- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #3302 üzenetére
Nálam ES Manager van fent (bár nem is tudom minek, egyszer nem használtam még
) az megmaradt 10-re váltáskor, de nem is vettem észre, hogy eltűnt volna közben valamelyik progi is (de ha mégis, akkor arra biztos nem volt szükségem, ha észre sem vettem
)
szerk.
USB-s töltésnélküliségre nem lehet megoldás spec USB kábel használata? Nem ismerem a kábel felépítését, de keresgélés közben találkoztam olyannal, amire azt írták csak töltés ill. töltés+adat. El tudom képzelni, hogy van csak adat is (bár, lehet a kábel működéséből adódóan ilyen mégsincs
)
-
Zso83
tag
válasz
A_ScHuLcZ #2791 üzenetére
Szia!
Én is Samsungról váltottam, előtte nekem sem volt Huawei telefonom. Én sem teszek rá tokot, de nem is zavar a billegés, mert nem mozgatom a telefonom, ha leteszem valahova (Itthon egyébként egy négyzet alakú, puha párnán tartom
). Gyárilag van rajta fólia, tehát igazából az sem kell rá, hacsak nem konkrétan üvegfóliát akarsz rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged