Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
lacus83 #18511 üzenetére
Sőt használ is, olyankor gyorsul, egy csomó szemét van már benne, ami lassítja.
De nekem, kb 3-4 nap a visszaállítás. Persze a nagyja megvan 1 nap (1 órám sincs ennél fontosabb dologra sem) de aztán rájövök hogy ez sincs az sincs.
Pici lassulást érzek, de semmi komoly, pedig sosincs kikapcsolva, folyamatosan 6 postafiók szinkron, meg minden ami létezik. stb.....
Ezért inkább tűrök.
Viszont tényleg nagyon jó készülék. -
Ádám16
addikt
válasz
lacus83 #14342 üzenetére
Oh, dehogynem lesz. A Samsungnál anno előszeretettel küldtek el embereket szervizből, ha be volt egve a telo, es volt egy repedes a kijelzon. Volt, hogy az egyik Lumiám sarkáról le volt pattanva a festék (alukeret), és amiatt visszadobta a szerviz a kijelzocsere igenyemet. Persze megpanaszoltam (erős hangnemben), és cserélték a rommá beégett kijelzőt, de a lenyeg, hogy szeretik szivatni az embereket ezzel.
Egyebkent en ugy vagyok ezzel a beégés dologgal, hogy eddig nem volt AMOLED-es telóm, amelyik ne égett volna be, pedig az Omnia7 óta eltelt pár év, és csak egy iPhone-om nem volt AMOLED kijelzővel szerelve.
Ameddig kék háttérnél kell nézegetni, hogy be van-e égve, vagy sem, kit érdekel? Arra viszont nagyon jó, hogy legyen egy új kijelződ garanciaidő lejárta előtt. -
Skynet258
veterán
válasz
lacus83 #10881 üzenetére
Ez nekem is feltűnt mostanában, és mindig a kamera lencse zsírosságára fogom. Ugyanakkor nem éri több zsír mint régebben, amikor még jobb képeket lehetett lőni... Van rajta egyfajta fátyol. De akkor nem vagyok vele egyedül.
Szóval vagy rontják, vagy zsíros, vagy gyíkemberek.
-
Pityu99
tag
válasz
lacus83 #10881 üzenetére
Vagy csak pusztán maszatos volt a lencséd. Akkor szokott félre fókuszálni vagy enyhe megmagyarázhatatlan homályos képeket csinálni. Világosban csak ennyit ront a képen, esti fényeknél meg aztán minden fény csíkot húz és homályos az egész.
Nem kell egyből összeesküvés elméleteket gyártani.
-
hito
nagyúr
-
Ateszpapa
addikt
válasz
lacus83 #8642 üzenetére
"Aki teheti" Élve a 14 napos illetve MM asszem 30 napos elállással.
Én a Telekomnál vettem 24 havi részletre.
Drágább biztos nem lesz, később főleg a mobiliparban csak lefelé megy az áruk idővel. Szerintem meg fogják oldani valahogy az Amcsikkal. Kolléga vissza vitte, arra írtam egyet értek vele. És aki teheti annak is azt javaslom. -
farkas-lány
csendes tag
válasz
lacus83 #8464 üzenetére
Engem nem zavar a frissítés hiánya, amíg működik normálisan a telefonom.
Amúgy tényleg vicces, hogy a google vádaskodik, miközben kb csak gondolok valamire és megjelenik a hirdetése mindenhol
De a google gondolom azt csinálja, amit mondanak neki. Kérdés, hogy majd mennyire éri ez meg nekik...És felháborító, hogy mondvacsinált okok miatt kvázi rákényszerítenek, hogy másmilyen mobilt használjak. Nekem nem kell se Samsung, se LG, se Xiaomi.... iPhone meg főleg nem.
-
válasz
lacus83 #8464 üzenetére
"Ha most hirtelen minden Huaweii felhasználó elkezdene lelépni a Google Chromeból, gmailből amit ugye nem csak mobilon használsz, az mekkora veszteség is?"
A helyzet az, hogy a felhasználók 99%-ának igazából mindegy, hogy Huawei, Samsung, LG vagy Xiaomi. Nem teljesen, de óriási különbség nincs. A lényeg a Google ökoszisztéma. A Huawei felhasználók nem a Huawei-hez lojálisak, hanem az Androidhoz.
Ahogy ha a Dell meg a Lenovo holnaptól csak Linuxos gépeket árulna, akkor mindenki HP-t venne, mert a hardver kommoditizálva van, a szoftver meg nem.
A Huawei okostelefonos részlege egy nulla a Google nélkül, ez van. A Google meg nem nulla a Huawei nélkül.
-
Motosz01
tag
válasz
lacus83 #8318 üzenetére
Szívesen!
Magamnak úgyis kijegyzetelgettem, így már csak néhány nap volt, hogy megoszthatóvá tegyem
De nagyon örülök, ha ezzel sokaknak segítettem.
De hogy ne legyen off, így írták a 3DLiveMaker használatáról, hogy elveszti a 3D-s beszkennelés közben az alakzatról a jelet és így szar. Kipróbáltam a saját otthoni egeremmel, és tökéletesen működik.
A titok nyitja, hogy ha elveszti a jelet, mert túl gyorsan forgatod, vagy épp megremegett a kezed, és nem arra áll már az objektum, mint 1 másodperccel előtte. Azaz már nem azt érzékeli, amit kéne. Akkor óvatosan forgasd vissza az objektumot az utolsó még jónak vélt állapotba, és újra felismeri a letapogató, így újból lassan forgathatod tovább azt. Mert a rögzítése folytatódik onnan, ahonnan elvesztette a jelet.
Szóval letapogatás közben számtalanszor elveszti az objektumot a kamera, de ez csak azért van, mert te bénázol. Az objektum rögzítése csak lepause-ol addig, míg vissza nem forgatod az alakzatot az elvesztés előtti állapotba. Ez annál könnyebb, minél több részletet vett már fel a telefon. Ugyanis a részletet világosszürkén meg is jeleníti a telefon a képernyőjén felvétel közben, így csak az alakzatot mind távolságban, mind elforgatásban már nagyon könnyen hozzá lehet igazítani. Ugyanis a vélt hiba akkor is jelentkezik, ha véletlen távolabb kerül egyik pillanatról a másikra a telefon az alakzattól, vagy netán túl közel kerül hozzá.
Tehát jó 3D-s szkennelgetést mindenkinek!
-
Potenza
csendes tag
válasz
lacus83 #7802 üzenetére
Akkor tuti velem van a baj de se a csepp alak sem a lyukas képernyő nem melengeti a szívem.
1x majd biztos eljön az idő amikor nem lesz választásunk és csak ezek mennek de sokkal közelebb ál hozzam a Mate designja.
És számomra is csak a kamera hypolás jön mindenhonnan. Inkabb tetszen a vas mint hogy 50x zoomom legyen. -
-
-
-
Kis Tigris
tag
válasz
lacus83 #6356 üzenetére
Ez eléggé nem így van, ugye tudod? Tegnap mikor kiviből feltelepitettem a HiSuite szoftot, rádugtam a telót, kiviből rányomtam a frissítés keresésre, egyből találta a 197-es szoftot. Nem telepítettem fel egyből, hanem kiviből a telón is rákerestettem. Ott "jelenleg a szoftver naprakész" szöveg fogadott. Másoknak meg a HiSuite sem dobja még fel, szóval azt sem lehet mondani, hogy a HiSuite-n valami általános frissítés van, amit IMEI számtól függetlenül bárki letölthet.
Szóval valami más logika lesz itt...
Amúgy anno egy Vodafone-nál dolgozó ismerős végig vezette, hogy működik ez szolgáltató telefonokkal, miért olyan hosszú idő, holott függetlenekre már lehet rég kijott: először kiadja a Huawei a szolgáltalónak. A szolgáltató belerakja az ő részét. Tesztelik. Majd visszaküldik a Huawei nek. Ők is tesztelik.Majd ezután mehet a szétosztás. A tesztelés lehetnek akár 1-2 hónap is... -
-
-
NY_A
őstag
válasz
lacus83 #5692 üzenetére
Ne vedd magadra a fikázást, bár ezt igen nehéz ebben az esetben.
S Zolika emlékezz vissza amikor te idejöttél. Miről szólt az ittléted? Fikázásról. Aztán vettél egy ilyen telefont, és láss csodát megtértél. Ezen az alapon szerintem pont te ne kezd el osztani az észt fórummoderálással kapcsolatban. Csináltam én ilyet néhány évig más oldalon, nagyon nem egyszerű feladat minden hülyének megfelelni.
-
válasz
lacus83 #5542 üzenetére
Jé te is itt vagy
Nem szívesen, de idéznék a topikgazda rendszer legelső mondatából!a topik gazda szívügyének tekinti az adott topikot, a témájához ért, otthonosan és nap mint nap mozog benne
Nem bántásból de eddig nem igazán vetted ki a részed a fent idézett dolgokból👍
Vissza néztem jó pár napot de 1 azaz 1 értelmes hozzászólásod sem volt semmihez, nemhogy nap mint nap mozgolódnál itt -
spartan44
tag
válasz
lacus83 #5387 üzenetére
Valóban, én sem érzem most ez alapján se többnek, se kevesebbnek a telefont, ugyanolyan remek élmény használni és fotózni továbbra is.
Csak azért írtam, mert az előző oldalakon is előkerült már ez a téma.
(Videós része meg engem annyira nem is érdekel. Macskát, kutyát kamerázni 1080p, 30 FPS-ben nekem bőven elég.)
-
djbelo
senior tag
válasz
lacus83 #5349 üzenetére
Pedig a MM clearplex fólia egyáltalán nem rossz!! Sőt! A megjelenés óta fent van nekem és egy szem karc nincs rajta. Nekem mindenesetre ez volt a legjobb választás,előtte rendeltem hozzá (ebay,ali,stb) üveget és sima fóliát. Mind mind pénzkidobás volt sajnos az ablakon! Tényleg sokat kipróbáltam, de clearplex nekem teljesen rendben van! Olyat még nem halottam, hogy valaki felrakatta volna és leszedte mert nem volt vele megelégedve.
Igen az egy másik szempont, hogy ki tapogatja össze a MM a telót, de én végig ott voltam
-
NY_A
őstag
válasz
lacus83 #5349 üzenetére
Én hydrogelt használok, tökéletesen elégedett vagyok vele. 1500-ért vettem ötöt. Egész könnyű felhejezni, nem gond a tok használata és észre sem venni a telefon használata közben.
Így néz ki a cucc. Az alján van egy réteg fólia, azt kell először levenni. Ezalatt egy enyhén ragadós réteg van két félre osztva. Fel kell rakni a telefonra, pontosan be tudod állítani, akár többször is vissza szedhető. Miután megvan a tökéletes pozíció vissza kell hajtani a telefon feléig a fóliát. Ott van megfelezve egy réteg amit el kell kezdeni bentről kifelé húzni, közben egy plasztik kártyával egy mozdulattal simitani kifelé. Ez a fele így már fixre van húzva. Ezután ugyan ezt kell másik felével is, és kész is van. Könnyebb megcsinálná mint leirni.
Kifejezetten tartós cucc, merem ajánlani. -
-
-
-
-
-
spartan44
tag
válasz
lacus83 #5113 üzenetére
Ez a fénytörés az ívelt kijelző miatt van, nekem is ilyen, teljesen normális.
Ha biztosra akarsz menni, hogy tényleg nem zöldül, akkor fotózd le úgy, hogy megint sötétben legyen a telefon, a fényerőt tedd minimumra és egy olyan alkalmazást indíts el, ami szürkés hátteret használ (pl.Tárcsázó).
Mutatok egy példát, nekem a legutóbbi LG-s készülékem ilyen volt, mielőtt szervizbe küldtem. (BOE-sra cserélték, ezen már semmi ilyen nem látszik.) -
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
lacus83 #4809 üzenetére
Így van.
Én csak huaweiben a P7et (8 és 9 lite) ot ismerem. De p7 az enyém volt 4.5 évig.varázsolni kellett, hogy 2 napnál többet ki lehessen hozni. Figyelni mi fut, mi mikor mennyiszer frissít, mi kapcsolja be a kijelzőt, mekkora fényerő legyen. Widgetek, időjárás appok. Alapból root, és kiszedni mindent ami terhel és cserélni gazdaságosabb appokra.
Ehhez képest full teljesítményen, 3x annyi használattal mint a p7 esetén, 80%os fényerőnél 2 napot el megy lazán és még marad is energia benne10-12%
Nekem ez számít.
( Na csak úgy használom mi nt a p7et akkor 3 nap)A többi szokás és használati kérdés.
A fiamnak adtam tesztelni. nem kellett egy nap és a 8 éves gyerek lemerítette. NFS no limit, Asphalt9 CSR classics, Minecraft.De ez extrém számomra.
Szerintem jól bírja ez a teló az akku idővel.
-
kakuk.tamas
addikt
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
lacus83 #4406 üzenetére
Ezt töltsd le majd a telóra, ha átvetted. A "General" fül alatt a "Touchscreen" résznél BOE-t kell írnia. Ha ezt írja, nincs para!
-
NY_A
őstag
válasz
lacus83 #4406 üzenetére
Én ugyan ezt a váltást csináltam Mate 9-ről Mate 20 Pro-ra, szintén 2 év használat után. Nem fogod megbánni. Egy kijelző hiba miatti cserén én is túl vagyok, de még így is megérte. Eszméletlen cucc.
Ami az egyik legjobb dolog a 9 után, hogy ez nem annyira széles bumfordi forma. Keskeny, hosszú, tartottam is tőle mielőtt meglett, de sokkal jobb így. Nagyon biztosan lehet így használni, sokkal stabilabb a fogása. Akksi hasonlóan jó mint a 9-nél, a töltés viszont valami természetfeletti. Másfél hónap használat után is elvagyok tőle ájulva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Politikai mémek
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest