Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lcee79
addikt
Nem csak annyi, mert elvileg azt jelentené, hogy növekedik a teljesítmény a fogyasztás meg csökken, és a melegedés. Vannak leírások.
itt egy,
meg itt is,
meg egy tech2-s teszt.
De elvileg olyan játék ami ezt kihasználná, ahogy kell az nem sok van -
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba, végül több hétnyi elemezgetés, review olvasás, szemrevételezés után az iPad 2018 / Samsung Galaxy Tab S3 / Huawei Mediapad M5 trió közül utóbbit vásároltam meg. Eddig elégedett vagyok, de van egy kis gondom, hátha tudtok segíteni!
Van alapból időjárás app a készüléken, ami ha jól gondolom, widgetként is működne. Sajnos eltávolítottam a programot (mondván, minek), most viszont az óra+időjárs widgetnél nem jön be az időjárás, érhető okokból. Play-ben nem találom az alkalmazást, megvan esetleg APK-ban valakinek?
Háttér. Azt hogyan lehet elérni, hogy a gyári háttérképekhez hasonlóan fekteve, illetve állítva is szép eredményt kapjak? Leszedtem ugyanazt a háttérképet portrait / landscape tájolásban is, de külön nem tudom beálíltani adott orientációhoz, csak a zegyiket, de így végső soron torzul valamelyik állásban a háttér.
Köszi a tippeket előre is!
-
-
-
lcee79
addikt
Nincs fenn már egyszer ?
Nekem akkor szokott ilyet csinálni, ha felteszek egy (egyéb forrásból letöltött programot) és később frissíteni akarom, és van hogy az a verzió valamiben eltér, a végén ezt szokta kiírni, telefonon tableten akármin...
Szóval nem gondolom, hogy külön tabletre való verzió kellene...Én az Asphalt Nitro-val játszok, az jobban tetszik mint az Airborne
Az Airborne a google playre is allergiás volt, mert nálam az alapból le van tiltva/törölve, de annak engedélyezni kellett. -
Ati1979
veterán
Szia!
Nekem a 8.4" es változat van. Fagyással még nem találkoztam, a játékok akadás nélkül futnak rajta. Hogyha képernyőn túl sok minden van előfordulhat, hogy a scroll-ozás nem lesz folyamatos. Bizonyos játékoknál. De ez nem is elvárható egy mobil chipset től szerintem. Ígyis érezhetően gyorsabb egy sanp820 nál.
Nagyon zavaró dologgal nem találkoztam. Egy dupla kattintásos képernyő ébresztésnek örültem volna. A képernyő jó minőségű ips, de nem éri el a htc lcd vagy a samsung amoled panel-ek szintjét.
Köszi ez jó hír, először olvastam erről a techológiáról.
remélem minél hamarabb elérhető lesz.
-
kaciokos
őstag
Internetezésre kiváló (böngészőben nálam az Opera jött be), játékot inkább csak logikait játszom, szóval a 3D teljesítményről nem tudok nyilatkozni.
Androidon sajnos tényleg sok app nincs tabletre optimalizálva, de nem annyira gáz a helyzet.
Akadással nem találkoztam, fagyással igen, de miután frissítettem a tabletet, teljesen megszűnt.
Részemről nem nagyon tudnék hátrányról beszámolni, de ez persze szubjektív, van akinek a kijelző maximum fényereje nem elég kültéren, van aki OLED kijelzőre vágyik, van, aki 4:3 arányúra, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest