GB:
Igaz november 1-e van és ez csak október 26.-i. 6 nappal régebbi mához viszonyítva.
Akkor mi lenne a: és nem is a legújabb.?
Másrészt leírtam, hogy rendszer magától frissült, mit kell ezen minősíteni?[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Jofi81 #14932 üzenetére
Nekem szó nélkül felajánlotta.
Mint ahogy a kézikönyv is írja:
Online frissítés
Ellenőrizze, hogy a telefon kapcsolódik az internetre a telepítés előtt.
1 A főképernyőn érintse meg a Beállítások ikont.
2 Az Összes alatt érintse meg a Frissítő opciót.
3 Érintse meg a Frissítések keresése elemet. Kövesse az utasításokat a képernyőn az új
frissítések letöltéshez és telepítéshez.
Az online frissítés végrehajtása mobiladat kapcsolaton további adatforgalmi díjakkal
járhat. Javasolt, hogy Wi-Fi hálózaton végezze a frissítést.A magyar oldalukon ez a legfrissebb: HUAWEI P8 Lite Firmware(ALE-L21, Andriod 6.0, EMUI 4.0, C432B565, Hungary, Single SIM, Channel-Others).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest