Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Mr. Nimbus #1578 üzenetére
Köszi!
-
®abstract®
őstag
válasz
Mr. Nimbus #1567 üzenetére
a fene tudja 🤔 XDA forumon+egy masik németen azt olvastam,hogy csak kínai regios készülékek kapnak harmony os t..
-
ShadowLac
addikt
válasz
Mr. Nimbus #1561 üzenetére
Ők. Köszi.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Mr. Nimbus #1558 üzenetére
De HMS Core. Akkor frissítsem?
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #1533 üzenetére
Akkor lehet, hogy nálam is a Nova launcher kavar be. Köszi a teszteket.
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #1447 üzenetére
Nekem is megvan 2,5 éve, és én is elégedett vagyok vele.
-
kisbarack
aktív tag
válasz
Mr. Nimbus #1397 üzenetére
Az nem jó. Mármint hogy erre szükség van. Most vettem használtam és a papírjai szerint októberben volt már szervízben akármi miatt is. Csak valami pár betű volt mellé írva.
Elvileg még kb októberig garanciális. Akkor érdemes lenne mihamarabb elvinni egy szervízbe.
Neked garis volt a csere? Mennyi ideig volt távol és kellett fizetni miatta?
Illetve azon törtem még a fejem hogy a pro kijelzője bele menne e? Mert azt lehet használni tollal is. -
válasz
Mr. Nimbus #1312 üzenetére
Jó húzós ára van.
-
Dino69
aktív tag
válasz
Mr. Nimbus #1310 üzenetére
Ebben a nem várt esetben, marad az ujjam
-
fanci
tag
válasz
Mr. Nimbus #1213 üzenetére
Azért elég szomorú hogy egy jónevű gyártó középkategóriás készüléke nem kap meg legalább egy főverzió frissítést
. Azért legalább a 8.1-ig eljuthattunk volna.
-
válasz
Mr. Nimbus #1192 üzenetére
Én kb két éve egy 2A töltővel töltöm a telefonokat és a tabokat is. Egy telefonom és tabom töltőjét sem használtam.
-
Magnat
veterán
válasz
Mr. Nimbus #1192 üzenetére
Sőt, elég ha a kábel type C, a töltő meg usb-s ;)
-
Magnat
veterán
válasz
Mr. Nimbus #1158 üzenetére
Pl h úgy lehetne hálózatról médiát lejátszani vele smb-n keresztül, h nem szakad meg 10 percenként a kapcsolat
-
Merula Alba
tag
válasz
Mr. Nimbus #1158 üzenetére
Semmi gond, nem akartam rögtön harapni.
Igazából van hogy egy sima root is elég ha csak pár appot szeretnér törölni, vgay felrakni. De nekem pl. volt egy Note 3-as telefonom, ami amúgy sem volt rossz az alap rendszerrel. De amikor felraktam rá pár mókolt romot.... Ég és föld, már az alapbeállításokkal is jobban futott mint az alap rendszeren mindent beállítva.
Nincs nagy gondom a tablettel, de tudom hogy lehetne többet is kihozni belőle. Ezért kérdeztem.
Az ujjlenyomat érzékelő gomb nektek is nehezen érzékeli a tapizást? Az ujjlenyomatot szépen érzékeli, de amikor el akartam tüntetni a navigációs sávot és erre akartam lecserélni akkor elment a harci kedvem. Rengetegszer nem jól érzékel. -
Merula Alba
tag
válasz
Mr. Nimbus #1155 üzenetére
Elfogadom hogy neked tökéletes úgy ahogy van. De fogadd el kérlek hogy vannak más (reális igények) vélemények is.
Tableten még nem cseréltem le soha gyári rendszert. Viszont telefonon sokat csináltam már, és pont azért mert megérte.
-Jobban testreszabhatóbb, gyorsabb rendszer.
-Frissebb Android alapok.
-Nincsenek feleslegesen feltelepített, letörölhetetlen appok. Semmi sallang.
-Sok esetben folyamatos frissítések a rendszerre, normális infókkal a frissítés tartalmáról. És a telepítés nem kötelező, ha nincs igényem/okom a frissítésre akkor a rendszer nem erőszakoskodik.
Nagyjából ettől Android az Android, nem attól hogy 128 magos processzort raknak 68 giga rammal egy konzervnyitóba. -
Magnat
veterán
válasz
Mr. Nimbus #1155 üzenetére
Huhh, de jó neked :)
-
Krystal_s
addikt
válasz
Mr. Nimbus #1108 üzenetére
Köszönöm szépen, ha megnézed.
A Wifi miatt is ideges vagyok és ma el kellene döntenem mi legyen, mert folyamatban van a rendelés.
Sok helyen panaszkodnak a Wifi hatótávra és a sebességre. Plusz még a Bluetooth miatt, hogy az is nagyon bezavar neki. Nem lehetnek együtt bekapcsolva.
Eszembe sem jutott ennél a gépnél, hogy így 2019-ben ez gond lehet. Min. 20 m-es hatótávon kellene bírnia 1 falon keresztül. -
Mano1979
újonc
válasz
Mr. Nimbus #924 üzenetére
Külföldi oldalon volt teszt, és pár méteren jelentősen csökkent az adatátvitel. Ezért is kérdezlek titeket :)
-
inflator
tag
válasz
Mr. Nimbus #908 üzenetére
Érdekes, nekem nem talál semmit. Febr. 1 a biztonsági szint még mindig.
Akkor várok, egyszer csak hátha.Köszönöm
-
válasz
Mr. Nimbus #901 üzenetére
Nekem sincs wifi gondom egyik hálózaton sem.
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #903 üzenetére
Nálam sem volt WiFi probléma a Pie installálása óta, leszámítva, hogy a WiFi ikon átkerült az értesítési sáv bal oldalára, ami számomra kicsit idegesítő, mert mindig odakapom a fejem, hogy jött valami értesítés, aztán dehogy. Biztos nem fért már el a jobb oldalon a nagy notch miatt.
-
Ablakos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #901 üzenetére
Semmilyen problémát nem tapasztaltam.(modemes verzió ) Azt továbbra sem tudja, hogy preferált (pl. inkább 5ghz) hálózatot válasszon.
-
válasz
Mr. Nimbus #816 üzenetére
Szóljatok Kkromernek, eladhatja a Tab S4-et! :-D
-
Ablakos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #765 üzenetére
Kb 2 nappal lett hosszabb az üzemidő repülős módban. A cellakészenlét eddig zabálta a mW-okat. Elég furcsa, hogy nem veszi észre a tab a hiányzó sim-et.
Köszönöm a tanácsot! -
®abstract®
őstag
válasz
Mr. Nimbus #767 üzenetére
rendben,ertelek.
-
®abstract®
őstag
válasz
Mr. Nimbus #765 üzenetére
mas kerdes.ez a flud jobb mint a mikrotorrent?
-
Ablakos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #763 üzenetére
De akkor wifi sincs. (Bár éjszaka ez is jó ötlet.)
-
lmano
tag
válasz
Mr. Nimbus #676 üzenetére
Az upc horizon programján minden csatorna hibátlanul fut akár HD minőségben is. Ezek szerint a Telekom programja gyatra.
-
bigsee
addikt
válasz
Mr. Nimbus #619 üzenetére
Nekem most jelzett a HuaweiShare és lefrissult. Ez ilyen!
-
KunEmber
senior tag
válasz
Mr. Nimbus #619 üzenetére
Köszi neked is
-
válasz
Mr. Nimbus #429 üzenetére
Én is egy sima 2A töltővel töltöm a tabot és a telefont is, soha sem használtam a gyári töltőket. Lassabb de nekem nem sürgős.
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #429 üzenetére
Elvileg kíméli az akkut, ha lassabban tölti, de egy Li akku kb. 500 töltési ciklust kibír kapacitávesztés nélkül, ami azt jelenti, hogy ha hetente töltöd, akkor kb. 10 évig nem lesz vele gond, szóval részemről nem feccölnék túl nagy energiát a témába.
Beállításról én sem tudok, a másik töltőfej tippet mondtam volna én is.
-
válasz
Mr. Nimbus #400 üzenetére
Nem, legalábbis két hete még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fujifilm X
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest