Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg mód a bootloader nyitásra? Itt akár a fizetős is szóba jöhet.
Köszi!
-
Huroq
senior tag
Megkérdeztem a Huawei ügyfélszolgálatát, hogy egy P20 Pro kamera modul csere mennyibe fájna.
Csak érdeklődés szintjén ha később esetleg ejtenék rajta egy súlyosabb karcot.
A válasz az volt, hogy nem tudja nincs információja arról, hogy mennyibe kerül. Mondom és ha bemegyek a szervizbe ott tudják? Ott se, mert egyedi az árajánlat minden esetben.
Ez kb. hót vicc, hogy nincs még közelítő ár se egy garanciális készülék esetleges javítására.
Bemegy "A" ügyél kéri "X" javítást, majd fizet 40000 Ft -ot. Bemegy "B" ügyfél ugyan azért a javításért és neki már 45000 Ft -ot mondanak vagy épp kevesebbet? Eddig Samsung vagy LG készülékeknél ha a szerviztől érdeklődtem, akkor legalább egy közelítő árat tudtak, itt még azt sem. Félre értés ne essék semmi bajom a telefonnal és maximálisan elégedett vagyok vele, de ez a hozzáállás elég érdekes. -
Huroq
senior tag
-
Huroq
senior tag
Semmi extra. Munkahelyemen az íróasztalra, illetve otthon különböző helyekre (asztal, fotel, ágy), de nem a sóderben forgatom.
Igaz zsebben hordom, de figyelek mindig hogy ne legyen nagyon poros a zsebem, mert már megjártam többször ezzel. Engem is felettébb zavar és gondolkoztam azon hogy megírom a Huawei -nek, hogy mit szólnak hozzá, főleg úgy hogy kilóg a kamera a gyári tokból is.
-
Huroq
senior tag
Én a mobilhoz kapott tokban hordom a telefont és sajnos már egy hajszálkarc lett a kamera lencséjén.
Bár csak keresve a fény felé fordítva látszik. -
Huroq
senior tag
Tudtok valamit esetleg a Galileo támogatásról?
Én ugy tudtam nincs benne, de ma letöltöttem a GPSTest -et és látja őket. -
Huroq
senior tag
Közben már utánanéztem és csak azért merült fel bennem ez az azonnali csere mert a P9 -nél volt valami 3 hónapos dolog, de igazából jelenleg lényegtelen.
A Telekom hálózatáról lenne szó. Egyik alkalmazás se tud adatot forgalmazni. Ilyenkor 1-2 percig nincs internet aztán magától helyre áll vagy újraindítás segít még. Megfigyeltem, hogy általában akkor van ilyen ha busszal vagy metróval megyek. Arra is gondoltam, hogy a torony váltásnál esetleg lehet valami anomália. Másik SIM kártyával még nem próbáltam, bár 1 hete egy OP5T -be volt és ott semmi probléma nem volt ezzel. Írok azért a Huawei -nek bár elég megfoghatatlan a hiba, illetve nehéz előidézni. -
Huroq
senior tag
2-3 napja azt tapasztalom, hogy munkábamenet többször nincs internetkapcsolat annak ellenére, hogy 4G -t jelez a mobil. Van hogy 1 nap csak 2-3x fordul elő, de van olyan is, hogy 5-6 alkalommal. Nem tudom eldönteni, hogy a szolgáltató szórakozik vagy a telefon. Bár ugyan ott más mobillal van net tehát inkább mobilra gondolnék. A Huawei most ezt azonnal cseréli ha hibás vagy javítja? Kb. 1 hetes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest