Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• quint

aktív tag

válasz fdisk #27088 üzenetére

Kedves Mátyás!

Nagyon köszönöm a gyors válaszát és a tanácsait. A javasolt szoftveres lépéseket már a levelem megírása előtt megtettem, úgy mint:
    1. Visszaraktam a 8.0-ás rendszert, kipróbáltam a kamerát, az AOD-t, a rendszerértesítéseket, és a vásárláskori állapotnak megfelelő jó eredményeket kaptam.
    2. Ismét engedtem frissülni a telefont 9.0-ra, majd teljes hard reset után ismét a levelemben jelzett elfogadhatatlan eredményeket kaptam.

Gondolom az egyértelmű, hogy az 1. pont kizárja a hardveres meghibásodást, tehát marad a gyári 9.a-ás firmware problémája. Ezzel viszont nem akarom önző módon terhelni a szervizüket, bőven elegendő részemre és világszerte több millióra tehető sorstársaim számára, ha mielőbb kiadják a 9.0 olyan frissítését, amellyel egy negyvenezer forintos telefonnál jobb képeket lehet készíteni.

Természetesen ezzel nem kívánom leszólni a Huawei magyarországi szervizének szoftveres munkatársait; amennyiben képesek megírni egy jobb kameraszoftvert, úgy tőlük is örömmel vesszük a frissítést, és melegen fogjuk őket ajánlani az anyacég fejlesztői csoportjába is.

Csókol anyád, Zoli.

Új hozzászólás Aktív témák