Hirdetés
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Mert a samsung és a huawei nem ugyan úgy dátumozza a frissítést(bár ezt már párszor leírtuk)
Példa:
Samsung a november végen kiadott novemberi frissítést ő decemberi dátummal teszi letölthetővé
Huawei a novemberi frissítést novemberi dátummal teszi letölthetővé
Tehát ugyan az a frissítés, 2 hónap elmaradás nincs. De jelenleg a novemberi frissítés nem jött még ki a huaweire, ami lehet az emui11 miatt is.(amúgy hogyan adná ki a decemberi friss javításokat a hónap közepén a gyártó, nem előrelátó mi lesz a hónap második felében meghekkelve) -
g@norbert
tag
Nekem ha simán a szoftverfrissítés lefuttatásakor nem dobta be a lehetőséget a frissítésre, akkor a Huawei AppGallery-ben rákeresve a frissítésre beadta a frissítés lehetőségét még a béta verziót is, és érdekes, de ha itt nem frissítettem, hanem ismét simán a beállítások alatt rákerestem a frissítésre, akkor már ott is megjelent 🤣
Ez egy ötlet, de gondolom ezt már próbáltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest