Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Amilyen alkalmazásokat tableten használok (FB, Messenger, Insta, Viber) megvannak, a maradékot meg használom billentyűzettel, nekem ez így komfortosabb, nyilván preferencia kérdése.
t72killer: Otthon, az egyetemen és a kollégiumban is van wifi, ha ezek szarakodnak akkor megosztom telóról a korlátlan Hipernetet, az S7e sokáig bírja, ez nálam nem is volt szempont, nem fogok két SIM kártyát fizetni ezért. GPS? Az minek egy tabletbe? Telón nem elég? Ezt igazából nem is értem..
De akkor persze visszakérdezhetek: Normális játékok futtatása? 8GB RAM? HDMI kimenet? Sőt (bár nekem van bt-s fülesem, ezért nem használom) 3.5?
Nyilván mondom kinek mi a fontosabb de pl. tartalomfogyasztásra ez is tökéletes még tabletre optimalizált appok nélkül is (tapasztalat, majdnem egy éve megvan).
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest