Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy itt, úgy a Samsungnál is volt úgy nem egyszer, hogy a szolgáltatós hamarabb kapott frissítést, mint a nem szolgáltatós, én is többször belefutottam régebben, hogy a Telekomosom hamarabb frissült, ráadásul nem is csak néhány napos különbségről volt szó.
Az utóbbi időben változott ez a Samsungnál, mióta nem követem olyan részletességgel?
Változó ez, a Mate 10 Pro-nál is ha konkrétan visszanézem, hol a szolgáltatós, hol a nem szolgáltatós kapta meg hamarabb a frissítést.
Mivel iPhone-om is volt nem egy, csak azt tudom mondani, ott sem megy mindenkinek egyszerre a frissítés, bár a kiadás pillanatában azonnal látja és jobb esetben le is tölti a készülék a frissítést, de ha a szerver túlterhelt, akkor nem fut le a frissítés, mert nem megy a hitelesítés/aláírás, hanem csak másnap, vagy később, volt ebből panaszkodás fégebben sok az iPhone topikokban, amíg meg nem szokták a tulajok.
Említve lett előttem a Windows, az szintén zenész, valaki májusban kapta meg az áprilisi nagy frissítést, más meg júliusban.
Amíg a Mate 10 Pro-nál alternatív módon megoldható azonnal a frissítés - ahogy tettem azt a 145-nél és a 148-nál is a PC-s FF + HiSuite kombóval -, addig pláne nem izgatom magam a hivatalos OTA metóduson, bár alapban ráérne hivatalos úton is, de most jó volt nyaralás előtt manuálisan frissíteni, nem pedig itt várni és foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- AliExpress tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest