Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- E-book olvasók
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki04
senior tag
Nekem olyan problémám van a készülékkel, több hete, hogy ha elindítok egy alkalmazást, és fut a háttérben, akkor az ikonja nem "aktív" addig míg be nem zárom. A háttérben futó alkalmazások közül választom ki, akkor minden rendben működik.
-
szaki04
senior tag
Az enyém 2018 07. havi. Teljesen rendben van a kicsike! Nem cserélem le semmire, még egy darabig. 6-8 óra kijelzőidőt tud még mindig.
-
szaki04
senior tag
válasz
MikeWazowski #1364 üzenetére
9.1.0.0335 verzió van az enyémen.
-
szaki04
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1333 üzenetére
pl.: SG.hu oldalon található videók...
-
szaki04
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1331 üzenetére
Erről a programról van szó.
vagy nem erre gondoltál?! -
szaki04
senior tag
válasz
®abstract® #1328 üzenetére
Valóban, erre nem gondoltam, bocs. Chrome alatt jó a beágyazott YT videó. Ellenben, használok egy Hírportálok nevű alkalmazást, abban nem játssza le jól, ott az a probléma amit írtam.
-
szaki04
senior tag
Már régóta akartam kérdezni, nektek a Tableten, a beágyazott YT videókat lejátsza a készülék? Nekem elindul, majd a kép megáll, remeg a számláló megy. Hang van. Mi lehet a baj?!
-
szaki04
senior tag
Az enyém lassan 2 éves, de nem találtam még meg az utódját. Mondjuk nem is kerestem... Szerintem, a mai napig az egyik legjobb tablet, az elérhető kategóriában. Jól szól, hosszú üzemidő, még mindig. 6-7 órás SOt-ot most is tud 2 évesen! Nem kell ennél több nekem.
Tuti még meg lesz egy ideig. -
szaki04
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #1175 üzenetére
Sajnos, én nem tudok segíteni neked.
-
szaki04
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #1173 üzenetére
Ezzel a tablettel nem is fog. A Pro vagy az M5 Lite tudja kezelni a tollat.
-
szaki04
senior tag
Nálam a WiFi-vel vannak gondok a Pite óta. Sokkal rosszabb lett a vételi minőség. A router ugyanott van ugyanúgy van beállítva. Mégis romlott a minőség.
-
szaki04
senior tag
-
szaki04
senior tag
válasz
nagysandor79 #373 üzenetére
Nem érvényes a garancia, ha tőlük veszed?
-
szaki04
senior tag
válasz
nagysandor79 #344 üzenetére
1. olvastam hogy van pro változat az miben különbözik a simától ?
Az itthon egyelőre nem forgalmazott, stylusszal szerelt és billentyűzetes kiegészítőt kínáló M5 Pro egyenesen az iPad Pro babérjaira tör, úgyhogy a sencseniek ambíciói nem csillapodtak.
Én a MM-ban vettem 116,900.-, kb. fél éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad mini 7 cellular 128GB AppleCare+ Apple pencil USB Paperlike + tokok
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 7 (2025) 11 M3 CHIP, 128GB space gray 1 év Apple garancia!
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - 12 hó bolti garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10+ Wi-Fi - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- iPad AIR 6 (2024) 11 M2 CHIP! 256GB WIFI starlight, makulátlan! 2026 február 15-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest