- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
nyuszi123456 #397 üzenetére
Ahogy Timer kolléga írja a Xiaomi Mi Pad 4 lehet alternatíva, de az LTE-s verzióban is csak hibrid tálca van. Mondjuk a hivatalos Mi boltot felhívnám a Lurdyban, hogy Ők sem tartanak-e belőle.
-
válasz
Xiaomi Mi Pad 4 Plus. Ezzel szemezgettem, de végül maradt a Huawei, mert árban csak kicsivel jobb a XIAOMI, viszont hivatalosan Magyarországon egyelőre nem került forgalomba, tudtommal.
-
fPApi
őstag
válasz
Ha az M5-höz hasonlítjuk, akkor nincs (max. az M3). Egyébként persze vannak használható tabletek, de valami bibi mindegyiknél van.
-
nyuszi123456
aktív tag
Létezik a Mediapad M5-nek vagy a kisebb verziónak versenytársa
- SIM kártyával
- QHD vagy a 8" verziól esetében legalább fullHD felbontásban.
- ne túlozzuk el az elvárásokat, csak kérdezem, hogy esetleg 3db kártyahellyel /2 sim és egyidejűleg memoriakartya/
Bármilyen márka szóba jöhet, de elég a nálánál olcsóbbakat felsorolni.
-
kaciokos
őstag
válasz
ferasorion #395 üzenetére
Bocs, nem a te jószándékodban kételkedem, de egyelőre nem vagyok meggyőzve, hogy a hír nem kacsa vagy félremagyarázás-e, tekintve, hogy írott formában sehol nem jelent meg, ami manapság minimum fura.
-
kaciokos
őstag
-
válasz
kaciokos #388 üzenetére
Szerintem eddig sem adott túl sok támogatást a Google a tabletekhez, jórészt a gyártók portolták rá a saját launcherüket a rendszerre. Maga az Android pedig kis túlzással egy kenyérpirítóra is telepíthető, szóval én még nyugidtan megvenném azt a tabletet!
Hogy mást ne mondjak, van olyan TV BOX is a piacon, amelyen android fut, és ebook reader is, egyiket sem támogatja hivatalosan a Google.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
ferasorion #389 üzenetére
ez mit jelent ?
-
ferasorion
kezdő
Sziasztok!
Mit szóltok hozzá, hogy nem lesz rá új foverzio, mert a google nem támogatja az android tableteket többé? Teljesen elbizonytalanitott, most akartam lecserelni erre az M2-t.. 😵
-
-
matex
aktív tag
Témát, háttérképet honnan lehet leszedni hozzá? Mert se a témáknál, se a galériában, se a Hicare-ben nem találok lehetőséget. Köszönöm!
-
válasz
kaciokos #379 üzenetére
Pont a gari miatt NEM ajánlanám az edigitalt, tapasztalatból írom, hogy inkorrekt, szemét banda. Sokkal inkább az eMag a javasolt, ahol álltam már el tablet vásárlástól probléma nélkül, és zokszó nélkül garanciáztattam egy i7-et is, aminek végül az árát fizette vissza a cég, mert cserélni már nem tudta.
MediaMarktot is nézd meg, én ott találtam meg legolcsóbban néhány hete. 11 8-ért vettem a wifis verziót, az LTE-s talán 128 volt akkor.
-
kaciokos
őstag
-
szaki04
senior tag
-
szaki04
senior tag
válasz
nagysandor79 #373 üzenetére
Nem érvényes a garancia, ha tőlük veszed?
-
kaciokos
őstag
válasz
Én már nem merek jósolni, mert nyár elején tutira vettem volna, hogy augusztusra lemegy a rendes ára 140e-ről 120-130e-re, aztán nem ment.
-
válasz
Ha nem sürgős várjál karácsonyig az még két hónap akkor tele lesznek az üzletek akciókkal, meg ha nem akarod egyben kifizetni 10-20 havi kamatmentes részletfizetések szoktak még lenni.
-
nagysandor79
aktív tag
Huawei MediaPad M5 10.8 Wi-Fi + LTE 64GB tablet, Galactic Grey (Android)
128.000 ért kapható most az edigital-ba. ez jó ár. szerintetek várható ennél nagyobb ár esés "Karácsonyig"?
most nézem ,hogy az emagnál. meg 124. náluk vajon gyártói a garancia?
gariztatás szempontjából edigital vagy emag? -
kaciokos
őstag
válasz
ferasorion #371 üzenetére
Tudtommal sajnos nem, pedig engem is érdekelne a dolog.
-
ferasorion
kezdő
Sziasztok.
Usb C - HDMI átalakítóval rá lehet kötni képernyőre a készüléket? -
Ablakos
őstag
Átlátszó műanyag tok (case) van a dobozban? Külföldi kicsomaglási képeken van a dobozban.
-
válasz
nagysandor79 #367 üzenetére
Ez valami bug lehet a legfrissebb frimware-ben, mert harmadik hete nyüstölöm, és nem volt ilyen egészen 2 nappal ezelőttig, és előtte este csorgott le rá az új szoft.
Galaxy Tab A2016-ról váltottam rá, elégedett vagyok, egy dologban viszont nagyon elmarad, az pedig a fogyasztás, mint készenlétben, mind használatban. A régi tabot két hetente töltöttem ugyanazon használati szokások mellett, mint most az M5-öt 5 naponta. Nem tragédia, csak meglepő.
Apró plusz infó, esetleg másnak is érdekes lehet: a Blitzwolf S7 QC portja megfelelő Type-C kábel mellett ugyanúgy gyorstöltéssel tölti a tabletet, mint a saját töltője. A sima portok nem, de a QC port igen, annak ellenér, hogy a Huawei sahját szabványt használ. Valamit a Blitzwolf töltője tud pluszban azon a porton (s3 technológia van benne, szerintem itt van az eb elhantolva), mert akakd más QC3 töltő is itthon, és ugyanazzal a kábellel az csak simán tölti a tabletet.
Gondoltam, szólok, hátha épp pót töltőt keres valaki.
-
nagysandor79
aktív tag
sikerült az MM-ben élőben megnézni, kézbe venni. egy ilyen tabot. tetszik. a hangja a hangzavarhoz képest jó. gondolom egy csendes szobába még szebb lehet.
de amin meglepődtem, hogy az egyik pillanatról a másikra . megakadt és újra indult .Na mondom ez szép egy 100 k feletti tabtol.
-
Ablakos
őstag
válasz
stemplar07 #363 üzenetére
6 éve a vastag,robosztus (mű)bőr tokok voltak divatban. (Kiránduláson számtalanszor elejtettem tabletestül.) Most meg lepkepuki vastagság van. Szépek, de a kertbe sem vinném ki.
-
atikó
őstag
válasz
stemplar07 #363 üzenetére
Néhány képet készíts már légyszíves a tokrol, köszi.
-
kaciokos
őstag
válasz
nagysandor79 #359 üzenetére
Szerintem nem. Nem a tablet a korlát, hanem a WiFis jelátvitel egyszerűen nem bír ennyit képernyőtükrözéskor.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
nagysandor79 #359 üzenetére
Én a kb. 4 éves LG smart tv-vel próbáltam kodi kivetítésre, de emlékeim szerint egy idő után meg akad a kép, azt megint jó majd megakad...
-
kaciokos
őstag
válasz
nagysandor79 #357 üzenetére
Nálam a Samsung TV és a tablet ugyanazon a WiFi-n lóg, és a beépített képernyőtükrözés működik. Kipróbáltam, de hosszabb távon nem használtam, van egy kis késleltetése a dolognak, szóval játékra (kivéve logikai, stratégiai) nem alkalmas.
-
nagysandor79
aktív tag
tényleg húzós az ára a bill+tok kombónak.(inkább egy sima tokot veszek hozzá) én 99% ban itthon használnám. szóval lehet csak egy sima billt csat rá ha szükségem lesz rá.
valaki használja úgy hogy az tablet képét kilövi tvre? samsung es6100 tv-re szeretném megosztani .ez hogyan tudom megvalósítani vajon majd? -
kaciokos
őstag
Sajna az enyém is angol, szoftveresen van átmappelve magyarra, vagyis a "t" melletti billenyűre "y" van írva, de ha lenyomom, akkor "z"-t ír. Bár mostanában nem is ezt, hanem egy sima wireless billentyűzetet használok, aminek a vevőjét OTG kábellel dugom be, és az rendesen magyar kiosztású, ráadásul kényelmesebb a leütése, és a sebességet is jobban bírja (a BT billentyűzet kihagy karaktereket, ha gyorsan gépelek).
-
kaciokos
őstag
válasz
stemplar07 #352 üzenetére
Én egy régi BT bilentyűzettel használom, persze nem ilyen kompakt megoldás, de nincs rá gyakran szükségem. A desktop mód bekapcsolása meg egy kattintás, de nekem amúgy se jött be nagyon, az ablakok átméretezése, ami számomra az egyik érdemi hozadéka lett volna, elég nyögvenyelős, akkor már a sima droidos osztott képernyő, ha nagyon muszáj.
-
válasz
stemplar07 #352 üzenetére
A szimpla gyári tok sem volt olcsó rá (szintén ebay), de ennek a megoldásnak kifejezetten pofátlan az árazása.
-
stemplar07
őstag
válasz
nagysandor79 #351 üzenetére
természetesen lehet , csak nem ilyen pofás :-) és azok nem hiszem ,hogy bekapcsolják a deszktop módot rajta ami úgy néz ki mint a Win 10
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
stemplar07 #348 üzenetére
de lehet hozzá bármilyen bluetooth billentyűzetet csatlakoztatni ha úgy szeretném, nem csak a gyárit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Politika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest