Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
volandy #1501 üzenetére
Attól függ honnét nézzük. A Huawei böngészőjét laptopra fel lehet tenni? És én Linuxot használok. Hogy a laptopon is ugyan úgy lehessen böngészni szinkronizálva legyenek mint a tabon, vagy telefonon. Mint most a Chrome. Én meg lennék a gmail és társai nélkül, csak egy egy app hiányozna.
-
válasz
®abstract® #1493 üzenetére
Ezt a típust nem ismertem. Azt írja az oldalon no Google Play Store. Akkor nincs rajta gugli csak a Hms?
-
válasz
®abstract® #1464 üzenetére
Az S6 helyett akkor már az S7. Nem is értem drágább az S6 mint az S7.
-
válasz
®abstract® #1480 üzenetére
Igen a Pro az nem rossz, de annyi pénzért akkor a S7. Amúgy egy Teclast P20-at 4G vettem, nem rossz, nem csúcs de néha a munkahelyemen netezni megfelel.
-
Búcsúzok tőletek. Eladtam és nézek valami másik gépet. Itt az új Lenovo P11 és a Pro de egyenlőre nagyon drága. A Pro helyet akkor inkább már egy S7 tab.
-
válasz
®abstract® #1477 üzenetére
Olvasgattam én is róluk ha volt egy két írás, majd meglátom mi lesz a későbbiekben.
-
válasz
®abstract® #1475 üzenetére
Néztem de én nem szoktam kintről rendelni, meg nem is ismerem a gépeket, bár néha találkozok ilyen Kína termékekkel. Az oldalon is van néha egy, két eladó darab.
-
válasz
®abstract® #1472 üzenetére
Ha nem változik semmi akkor is még elhasználgatom egy fél évig, aztán meglátom mi lesz az utód.
-
válasz
kaciokos #1456 üzenetére
Nem rég volt a Mobilarénán az új Lenovoról egy cikk hogy jön majd, nagyon ütős a csúcs tabjuk de marha drága, akkor inkább egy S7. De használtam Lenovo Yoga Prot ami még nagyon jó volt. Nem szeretem a Windovsot de volt win tabom is, szerettem azt is. Meg ha cserélek akkor lehet hogy egy lte változatot veszek és a Digi kártyát teszem bele. Azt bánom hogy volt egy S7 tab eladó 180000 ért és nem vettem meg.
-
Ha nem változik a helyzet Kína és amcsi között ki mire váltana?
-
válasz
Mr. Nimbus #1312 üzenetére
Jó húzós ára van.
-
válasz
®abstract® #1254 üzenetére
Én is így vagyok vele, de egy kicsit még kivárok. Nem fontos számomra hogy ott legyen a gugli és hasonló társa, a böngészőből minden elérhető, a telenonon meg ott a gugli. Most vettem nemrég egy P30 Prot de lehet benevezek egy P40 Pro-ra.
-
-
válasz
Mr. Nimbus #1192 üzenetére
Én kb két éve egy 2A töltővel töltöm a telefonokat és a tabokat is. Egy telefonom és tabom töltőjét sem használtam.
-
Biztos 200 felett lesz az ára. Az M5 még mindig jól tartja az árát 150 környékén van még mindig.
-
válasz
Krystal_s #1107 üzenetére
Wifivel nincs gond, de függhet a wifi típusától és hatótávjától is, próbából levittem a ház elé, hatodikon lakunk a pad a háztól kb 10 méter és tudtam használni. Az enyém wifis csak de úgy tudom lehet vele telefonálni. Sok műszaki üzletben nem nagyon értenek az eladó termékekhez, már nem egyszer jártam úgy hogy kérdeztem valamit és néztek, és volt hogy én többet tudtam egy bizonyos termékről.
-
válasz
®abstract® #1032 üzenetére
Egy helyen találtam 6/128 122000 ft, a többi 6/64. Az S6 nem éri meg azt a több mint 100000 különbséget, de ez mindenkinek a pénztárcája és márkahűsége dönti el.
-
válasz
®abstract® #1029 üzenetére
Én kb 150000 környékére várom!? A Huawei M5 elég jól tartja az árát még most is 120000 körül van, a Samsung többet esett.
-
válasz
®abstract® #1005 üzenetére
Karácson előtt lehet hogy kiadják nálunk? Mert akkor csőstül jönnek az ujdonságok meg az új készülékek.
-
válasz
Mr. Nimbus #901 üzenetére
Nekem sincs wifi gondom egyik hálózaton sem.
-
válasz
#65577472 #874 üzenetére
Ha a gugli nem ad a Huaweinek semmit meg a többiek, az dollár milliárd kiesés az amcsi államnak és a navnak. Meg az 5g technológia, a Huaweié a legfejlettebb, ezt már a hozzáértők is megmondták, és ha kitiltanák ezt is visszavetné a fejlődést. Sajnos most minden Huawei fórumon mindenki ezen rugózik, de majd lesz valahogy.
-
-
Megérkezett az Android 9, lefuttattam egy Antutut 178000 lett, lassabb, A8-on 188000 mértem. Bár engem nem zavar de ne legyen azért visszalépés. A P20 Promon is A8-on 210000 körül volt, A9-re frissítés után 180000-et mértem az már jelentős!
-
Szeretem én is az ilyen okosakat mint Kkromer, lehet hogy egy kicsit jobb a Samu de csak kicsivel, de az M5 ár érték arányban verhetetlen. Tökéletes a kijelző, jó rajta netezni, filmet nézni, és gyors. Akinek meg nem tetszik vegyen másikat! Nekem 10/9.
-
válasz
®abstract® #566 üzenetére
Mért utálod? Nekem bejött eddig, szinkronizálja a telefont a tabot és a laptopomat. Bár a sok reklámot utálom AdBlock sem szűr ki mindent. Még a Firefox a jó.
-
válasz
®abstract® #564 üzenetére
Amiket használok, Chrome, Mx player, Gmail, galéria, és a gyári cuccok. A többi le van tiltva mert nem használom.
-
válasz
®abstract® #556 üzenetére
Nekem átlag 2.6-2.8 szabad.
-
Ha az árakat nézzük egyértelmű a Huawei, de ha még gyorsabbat szeretnél és több funkciót akkor Samsung, bár a kettő között nem sok a különbség gyorsaságban. A Mobilarénán olvasd el a teszteket ha még nem olvastad. Én személy szerint a Huaweit támogatom már évek óta, telefonba is.
-
válasz
Mr. Nimbus #429 üzenetére
Én is egy sima 2A töltővel töltöm a tabot és a telefont is, soha sem használtam a gyári töltőket. Lassabb de nekem nem sürgős.
-
Az M5-re kiadják az Android 9-et?
-
válasz
nagysandor79 #373 üzenetére
Ha nem sürgős várjál karácsonyig az még két hónap akkor tele lesznek az üzletek akciókkal, meg ha nem akarod egyben kifizetni 10-20 havi kamatmentes részletfizetések szoktak még lenni.
-
Én már rengeteg Huawei telefont Mate, Mate 7, Mate 8, Mate 9, most P20 Pro, Honor 7, Honor 6X, Mediapad 2, most Mediapad 5, próbáltam használtam, nekem semmi gond nem volt egyikkel sem. Olvasgatom a fórumokat, és sokan szerintem belebabrálnak meg amit leírnak az nekem kínai. Ha arra használják amire van akkor minden működik rendesen!!!!
-
válasz
-=RelakS=- #236 üzenetére
Csúcskategóriás tab a Sony Z4 tab de már nem kapható, Lenovo Yoga 3 10 Pro azt még kapni 200000 ft. Ha valaki kisebbet szeretne a Lenovo P8 vagy a Xiaomi tab. De egyik sem sem olyan gyors mint az M5.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest