Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
hangyász2 #16489 üzenetére
Hát én azt sosem figyeltem.
Mondjuk ennek megvan az oka. A korlátlan Digi miatt nálam csak az itthoni wifi van elmentve.
Az ingyenes, publikus (bolti, mekis, káefcés, stb.) hálózatokat nem használom, így mindig tudom, hogy melyik wifi-re (arra az egy itthonira) van kapcsolódva a telefon. -
janosibaja
őstag
válasz
hangyász2 #15363 üzenetére
Nem így nézett ki sajnos a dolog. Semmilyen launcher nem futott, csak egy végtelenül szimpla felület látszott (soha nem láttam még), mint valami butafonon. Nagy nehezen felküszködtem a Nova-t, s látszott a Beállításokban, hogy az volt egyetlen launcher a mobilon.
(Csak azért írom le ezeket, hogy más, ha rászánja magát, tudja, esetleg mire számíthat.)
@WhiteWalker:
Azóta semmilyen hibajelenséget nem tapasztaltam, és végül is örülök, hogy leválthattam a gyári launchert egy könnyebb, szebb, gyorsabb megoldásra.
Amúgy persze semmi baj nem volt a Huawei launcherével, csak már rohadtul untam. -
janosibaja
őstag
válasz
hangyász2 #15359 üzenetére
Hát nézd, nekem az első parancsorral sikerült kiiktatni a gyári launchert, s aztán ugyanabbn a könyvtárban állva, ugyanúgy, hibátlanul átmásolva kiadtam a visszaállítás utasítást. No, az nem működött.
Valami olyat írt ki (kínomban nem tudtam feljegyezni), hogy Android felhasználó: 0
Szerintem bátor ember próbálja ki, cáfoljon meg, jó is lenne tudni a gyors megoldást -de én ezt láttam. Aztán örültem, hogy egy launcher nélküli mobilra rá tudtam kaparni valahogy a launchert. Elég aggasztóan nézett ki.
-
janosibaja
őstag
válasz
hangyász2 #15356 üzenetére
Leszedtem. Ha más is belefogna, üzenem: a visszaállítás gyárira a közzétett parancssorral nem működik.
A Nova helyett végül Lawnhcair lett, azért mert abban van Google Időjárás (a Novaból januárban letiltották, kísérleti módben sincs). Működik szépen egyelőre a launcher, telefon nem jajgat. -
janosibaja
őstag
válasz
hangyász2 #15347 üzenetére
Még egy kérdés, amit a kollégától is kérdeztem: ha le van tiltva a gyári launcher, a Nova nem mutat a gyárinál több fogyasztást? (Mert prhuzamosan futtatva azt írja az akku, hogy a Nova túlfogyaszt.)
Neked van saját tapasztalatod e téren? Nova-t használsz?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest