Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
artid
aktív tag
válasz
üzenetére
Bocs mindenkitől, ha nem voltam egyértelmű.
Itt van pár kép, hogy mire gondoltam:
[csatlakozó] [AOD nyitva] [AOD becsukva]AOD alapból minden értesítést jelez, mármint megjeleníti az ikont (Messenger, Email, Email, Viber, stb.), de becsukva csak felvillan, s max az sms-t és a nem fogadott hívást jelzi ikonnal. Na meg a töltést...

A kamera teljesen síkba van, így nem billeg a telefon. Persze a kamera passzív védelme is kétséges így, de ezt tudtam, amikor megvettem.
Nekem is Nillkin TPU tokom volt előtte. -
dave0825
őstag
válasz
üzenetére
Nekem sima TPU tokjaim vannak, nem kell kivenni töltéshez.

Nekem tok témában egyedül a kamerával van bajom, annyira kiáll, hogy nehéz jó tokot találni hozzá, ami nem flip, és mégis védi a kamerákat. Rendeltem Custom képes tokot Aliról, a képen az eladó úgy tüntette fel, mintha jól védené a kamerát, mikor megjött, már szemmel láttam, hogy kijjebb állnak a kamerák, mint a kis perem körbe. Rátettem egy fém vonalzót, a kamerákra feküdt föl, a perem meg csak dísznek volt. Vissza is kértem az árát, mivel 2x leteszem az asztalra, már karcolódik a kamera...

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest