Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Többek között tablet vásárlásnál ezért sem ragaszkodtam a foglalathoz, elég nekem egyetemistaként egy korlátlan netet fenntartani, az S7 edge meg elég jól bírja szuflával hogy menjen pár órára a megosztás ha kell (hiszen csak ha mozgok akkor van rá szükség, szálláson, otthon, ismerősöknél van wifi).
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
válasz -=RelakS=- #89 üzenetére
Mondjuk nekem meg 12,5"-ös, az meg túl nagy.
De mondom: Ahány ház..
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
válasz -=RelakS=- #87 üzenetére
Értem én viszont azt nem egyszerűbb mobillal? Én egy ekkora tabot nem tennék már ki, az 5,5"-ös telóm például sokkal megfelelőbb a célra, nem is beszélve a fényerőről.
Sok lesz itt az OFF, bár szerintem így általánosságban belefér..
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Amilyen alkalmazásokat tableten használok (FB, Messenger, Insta, Viber) megvannak, a maradékot meg használom billentyűzettel, nekem ez így komfortosabb, nyilván preferencia kérdése.
t72killer: Otthon, az egyetemen és a kollégiumban is van wifi, ha ezek szarakodnak akkor megosztom telóról a korlátlan Hipernetet, az S7e sokáig bírja, ez nálam nem is volt szempont, nem fogok két SIM kártyát fizetni ezért. GPS? Az minek egy tabletbe? Telón nem elég? Ezt igazából nem is értem..
De akkor persze visszakérdezhetek: Normális játékok futtatása? 8GB RAM? HDMI kimenet? Sőt (bár nekem van bt-s fülesem, ezért nem használom) 3.5?
Nyilván mondom kinek mi a fontosabb de pl. tartalomfogyasztásra ez is tökéletes még tabletre optimalizált appok nélkül is (tapasztalat, majdnem egy éve megvan).
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Én sokáig gondolkoztam egy Androidos tableten, végül sok (majdnem fél év) agyalás után lett egy 12.5"-os Windowsos tablet mint elfogadható komprumisszum (értsd.: belefér a hátizsákom notebook zsebébe), pedig ezen kívül van még egy nagyobb laptopom is.
Nem bántam meg, hozza a 3-4-5 órás üzemidőt (használattól függően), ha akarom tablet, ha akarom laptop, egyedül a több mint egy kilóval kell megbarátkozni (laptop módban, természetesen). És tud mindent, ceruza, FullHD, microSD, SSD, sztereó hangszórók, kis töltő, gyors proci, 8 GB RAM.. Próbáltam elcserélni egy S3 Tabra, aztán hamar kijózanodtam amikor ilyeneket írtak hogy fizessek rá 50et.. Nane Feleennyit nem tud és még bill. sincs hozzá, hát inkább marad, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest