- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Már több mint 4 éve használom a telót nagy megelégedéssel, viszont az utóbbi időben több pixelhibát felfedeztem rajta (eddig biztos, hogy nem volt). Ez azt jelenti, hogy kezdi elérni az élettartam végét a kijelző? Vagy nincs köz hozzá?
-
Emu
őstag
Ti nem vettétek észre, hogy lassul a telefon?
Leírom mire gondolok: eddig alkalmazás váltásoknál nem volt semmi akadás, most már egyre többször veszem észre, hogy egy pillanatra megakad a rendszer. Mikor telefont alulról felfele húzva vissza akarok térni a fő képernyőre észlelek némi akadást, nincs meg az "smooth" váltás ami eddig jellemezte a rendszert. Hírfolyamról nyitok meg valamit, észlelhető némi akadás, meg ilyenek.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy használhatatlan a telefon meg elavult stb. csak mikor megvettem úgy számoltam vele, hogy egy esetleges aksi cserével 4 évig simán elleszek vele, és most így cseszi a csőrömet, mert előző telefonom 3 éves korára csinált ilyeneket
Egyébként meg vagyok elégedve, lassan másfél éves és 2 napos töltésekkel még mindig tudja a 6 óra kijelzőidőt.
-
Emu
őstag
Nálam is bejelentkezett ma reggel a 10-es verzió. Bankos appokkal mi a helyzet (K&H), mennek már rendesen?
-
Emu
őstag
[link] Az összefoglalóban találtam ez linket, ez a fólia rendelhető? Már nagyon ronda a clearplex, szeretném lecserélni...ujjlenyomat olvasó működik ezzel?
Tokból milyet ajánlotok? Nem kell nagyon extra védelem. Eddig Baesus féle átlátszó szlikon volt, de alin nem találom.
-
Emu
őstag
Nekem is megjött a 9.1.
HSZ-k között nem olvastam senkit, aki panaszkodna rá, fel lehet rakni?Más:
Eddig Baesus féle átlátszó szilikon tok volt fent a telón, azonban kisfiamnak földön ülve sikerült leejtenie (max. 40cm magasról). Sarokkal betonra érkezett, és rá kellett jönnöm, hogy ez a tok max. a karcok ellen véd...annyira puha az anyag, hogy minimálisan sérült alatta a teló. Létezik valami olyan vékonyabb tok, ami nagyobb biztonságot ad? -
Emu
őstag
Egy nagyon bosszantó dolog fordul elő velem rendszeresen:
Beszélek telefonon hangerő gombokkal lejjebb szeretném venni a hívás hangerejét, azonban ilyenkor a telefon a csengőhang hangerejét is lejjebb veszi. Csomószor szívatott már meg vele, hogy pár hívás után szinte 0-ra veszi le és nem hallom a csörgést. Mással is fordult már elő, vagy user error? -
Emu
őstag
Már csak röhögni tudok.
Politika és színjáték az egész. Ha tényleg beesik az ára a pánik miatt még jobban, én is beruházok még egyre zasszonynak... -
Emu
őstag
válasz
kevinbest #8118 üzenetére
Nekem szilikon tokban van a telefon, és bár képet nem tudok róla küldeni leírom: nálam is MM-es clearplex fólia van fent. A telefon szélétől kb. 1mm van körben, ahol nincs fólia, de ha jól tudom lehet olyan verziót kérni ami lefedi az egész kijelzőt. Nekem így kb. pont jó mert addig ér a telefon tok.
A fóliáról: arra, hogy legyen valami karcvédő réteg a kijelzőn arra jó, de szvsz csak köztes megoldás. Soha nem lesz olyan tapintása mint az üvegnek. Nálam fél év után már nagyon durván szedi az ujjlenyomatokat, és körben a fólia szélénél is folyamatosan megül a por. Kicsit narancsbőrös a felülelete, de az ujjlenyomat leolvasó legalább jól működik.
-
Emu
őstag
Mit állíthattam el? (nem emlékszem rá, pedig nem ittam egy kortyot sem
)
Gmail eddig teljesen jól működött, azonban péntek óta egyszerűen nem jön semmilyen értesítés új levelekről. Először újraindítottam a telefont, ugye minden informatikus azt mondja, ezzel kell kezdeni, de nem oldotta meg a problémát
Utána néztem az értesítési beállítások között, de nincs az alkalmazások közt a Gmail, ezért hátulról az alkalmazásoktól indulva néztem meg a beállításokat, de minden be van kapcsolva, mind az értesítő sáv, mind a feloldó képernyő. Van még ötletetek milyen beállítást ellenőrizzek?
-
Emu
őstag
válasz
kakuk.tamas #7622 üzenetére
Így van, nekem is az van fent, viszont egy pofára esés után nem biztos, hogy szívesen felemelném a telót a földről
Kisebb karcok frankón eltűnnek róla a mindennapi használat során, felülete kicsit rücskös, de szemből nézve nem érezni belőle semmit, azonban a fenti miatt szeretném üvegre cserélni.
-
Emu
őstag
Köszönöm, kipróbálom!
(#7608) Szpisti köszönöm, itt is a volte-t hozták ki a kollégák bűnösnek
(#7612) p2pp
(#7613) Sógi nekem nincs időm ilyenekkel mókolni, ha esetleg android fő verzió fog változni, akkor lehet megcsinálom, de ilyen frissítéseknél tuti nem.
(#7616) Zsolty20 jó pár tokot kipróbáltam, végül a baesus féle szilikon lett a nyerő, ali-ról rendeltem. Fóliába témában nem nyilatkozom, mert üveget szeretnék rá, de nem tudom létezik-e már megfelelő.
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, mostanában tenger melóm volt, sajnos nem értem rá fórumot olvasgatni.
Hoztam nektek egy videót:
[link]Szerintetek mi okozhatja a fenti anomáliát? Telefonálni tudok, de képtelen a telefon mobilnetet produkálni. Hetente kéthetente elő szokott fordulni, amíg észreveszem nincs gond, de múltkor 40%-t szedett le az aksiból mire észrevettem. Újraindítás egyébként megoldja a problémát.
Másik: nektek az utolsó verzióval (198) nem tűnt fel, hogy az üzemidő kicsit karcsúbb lett? Eddig 2/2,5 nap üzemidő mellett simán ment a 6 óra képernyőidő, most átlagosan 2 nap / 5 és 1/2 - 5 és 3/4 óra jön ki.
-
Emu
őstag
válasz
Bambusznád #5620 üzenetére
+1
Ezt sajnos én is nehezményezem, hogy így pl. e-mail értesítések rendszeresen lemaradnak... -
Emu
őstag
-
Emu
őstag
Sokat nem mond így magában. Szabin voltam, csak esténként nyomkodtam a telefont a napi beszélgetésen kívül. Így is összejött 4,5 óra kijelzőidő.
-
Emu
őstag
Dehogynem narancsos, talán csak annyi az előnye, hogy bekapcsolt kijelző mellett alig látható. Engem egyetlen dolog zavar csak, hogy így most tükröződik a kijelző, amit eddig egyáltalán nem vettem észre. Első évre jó lesz, aztán idővel csak lesz majd normális üvegfólia is.
@Tomix: nam akartam leejteni, csak nálam van 3 gyerkőc akik időnként megszerzik a telefont, és ha baleset történne, jó lenne egy minimális védelem, de ezek szerint ez a része csak kamu
-
Emu
őstag
Ma rakattam fel clearplexet én is.
MM-s srác azt mondta, hogy ez hagyományos fólia üveg erősítéssel, és a kapott "oktatás" szerint ugyanúgy kell védenie a telefont, mint egy üvegfóliának. Kicsit szkeptikus vagyok, mert mikor kivágta, nem volt olyan merev, mint egy üvegfólia, és hogy kipróbáljuk, nem fogom pofára ejteni a telefont, de remélem nem kamuzott, és tényleg véd leeséskor. -
Emu
őstag
Mikrofon érzékenység állítására továbbra sincs lehetőség? Nagyon sok ismerősöm panaszkodik, hogy a küldő zajokat jobban behozza a telefon mint a rendes beszéd hangerejét. Honor 6-ban vol erre külön opció, ami nagyon jól működött.
@(#4890) S. Zolika:
Ez a "nincs elég tárhely" dolog nem lehet, hogy csak valami fordítási hiba? -
Emu
őstag
válasz
N.YCityBoy #4249 üzenetére
Éjszakánként 1-3% között szokott merülni nálam. Egyébként ez az üzemidő tényleg hihetetlen. Reggel gyorsan feltöltöm, munkába menet egyet telefonálok asszony pajtival (reggel én viszem a gyerekeket oviba, mindig csekkol mi volt, ez olyan női dolog
) csekkolom a közlekedést, hogy merre menjek, és így érek be 98%-al. Régi teló mindig becsúszott 90% alá.
Nálam átlagos használat mellett (5-6 óra kijelzőidő) tudja a 3 napot. Nyilván ha van időm nyomkodni akkor ez lemegy 2-re.
-
Emu
őstag
válasz
N.YCityBoy #4091 üzenetére
Igaz én kékeknél vagyok, de talán a mérték érthető: magas üzleti csomag, extra hűség miatti készülék kedvezmény, 2évre eladott lélek = bolti ár fele.
-
Emu
őstag
Akik tetettek fel clearplex fóliát tudnának írni pár nap használat után tapasztalatot?
Ha minden oké vele, akkor én is rakatnék fel -
Emu
őstag
De miért égnek be ilyen gyorsan?
Nálam is előfordulahat, van valami amit lehet ellene tenni?Fóliához: tegnap mondta valaki, hogy MM-ben lehet 6k Ft-ért rakatni méretre vágott fóliát a telefonra. Valami zselés módszerrel ragasztják fel, és a széleken is jól tart. Ezen felül mikrokarcok esetén képes az öngyógyításra, és a tapintása is jobb (üveghez képest).
Tapintásról várok még egy visszaigazolást, hogy pár nap használat után nem vettek észre semm hátulütőt, mert akkor én is rakatok fel. -
Emu
őstag
Nálam teljesen homogén fehér a BOE kijelzős Mate, alacsony/közepes/magas fényerőnél egyaránt. A széleken a lekerekítésnél van egy kis fénytörés, de pont tegnap volt a kezemben egy S7 Edge, annak is ilyen a kijelzője.
Nem lehet, hogy benne maradt valami a színhőmérsékletnél?
Megjelenítésnél a természetes tónus nincs bekapcsolva véletlenül? -
Emu
őstag
válasz
gergotakacs #3547 üzenetére
Végül nem ezt rendeltem, hanem egy vékony szilikon/műbőr kombinációt. Figyelem a fórumot, hátha lesz egy olyan típus ami több embernek is bejön.
-
Emu
őstag
Nem gondoltam ilyen vita lesz egy telefontöltési szokásból
Nekem eddig Honor 6-om volt, kicsit több mint 4,5 évet használtam. Esténként tettem fel tölteni, és reggel húztam le a töltőről. Kb. 1,5 év telt el mire a 2 napos üzemidőt nem tudta stabilan, 4 éves korára már csak az egy nap ment koccosan. Kb. 3,5 éves korára elkezdtek benne rosszalkodni a cellák, először 35% töltöttség alatti nagyobb energiaigényű alkalmazás (pl. kamera) indításakor random kikapcsolt, az utóbbi időben már 50% alatt is többször megcsinálta megcsinálta. Ilyenkor vissza már nem lehetett kapcsolni mert kiírta, hogy a cella lemerült, töltésre dugva pedig mégis 47%-ról kezdte tölteni...
A Honor szinte minden alkalommal egész éjjel töltőn volt.MÁS:
Akku %-t bele lehet varázsolni valahogy az akku ikonba? Honorban bele lehetett, itt sehol sem találom ezt az opciót. -
Emu
őstag
Tehetek kárt az akksiban, ha lefekvéskor felteszem tölteni és csak reggel húzom le?
Gondolom jobb lenne korábban feltenni, és alvás előtt lehúzni... -
Emu
őstag
Ehhez a tokhoz mit szóltok?
[link]Alin ez fogy a legjobban...
-
Emu
őstag
Mikrofon érzékenységét lehet vajon állítani? Telefonbeszélgetés közben tökéletes, viszont skype alatt állítólag még azt is hallják hogyan veszem a levegőt
-
Emu
őstag
Egész várost bejártam ma (Győr) hogy egy nyamvadt szilikontokot kapjak rá, míg Kínából ideérnek a rendeltek. A legutolsó helyen kaptam amire gondoltam (Voda üzlet) 2db volt nekik...
-
Emu
őstag
Egy olyan infót kaptam, hogy a Telenornál tudnak a zöldülésről, és elvileg aki most már új készüléket kap, az mind BOE lesz.
-
Emu
őstag
18A26 (BOE)
1 nap használat után nem látok zöldülést. Ez a telefon Honor 6 után olyan, mint MÁV után TGV-re ülni
Szerk: ha már tok+fóliáról van szó, kinek milyen tok jött be? Kellő védelmet nyújt a gyári szilikonos? Nem szeretnék vastag tokot rá. Köszi!
-
Emu
őstag
válasz
tomboy0013 #2749 üzenetére
Mate 10pro-t szerettem volna...de elfogyott már...aztán kérdezték, hogy Mate 20 pro nem játszik-e. Tettem egy olyan megjegyzést, hogy Mate 10 árában? És végülis céges kedvezmény felhasználásval kicsivel többért megkapom. Hülye lettem volna nemet mondani
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Hú milyen indulatok vannak itt a topikban...
félve merem csak megkérdezni:
Miután rábólintottam Telenornál a készülékre utána olvastam a kijelző gondokról. Láttam itt fórumon is sokan jelezték a zöldülő kijelzőt, arról esetleg van már statisztika, hogy az eszközök hány %-t érinti? Céges kedvezményt is felhasználtam a vásárláshoz, amit vissza már nem tudok csinálni, és elvileg hétvégére átfut a rendszeren, és megkapom én is a telót...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest