Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék hogy a videózás teljesen zoomolva mennyire torzít/szemcsés? Mate 10 Pro eléggé ez vajon jobb azért annál hamár csúcskamerás?
-
hito
nagyúr
válasz
papelado #2096 üzenetére
Vicces/jópofa
Színek viszont nem nagyon vannak.
A 128-ast nekem se találja még. Most akkor megint azok fogják utoljára megkapni, mint akik múltkor?
Csak mert ha etapokban ereszti ki a Huawei, akkor figyelhetnének arra, hogy vetésforgóba menjen a dolog, és akik múltkor a legkésőbb kapták meg, most azoknak menjen az elején.
-
papelado
aktív tag
Kicsit elhamarkodtam jó lehet ez bizonyos szitukban.
AtomrobbanásEz a kép korom sötétben készült tényleg feketeség..
És ekkora isohoz képest nem is annyira bántó mint vártam.
Nem mondom tükrös oké de játszásnál kicsit több. -
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Beszáltam a lkubba én is egy P20 Pro-val. Rögtön lenne is egy kérdésem: nincs véletlenül valakinegy egy zacskónyi kijelzővédő üveg szélei alá való kitöltőfolyadéka átvételre? Már úton van kínából, de nagyon szúrja a szemem.
Meg amúgy amennyi üveget elb@*ztam erre a telefonra, az már nem normális. A full üveg jó lenne, de ha bármilyen szilikon, vagy keménytokba beleteszem a telót, felkezdi a szélét. A gyári fóliát levettem sajnos, maradt a nem teljes felületet fedő üvegek. De itt a szélek maradnak levegősek. Uh. ezért kellene ez a folyadék. -
xedamen
senior tag
Pro módban elérhető lett a 102400-as ISO 😊😉
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, valakinek nem sikerült felerőltetni egy normális AOD-ot a mobilra?
Mivel a LED értesítés alig látható (s egyébként sem konfigurálható normálisan), nagyon hiányzik valamilyen megoldás, hogy ne kelljen mindig felnyitnom a telót, ahányszor kicsit ott hagyom egy asztalon, hogy jött-e valami értesítés.
A Glance Plusban reménykedtem, de ledobja magáról a Huawei
-
papelado
aktív tag
Benéztem ezért írtam amit.Engedd el kérlek.Te is én is leírtam mások is utoljára azért.. nincs tökéletes készülék.
Ettől függetlenül én szeretem a Huaweiket. Sőt most is az van és nem sírok fenyegetőzők fröcsögök csak leírom ha valamit tapasztalok .Továbbit PM ben most már bőven túl offoltuk és kimerítettük a témát.Köszi(#2086) Mazsika
Vagy
-
válasz
papelado #2084 üzenetére
Nézz be más gyártók topikjaiba is, ahol van Oreo, mindenhol vannak pozitív és negatív tapasztalatok, ráadásul ez nem csak nem csak a telefontól és annak a rendszerétől függ, hanem a felhasználótól is, ő is hibalehetőség.
Ha problémám lenne a telefonnal, már régen lecseréltem volna, nem azért dicsérem, mert ilyenem van, hanem mert tényleg elégedett vagyok ezzel, sok telefonom fele vagy harmad idő után lecserélődött...
A Mate 9-nek ennyi idő után már bőven kerestem az utódját, pedig azzal sem volt gondom.
Utána a Nokia 8 csak 2 hónapig volt meg.
A Mate 10 Pro tapasztalat alapján, simán megvenném látatlanban a P20 Pro-t például, annyira bízom most a gyártóban hardveresen és szoftveresen is. -
Mazsika
őstag
Nem tudjátok, hogy lockscreenen ha megjelenik valami értesítés akkor hogy lehetne több infót látni pl messengernel az üzenet szövege is, nem csak annyi, hogy messenger értesítés stb
Koszi -
papelado
aktív tag
Ahogyan a huawei/honor topikokat elnézem a hh nem tudja lekezelni az oreot.
Felesleges ebbe túl belmenni.Neked és nekem is valahol igazunk van maradjunk annyiban semmi nem lehet tökéletes.
Aryonsal meg pláne nem vitázom mert ő mindig abba szerelmes amilyen készüléke éppen vanUi viszont rövid idő alatt lett nagyon ügyes fotós.Emlékszem olvasgattam még G4 időkben kikészítette az embereket a topikban
#2083) philoxenia
vút?
-
válasz
papelado #2078 üzenetére
Az EMUI-val semmi gond Oreo szintjén sem, bár a P20 családdal nincs komolyabb tapasztalatom, de a Mate 10 Pro-t a megjelenés napjától használom és a stabilitással semmi gond, sosem volt fagyás, újraindulás, vagy bármi hasonló probléma.
Annyi volt eleinte, hogy viszonylag korán kapott 8-as Androidit a telefon és sok külsős alkalmazás nem volt még rendesen optimalizálva az új főverzióra, de ez más gyártóknál is gond volt, illetve valahol még most is jobban az, mert később kaptak főverziós frissítést és még most is reszelgetik. -
merlin201
tag
Szia. Sajnos velem is történt olyan hogy az egyik pillanatról a másikra telefonálás közben újraindult a telefon és kiírta hogy formázás. Az agyam eldobtam ekkor. Nem tudom mitől lehetett. Mondjuk egy kis kínai telo volt de akkor is. Ez még 7.0 rendszeren volt.
-
papelado
aktív tag
válasz
Aryon87 #2074 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom,hogy az oreo alapu emui a huawei készülékeken instabil.
A legutolsó ami nekem hívás közben ujjraindúlt az pont egy Huawei p6 volt.Ja igen és nézz át a p10 honor topikokba ..Fagyás ,black screen...
Pompi
LG G4,5,6 nem.
Illetve egy moto xt720 de azt inkább ne is említsük... -
Aryon87
félisten
válasz
papelado #2052 üzenetére
Mate10Pro-ból kiindulva a kamerafrissítést nem tűntetik fel, viszont az is kap azért csiszolást, ahogy a többi dolog is egy picivel jobb lesz. Ezt csak akkor látjátok ha felteszitek, és tesztelitek.
(#2068) papelado
mate 10 topikba ott komplett hard factory resetet csinált a cucc zsebbenAz egy kőkemény user error lesz, kizártnak tartok egy ilyen esetet
Ha enyém csinálna ilyet, menne is a háztól. -
Pompi
nagyúr
válasz
papelado #2052 üzenetére
XDA-n szuperlatívuszokban beszélnek a 128-as fw camera frissítéséről, kíváncsi leszek mit mondtok, meg, hogy nálunk sima P20-on mi lesz.
-
hito
nagyúr
válasz
philoxenia #2065 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hardveres akadályai vannak a dolognak. Mindenesetre várom, hogy a hacker közösség mit hoz ki a kamerából, ha hozzá tudnak nyúlni.
Más: az előbb fogta magát a készülék és egy elég fontos beszélgetés közben kikapcsolt, majd újraindult. Ráncoltam a szemöldököm rendesen. Azért ez nem fér bele. Remélem hosszú ideig nem lesz többet ilyen.
-
whYz
őstag
válasz
robekraptor #2045 üzenetére
Szia
En ilyet vettem es tokeletesen mukodik. Nincs rajta kulon usb vagy barmi mas, de a kepet/hangot atviszi. Ha eger/bill kell akkor ott van a Bluetooth lehetoseg.
-
papelado
aktív tag
válasz
philoxenia #2063 üzenetére
Senkinél se.NINCS 4k60fps.Elbeszéltünk egymás mellett szerintem. ÉS 4k nál még ois sincs eis se.
Most mértem 1080p60fps 1 perc most 120 MB lett -
papelado
aktív tag
válasz
philoxenia #2061 üzenetére
Nem tudok ezzel mit kezdeni 86mega 1 perc nálam.
-
papelado
aktív tag
válasz
philoxenia #2058 üzenetére
86MB
-
törölt tag
128 tölthető!
HiCare frissítésen belül, ott megtalálja, aztán OTA-n legfrissebb teljes csomag letöltése! -
papelado
aktív tag
válasz
robekraptor #2045 üzenetére
Szai szerintem kacat a kábeled .Linkelnéd milyened van?
-
a.sebi
őstag
Basszus ! Kezdek rajongani ezért a telefonért. S8 plus után egy felüdülés ez a cucc , üzemidő csillagos ötös , az arcfelisüerés hihetetlen , annyira jó az előlapi ujlenyomatolvasó , ha nem látja a pofámat az eszköz csak oda nyúlok .
Kiis kapcsoltam az okosfeloldást mert felesleges . Samunál nyűg volt , hogy autós tartóban mindíg bekellett rajzolnom azt a szar mintát , itt erről szó sincs .
Sose voltam nagy kamerás , de ez fotóst csinál belőlem , hihetetlen milyen képeket lő ! Egyszó mint száz aki gondolkozik s8 ról való válttáson , az hagyja abba .... Váltani kell ... Hibátlan az eszköz ! -
robekraptor
tag
Sziasztok. Vettem egy elosztót, usb c3. 1 az egyik fele, a másik oldalán van usb hdmi és egy usb c bemenet. Rá szeretném kötni a telefont a tvre hdmi-n de nem jutok dűlőre. Valaki el tudná magyarázni szájbarágós módon hogy kell?
-
A Gmail valóban nem, még 8.0-n sem, de sok más igen.
Az említett helyen a listában nem minden van felsorolva, de attól még sok alkalmazás támogatja, az értesítéseknél bizonyos alkalmazásnál külön beállítható a jelvény megjelenítése.
Olyan alkalmazással is találkoztam már, ami sehol sem jelezte, hogy tudja, az értesítéses beállításaiban sem, aztán egyszer csak megjelent az ikonján a szám.
A hívással kapcsolatos értesítésnél is így van, nem beállítható sehol, nincs a listában sem, de tudja, a névjegyzék van rá kihatással. -
Szia,
A gyakorlatban csak Mate 10 Pro-n próbáltam, de hátha itt is működik:
Nyomj hosszan a kezdőképernyő üres részére, vagy csinálj ott egy csíptetést két ujjal, majd:
Beállítások -> Ikonszámláló -> Jelvény megjelenítési mód -> Olvasatlan üzenet
A másik elérési út:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése -> Opciók -> Jelvények -> Jelvény megjelenítési mód -> Olvasatlan üzenet -
whYz
őstag
En nem hiszem, hogy a gyari launcher tud ilyet (javitsatok ki ha tevedek) de felrakhatsz masik launchert. Nova prime pl tud ilyet a TeslaUnread-el.
-
boadas
csendes újonc
Sziasztok,
Egyetlen dolgot hianyolok a p20probol az iphone utan, ez pedig az egyes ikonok feletti kis szam ami jelzi h hany uzenetunk, ertesitesunk van, stb
ezt nem lehet vhogyan megoldani a sima potty helyett?
Koszi
-
-
whYz
őstag
válasz
papelado #2032 üzenetére
Igen valahogy nekem is ez az erzesem. A mar kiadott gyari frissitest is egy kinszenvedes felpakolni. Ilyet nem lattam meg mas gyartonal.
Viszont jo hir, hogy mar van gyari kamera app custom romokra es minden ugy mukodik ahogy kell.
-
papelado
aktív tag
Nekem van rá biztosítás így én is lekérem jövő héten.Elkezdtek rá szivárogni a custom romok gyári alapúak és aosp alapon is.
Nem tervezek romolni G4 volt az uccsó de valamiért úgy érzem itt szükség lesz rá.Túl nagyra nőtt a huawei és emiatt egyre kevesebb idő jut egyes készülékeinek megfelelő támogatására.Remélem csak haluzok... -
whYz
őstag
Egy gyors kerdes. Megvan az unlock kod a telohoz de nem szeretnem meg wipeolni. Ha vegleg meszunik a bootloader nyitasi lehetoseg ugye akkor is fel tudom meg hasznalni ez a kodot a nyitashoz?
-
papelado
aktív tag
válasz
janosibaja #2021 üzenetére
Dehogy is rengeteg AR játék van az áruházban bénák de fejlődnek.
Meg ott a linkem is a hszben xda topikban a cuccokról!Az ikea place +ban magyar is és hasznos is.
-
whYz
őstag
válasz
maaniac #2017 üzenetére
Nem tudom honnan veszed, hogy a tolto nem azonosit. Elobb irta, hogy powerbankkal mukodik. A tolto nagy valoszinuseggel azonositja a kabelt es az alapjan valaszt toltesi modot. Logikus, hogy nem fog superchargolni ha a kabel nincs 5A-re hitelesitve. A telefon viszont nem biztos, hogy nezi, hogy mi van, ezert is tudod kinyirni egy non-compliant type c kabellel (mint amit a oneplus is hasznalt).
Edit: Bocsi most latom, hogy papelado mar megelozott. Koszi.
-
a.sebi
őstag
Srácok! Van olyan billentyűzet, hogy ha egy betűt nyomva tartok akkor annak ékezetes karaktere jelenik meg? Infarchtust kapok ettől, hovy az a gombot nyomvatartva az@ jel kerűl beképelésre, és a hosszannyomásnál csúsztatni kell, hogy az ékezetes jöjjön be! Samsung billentyűzet után ezt nem tudom megszokni. Heeeeeeeelp!
-
whYz
őstag
Igen mivel valoszinuleg (nem akarok hulyeseget mondani) a tolto azonositja a kabelt valamilyen modon, hogy megfelelo-e a toltesre es erre nem kepes a te kabeled. Nem veletlen pl, hogy 2 toltot nem tudsz egymasba dugni stb. Keress esetleg egy type c to type c atalakitot ami hajlitott es usb 3.0-as es akkor tudod vele hasznalni a gyari kabelt.
-
Risard
aktív tag
Az L alakú fej lenne a lényeg. De az érdekes ha powerbanka dugom be onnét veszi a gyorstöltést azt írja a telefon. Csak ha a gyári töltőbe dugom akkor meg se nyikkanik. Amúgy a kábeltől nem lehet baj szerintem a töltőfej a lényeg. Jah s a Rock nem noname de rendeltem egy baseus t is
-
robekraptor
tag
Sziasztok. Vettem egy elosztót, usb c3. 1 az egyik fele, a másik oldalán van usb hdmi és egy usb c bemenet. Rá szeretném kötni a telefont a tvre hdmi-n de nem jutok dűlőre. Valaki el tudná magyarázni szájbarágós módon hogy kell?
-
-
Risard
aktív tag
Sajnos ez az üveg se teljes ugyanúgy mint a nillkin
[link] -
Risard
aktív tag
Üdv
Megjött az ilyen kábelem.
[link]
De a gyári töltővel meg se nyikkan. Note 8 töltőfejjel tölt sőt a blitzwolf powerbankal megy a gyorstöltés is. Lehet nem kell annyira bedugni az usb aljzatba? Találkozott valaki ilyennel? -
whYz
őstag
HuRUpdater-el elvileg fel lehet rakni az uj .128-as updatet. Valaki probalta mar?
-
xedamen
senior tag
-
xedamen
senior tag
Srácok... Kérlek ne nézzetek hülyének, első EMUI-s telefonom. Nem jövök rá, hogy mi az a világoskék csík néha a kijelzőn... Azt hiszem leginkább a főképernyőn szokott előjönni, néha mikor mozgatom az ujjam rajta bejön ilyen világoskék valami, ami követi az ujjam mozgását... Mintha rajzolni lehetne a kijelzőre, de mindig véletlen jön elő, magamtól nem tudom reprodukálni. Tudja valaki mi az?
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #1999 üzenetére
Maximálisan megértem a döntésed...egy dolog jobb csak ( egyelőre ) az S9-ben, az pedig a videózás minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest