Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Én is úgy gondoltam öregbítem a jó hírét az illetőnek, de hogy nehogy azt higgyétek, bunkó voltam, a teljes beszélgetést bemásolom. Hosszú lesz, de okulásul megéri szerintem. Ünnepi hangulat van benne 1000-el. Tehát:
ÉN:
"Hali, látom hirdetsz S7 Slimet, amire tudtommal csak 2.2 érhető el gyárilag.Nem az üzletrontás a célom, hiszen akkor nem privátban írtam volna. Nekem is van S7 Slimem, az a kérdésem, hogy honnan szedtél rá 4.04-es gyári FW-t? Vagy csak Photoshop? Mondom, nem érdekel a bizniszed, nem azért írok, hogy beleokoskodjak a hirdetésedbe, de ha valahonnan tényleg szerezhető hozzá 4.04 gyári, akkor oszd meg velem/velünk is kérlek. Vagyunk egy páran itt, akiknek ez fontos lenne, ezért írtam. Attól kímélj, hogy "így kaptam, nem tudom, hogy került rá..."
Köszi, Üdv, Bakter"
VÁLASZ:
"szia ha rámész és már biztos hogy meg is tetted ,arra a képre amelynek látszik az fw verzio,és lekéred a kép tulajdonságait, rájössz hogy mekkora marhaságot is írtál.a photosop bináris kód rendszert használ generálozásán amit a moddingolt kép tulajdonságai tartalmaznak.a frissítés pedig úgy történt ahogy a kis könyve is tartalmazza.üdv "
MEGINT ÉN:
"Vegyél vissza, mondtam, hogy nem harcolni akarok.Egy halál egyszerű kérdét tettem fel: Honnan szedted le a 4.0.4-es FW-t az S7 Slimre?
Mert hogy nem innen (itt a gyári oldalak linkjei voltak), vagy innen az biztos. Az S7 slimre tudtommal nincs gyári 2.2-nél frissebb FW. Hidd el, tudom, mit beszélek, eléggé járatos vagyok ennek a terméknek a lelki világában. Főzött romok vannak rá 4.x verziókban, de azokban nem működik minden funkció. Pl kamera.
Tudom, hogy kell rá feltenni a FW-t, köszi. És nem a kiskönyvecskéjéből tudom...
Szóval: Honnan szedtél rá gyári 4.04-es Rom-ot. Azt már meg sem kérdezem, hogy mitől 4G az S7 Slim
Értelmesen kérdeztem, tisztelj meg normális válasszal."
MEGINT VÁLASZ:
"en meg leirtam hogz mit es hogzan kell csinalni, oda ahiva kerted.udv.kellemes unnepeket.rovid valasz ,, a gep frissitette magat,miutan szuzen gepre dugtam.
most uninstalaltam a suitot es ott a build verzio r001c178b041
en meg em vagyok guru,csak ugyhasznalom a gepeimet ahogy a hasznalati irja.
ettol tobbet nemtudok es nem is kivanok foglalkozni a dologal.javaslom hasznalj surubben google-t.udv
A stilusomon meg nem kell csodalkozni,csak abban irok amilyenben kaptam.Nem tetszik ez van.udv "
Nem fűzök hozzá semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest