Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Paromnak szeptemberben vettunk egy ilyen telefont a vodanal, de mar azt nezzuk hogy hol okozunk benne nagyobb kart, amikor eldobjuk mert idegesitoen lassu es lefagy. Fenykepezesnel minimum fel perc mire belep, ugyanennyi mire elkeszit egy kepet, random magatol ujraindul, ha hivnak, elobb csak hang van, aztan meg fel perc mire beadja a kepernyot es latni, hogy ki hiv.
Csak a messenger van rajta, semmi mas.
Mi a jo eget csinaljunk vele, hogy normalisan mukodjon?Koszonom a valaszokat!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
poolbig
aktív tag
Üdv! Eléggé leszippantja az aksimat az Android OS (43% - minimál használat mellet 22 órát bír a telefon), gondoltam az összefoglalóban leírt módon nodpi-zek, de amikor GPlay szolgáltatások-nak (jelenleg v10.2.98-246-146496160) a frissítéseit el szerettem volna távolítani és feltelepíteni ezek közül valamelyik nodpi verziót: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-10-2-98-release/, azt vettem észre, hogy inaktív a Frissítések eltávolítása gomb. Akkor ezt most hogy csináljam?
Köszi
Ui.: Érdekes, hogy van egy olyan "fogyasztó" is az akksi fogyasztói listájában, hogy "Android rendszer", az ikonja is más, de az csak 11%-ot fogyaszt.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz szemesi69 #16996 üzenetére
Nova topikjába csak3-an írunk.
Ráadásul a ROM-olással inkább csak nehézségeink vannak. Illetve ugyanaz az EMUI van még, mint ezen, nincs mit csinálni, amíg nem tudjuk megbütykölni. És minden EMUI-s topikot próbálok követni, hátha olvasok okosságot.Nokia 1610i Huawei Nova
-
senior tag
Olyan problémám lenne,hogy wifi hospottal megy szépen,de sima wifi-n talál hálózatokat ,de arra csatlakozva hálózat tiltást ír ez mitől lehet ?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
gianone
őstag
válasz Anonymus95 #16990 üzenetére
Azt értsd meg végre, hogy az ebben a topikban teljesen OFF...
Nyilván igaz, mert eddig is tudtuk. Pont a P8 topikban írták le ezt először lassan egy éve.
Értem, hogy neked minden új, de attól még ez nem így van. Viszont talán ezért kellene kicsit szerényebben eladnod magadat.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Sokadszorra írom le.
EMUI-ban sehol, de elő lehet csalogatni az androidost, amiben lehet.
QuickShortcutMakerrel, remek, pici, egyszerű ikonlétrehozó app. Playen megtalálod.
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni vagy rákeresni:
Beállítások / Adathasználat - com.android.settings / com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A " Tap to change icon."-nál meg lehet adni akár témád ikonját
6. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
7. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel bármikor elindítható.Utána bármikor leszedheted, az ikon marad, bár több dologra is hasznos.
Anonymus95
Ezt a P8-at meg már engedd el ebben a topikban. Az nem új info ám, hogy te sem tudod, miként kell egy másik készüléken.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
MaciG
addikt
üdv.
Azt megtaláltam , hogy hol tudom beállítani a havi limitet a mobilnetnél (lekapcsol/értesít), de hol tudom a ciklust beállítani? (Mert nekem pl. minden hó 23.án van a váltás.)
BANZAII
-
gianone
őstag
válasz Anonymus95 #16984 üzenetére
Van, de Telenor zárta a ROM-ot, mókolni kell, garivesztés.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
-
Anonymus95
senior tag
Valóban. Fontos a csomag és az ár is amit rá szeretne szánni. Csak egy lehetséges ajánlat volt a részemről. Persze rengeteg más lehetőség is van. A csomagot mindenképpen figyelembe kell venni.
-
gianone
őstag
válasz #35104512 #16977 üzenetére
Miért nem inkább a csomagot mondod, ha segítséget kérsz? Könnyebb volna.
Ha a Next S-ről van szó, akkor egyiket sem venném meg, mert teló nélkül a csomag 1500 forinttal olcsóbb havonta, tehát 36000-t hozzá kell adni a készülék árához. 36-ot meg nem adnék P8 Lite-ért, 72-öt meg végképp nem P9 Lite-ért. Szívatás ez a csomag, csak társkártyában éri meg.
Egyébként ez itt totál OFF.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
válasz Anonymus95 #16975 üzenetére
a p9 lite 35000Ft lenne.. az mondjuk engem soha nem érdekelt, hogy megkapja e legújabb os -t vagy nem, mert ha a jelenlegivel jól működik akkor minek akarnék másikat..? ujjlenyomat olvasó szintén nem mozgat, de ha ennyit esetleg megér a p9 lite a 8 javára akkor talán belefér.. elolvasgatom majd annak is a tesztjét és köszönöm
-
gianone
őstag
válasz Anonymus95 #16975 üzenetére
Érdekes javaslat, de ez mind nagyobb telefon.
A csomag (ár), a szolgáltató és a preferenciák ismerete nélkül teljesen felesleges telefonokat ajánlani.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Anonymus95
senior tag
válasz #35104512 #16973 üzenetére
Már most tényleg nem igazán érdemes ezt a telefont megvenni. Még a sima P8-at éppen igen, mert ha csak a ram-ot nézzük is inkább elég lenne még, de 2 napja fogyott el az utolsó darab.
A P9 lite-ot tudnám javasolni bár a ram ott is 2 GB ami érződik is (van a családban azért tudom) de megkapja a 7-es droidot és hardverileg is erősebb a P8 lite-tól + ujjlenyomat olvasó -
gianone
őstag
válasz #35104512 #16973 üzenetére
Öreg. Nemsokára 2 éves lesz a modell. Nem kap már Nougatot. Most még simán használható, de kérdés, meddig szeretnéd. És ha jó csomag, 10-20 ezerért kapsz 2016-os modellt, akkor azt vedd. A 2 GB RAM is kevés lesz egy idő után, ahogy a gyenge GPU-ja is zavarni fog stb. Én már nem ezt venném.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok! Csak én vettem azt észre, hogy 6.0ra frissítés után olyan érzékeny lett a kijelző hogy csomószor duplazza a betűket? A gyári es a SwiftKey-el is. (mondjuk az legalább általában tudja mit akarok írni... Gyári telenorrol frissítettem. Nincs rá valami beállítás? Köszi.
-
eron
csendes tag
válasz pulyka jocó #16961 üzenetére
Ha jól emlékszek, állítsd át mintára, ekkor a minta mellé egy biztonsági kódot is be kell állítanod.
Utána feloldáskor rontsd el sokszor a mintát, majd a biztonsági kóddal old fel, ezután elvileg nem lesz rajta kód. -
törölt tag
sziasztok,
érdemes még ilyen telefont venni? ingyen adnák az előfizetés mellé, amire használva lenne, az telefonálás, böngésző, whatsapp, ritkán waze, némi zenehallgatás.. viszont szeretném, hogy ezeket fürgén tegye.. vannak jellemző típushibái..? köszönöm
üdv
-
veterán
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Nekem nem dobja ki az áruház a lite messengert. Engedélyeznem kell vmit?
Ja, rájöttem...
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #16953 üzenetére
Gondolom tárol mindent a fb szerveren, igaz nem olyan fajta csevegéseket folytatok rajta amiből hátrányom lenne. Inkább az egyre újabb és teljesen haszontalan újítások az idegesítőek.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
veterán
Mondjuk szerintem kicsit a ló túloldala, mert nem látszik, hogy elérhető-e valaki vagy hogy mikor volt fent, illetve, hogy mikor olvasta az üzenetet. Személy szerint az egyedi színezés és becenév is tetszik + az sms funkció, de ez utóbbiak nélkül el lennék azért, csak az időpont jelzések hiányoznak, így nem is használom az alkalmazást.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #16936 üzenetére
Elég pazarlóan bánik az erőforrásokkal.
Nem beszélve arról, hogy egy faék egyszerű csevegő alkalmazásnak indult, most meg alig tudok úgy kattintani benne, hogy ne csináljon egy filteres szelfit, cuki mozgó állatokkal meg csillámporral, ne csatolja egyből a napomhoz, és küldje meg az összes ismerősömnek. Pedig csak egy sziát akartam írni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Anonymus95
senior tag
válasz ANDROID??? #16936 üzenetére
Eléggé letudja fogni a telefonokat. Nekem P8 van így nem érzem meg annyira, de ha letörlöm, akkor érződik hogy gyorsabb a telefon és merülni sem merül úgy. Kisebb RAM-mal rendelkező készüléken még fagyást is okoz
-
ANDROID???
addikt
válasz Anonymus95 #16935 üzenetére
Annyira sz@r?
Nekem nincs fent messenger, így nem tudom mennyire fogja meg, pont azért nincs fent mert szidják eléggé. -
rusher86
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valakinél jelentkezett már olyan probléma, hogy a telefon használat közben egyet gondol és lefagy vagy belassul? Olyankor az újraindítás segít rajta. A háttérben futó programok be vannak zárva és a nagy fogyasztású alkalmazások is. Csak a Messenger futhat a háttérben. Mi lehet a probléma? Vagy valamilyen app-al "felgyorsítható"?
-
Anonymus95
senior tag
válasz eekinga #16931 üzenetére
Akkor ott valami nincs rendben, mert xp-n kívül minden gép felismeri a telóm (P8) és úgy hogy nem használok HiSuite-ot. Csak az értesítősávot használom.
Próbáltad már a ProjectMenut? A tárcsázóba bekell ütni a kódot: *#*#2846579 #*#* és azon belül az első pont és azon belül az USB Port Settings. Nézd meg más módban is..HiSuite mód kéne az alap legyen, de ha nem működik akkor Google, manufacture. Hátha másik módban működni fog.[ Szerkesztve ]
-
donnie.d
aktív tag
Olvasgattam más oldalakat is, így felmerült bennem egy kérdés:
Van olyan applikáció androidra, amivel jobb képeket lehet csinálni, mint a gyári fényképező programmal? -
SFAkos
aktív tag
Sziasztok.Frissítettem 6.0-ra, csak én nem találom, vagy kikerült az a funkció, hogy rábökök kétszer a kijelzőre és felébred?[ Szerkesztve ]
-
eekinga
újonc
Sziasztok! Az én esetemben a HiSuite működik, viszont a saját gépemen (win. 7) csak driverként nem jeleníti meg a képeket és fájlokat. Másik, hogy két másik gépen még fel sem ismerte a készüléket, ha még nem volt telepítve a HiSuite. Szeretném, ha HiSuite nélkül is hozzá tudnék férni a telefonhoz.
-
jansky1
senior tag
válasz Anonymus95 #16920 üzenetére
Szia!
Ha máskor előfordul, nem fogom elfelejteni, megnézem ezt is. Szerintem nem ez lehetett a hiba, mert akkor sem kaptam meg az értesítéseket, ha használatban volt a telefon. Csak akkor, ha elindítottam a programot, és manuálisan frissítettem, vagy aha olyan helyre értem, ahol volt ismert wifi hálózat, akkor jöttek az értesítések tömegével.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz jansky1 #16897 üzenetére
A probléma itt van, hogy a mobilnet használata nincs engedélyezve alvó módban. P8 tulaj vagyok de nem lehet messze a lite-nál sem. Telefon kezelő, bal alul akkumulátor, jobb fent a csavar ikon és ott van hogx: mobiladat ébrentartása alvó állapotban. Engedélyezd és működik.
(Nem kell legközelebb factory reset, akinek ilyen gondja akad)[ Szerkesztve ]
-
denis.p
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem mondani olyan call recorder app-ot,, amelyik a P8 lite minkét SIM karinál használható hang minőséget produkál ?
Előre is koszi -
Zsocy155
őstag
-
Joker88
őstag
hogyan kell a telefont ( DualSIM) alaphelyzetbe állítani,hogy "elölről" lehessen kezdeni a szoftver használatát ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Független 2 sim kártyásra melyik a javasolt rom (vagy jó lehet amit a frissítő dob)?
Amit ajánl:
ALE-L21C432B584
Jelenleg:
ALE-L21C432B210Telepítése teljes verzió letöltése majd FR (javasolt)? Más esetben sd kártyára másol és telepít majd FR?
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
válasz Mr. Nimbus #16911 üzenetére
Én sem örültem neki, hogy eltűnt. Sőt tegnap került a kezembe egy P9 Lite, be akartam rajta állítani a 2 koppintásos ébresztést és abban meg már az sincs...
-
Mr. Nimbus
senior tag
Valaki azt meg tudja mondani, hogy emui 4.0 esetén, a gyári emui launcherben miért nem elérhető a képernyőzár ikon, viszont ha custom launchert használok, akkor létezik ez a funkció?
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
Most nézem a firmware fenderrel és van újabb B588, B589 full rom, mindkettő 26.12.2016 os dátummal. Esetleg valaki meg tudja mondani, melyik jó az én builder verziómra
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz pulyka jocó #16905 üzenetére
Hali. Léci segítsetek: ALE-L21C432B584, erre a buildre melyik a legfrissebb gyári rom? Egyébként a teló dual simes. Nem tetszik ahogy műxik a mikrofon, néha szép tiszta a másik pillanatban mintha távolabbról beszélnék. Úgy olvastam ezen segít egy frissítés. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz pulyka jocó #16903 üzenetére
A hívásbeállításokban van zseb mód, amire zsebben hordva erősebb. Én már évek óta nem érzek rezgést egyik telefonnal sem járás közben.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
A rezgést nem lehet erősíteni? Sokszor nem érzem ha hívnak (pl utcán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest