Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
Tityahome #14899 üzenetére
Volt róla szó, volt is aki feltette, de nem leltek benne semmi újdonságot.
Azt nem tudom mondjuk, hogy mitől general version.
-
Tityahome
aktív tag
Egy ilyet azért találtam a huawei oldalán:
HUAWEI_S7-201u_FIRMWARE_android2.2_C187B016_General_Version_05010PSM
2012.08.17. dátumozással! ...vagy ezt anno már láttátok?
Én úgy emlékszem 015-ös végződéssel volt a legutóbbi amit láttam. -
bakter24
őstag
Nem bírtam ki
120mp-embe került, lassú vagyok...
Amúgy előtúrtam a kábelt, feltettem a iSuite-t, és nem lepődtem, meg, amikor ez fogadott.
-
bakter24
őstag
Én is úgy gondoltam öregbítem a jó hírét az illetőnek, de hogy nehogy azt higgyétek, bunkó voltam, a teljes beszélgetést bemásolom. Hosszú lesz, de okulásul megéri szerintem. Ünnepi hangulat van benne 1000-el. Tehát:
ÉN:
"Hali, látom hirdetsz S7 Slimet, amire tudtommal csak 2.2 érhető el gyárilag.Nem az üzletrontás a célom, hiszen akkor nem privátban írtam volna. Nekem is van S7 Slimem, az a kérdésem, hogy honnan szedtél rá 4.04-es gyári FW-t? Vagy csak Photoshop? Mondom, nem érdekel a bizniszed, nem azért írok, hogy beleokoskodjak a hirdetésedbe, de ha valahonnan tényleg szerezhető hozzá 4.04 gyári, akkor oszd meg velem/velünk is kérlek. Vagyunk egy páran itt, akiknek ez fontos lenne, ezért írtam. Attól kímélj, hogy "így kaptam, nem tudom, hogy került rá..."
Köszi, Üdv, Bakter"
VÁLASZ:
"szia ha rámész és már biztos hogy meg is tetted ,arra a képre amelynek látszik az fw verzio,és lekéred a kép tulajdonságait, rájössz hogy mekkora marhaságot is írtál.a photosop bináris kód rendszert használ generálozásán amit a moddingolt kép tulajdonságai tartalmaznak.a frissítés pedig úgy történt ahogy a kis könyve is tartalmazza.üdv "
MEGINT ÉN:
"Vegyél vissza, mondtam, hogy nem harcolni akarok.Egy halál egyszerű kérdét tettem fel: Honnan szedted le a 4.0.4-es FW-t az S7 Slimre?
Mert hogy nem innen (itt a gyári oldalak linkjei voltak), vagy innen az biztos. Az S7 slimre tudtommal nincs gyári 2.2-nél frissebb FW. Hidd el, tudom, mit beszélek, eléggé járatos vagyok ennek a terméknek a lelki világában. Főzött romok vannak rá 4.x verziókban, de azokban nem működik minden funkció. Pl kamera.
Tudom, hogy kell rá feltenni a FW-t, köszi. És nem a kiskönyvecskéjéből tudom...
Szóval: Honnan szedtél rá gyári 4.04-es Rom-ot. Azt már meg sem kérdezem, hogy mitől 4G az S7 Slim
Értelmesen kérdeztem, tisztelj meg normális válasszal."
MEGINT VÁLASZ:
"en meg leirtam hogz mit es hogzan kell csinalni, oda ahiva kerted.udv.kellemes unnepeket.rovid valasz ,, a gep frissitette magat,miutan szuzen gepre dugtam.
most uninstalaltam a suitot es ott a build verzio r001c178b041
en meg em vagyok guru,csak ugyhasznalom a gepeimet ahogy a hasznalati irja.
ettol tobbet nemtudok es nem is kivanok foglalkozni a dologal.javaslom hasznalj surubben google-t.udv
A stilusomon meg nem kell csodalkozni,csak abban irok amilyenben kaptam.Nem tetszik ez van.udv "
Nem fűzök hozzá semmit.
-
pusihusi
addikt
válasz
bakter24 #14895 üzenetére
"mar ne haragudj, de nyakamon az unnep,kis millio dolgom van ,hol a faszomban erdekel hogy kinek milyen nyugje -baja van, foleg amikor eladni akarok egy termeket erre nem is ajanlat jon hanem hogy hogyan kell frissiteni.Hat ugy hogy elolvasod a kis konyvecskeket .Mast ugy sem fogok mondani.kelleme unnepeket." Közkincs-nem mondom ki írta
Személyességi jogok miatt!
-
bakter24
őstag
válasz
batabe #14894 üzenetére
Az is lehet. Sajnálom a madarat, aki megvette tőle 4G-s 4.04-es gépként. Csupa négyes... Azt nem értem, minek kamuzott, simán is elvitték volna annyiba is szerintem tőle, nem adta drágán.
Amúgy nekem nem volt szerencsém, hiába dugtam fel, azt mondta a készülékem, hogy naprakész vagyok a 2.2vel. Hiába mondtam (írtam be indonézul) hogy már nem vagyok naprakész, nem dobott semmit a gép...
-
bakter24
őstag
válasz
pusihusi #14888 üzenetére
A kép hamisítása elég egyszerű. Névjegy -> képernyőmentés -> PhotoShop -> szám átírása 4.04-re, kép Slimre másolása -> Képnézegető -> Fullcreenben nézés -> Fényképezés.
Amúgy nekem is arcoskodott privátban, ha nem nyugszik, közkincsé teszem itt is.
Kíváncsian várom annak a reakcióját, aki megvette tőle
De mondjuk mi itt csak okoskodni tudunk a mobilarénán... Szóval lehet mindenben tévedek
upd.: Most épp szűz gyári FW-m van, mindjárt RÁDUGOM
Hátha egyből 6.0-ra frissít
-
pusihusi
addikt
válasz
Bálint OS #14887 üzenetére
Szerintem el kellene olvasni az 1sz. hozzászólást! Nem neked hanem mindenkinek! S érdekes mikor hozzá kezdtünk szólni, a tabhoz egyből elkelt a tabja!
" de a képen még is azt látom hogy 4.0.4 azt viszont nem lehet nagyon piszkálni vagy igen?" Ezt nem tudom, majd Bakter megmondja! Meg különben priviben kérdeztem hogy csinálta, csak a feldugást és a berhelést erőltette! Miért nem adta meg a linket, ha neki sikerült, gondolom a többiek is feltudnák rakni!
Meg nekem a Google nem barátom, még Ázsiában sem!!!
-
Bálint OS
tag
válasz
andras_koczi #14881 üzenetére
Egy picit pontosabban letudod írni a telepítéses dolgot, gondolok arra hohy amikor a gépre dugod milyen ablak ugrik fel?Ez akkor elvileg csak indonéziában volt elérhető?
pusihusi
(senior tag): de a képen még is azt látom hogy 4.0.4 azt viszont nem lehet nagyon piszkálni vagy igen? -
ballu
tag
válasz
Szia!
Azért te sem gondolod komolyan amiket itt leírtál ?
Indonéz fórumokon is ASturel romjairól tárgyalnak.És szerintem az lenne a tiszta dolog (Én jobb szeretem a tiszta dolgokat,aki meg nem az magárra vessen)
ha beismernéd hogy fogalmad sincs a rom frissítésről (szóval hazaviszed,simkártyával GÉPRE DUGOD,föltelepűl majd elindítod a GYÁRI frissítést ÉS KÉSZ).Neked is kellemes ünnepeket.
üdv:ballu
-
csabi10
senior tag
válasz
""szóval hazaviszed,simkártyával GÉPRE DUGOD,föltelepűl majd elindítod a GYÁRI frissítést ÉS KÉSZ.....""
Mi hogy a PC-n indítom a gyári frissítést? Hol?
-
pusihusi
addikt
válasz
andras_koczi #14882 üzenetére
[link] Ez a gyári honlap, akkor most kinek higgyek????
-
andras_koczi
tag
Ja és bocsi tisztelet a kivételnek, az meg nem fog hackelgetős oldalra gyárit írni ÉN sem teszem,Én jobb szeretem a tiszta dolgokat,aki meg nem az magárra vessen. B.U.É.K
-
andras_koczi
tag
nos üdv mindenkinek ezúton jelezném hogy a 4gs slim tab elkelt.a frissítés menete az ics-re egyszerű.
kell hozzá minden gyári cucc ,azaz maga a Szűz gép.NINCS hack-root-cid id-vendor id meg ilyen "hülyeségek",a teljesen szűz gép kell, amikor aktiválás előtt bekapcsolod.ezt legtöbbször a szolgáltató helyben csinálja, de ha mondod nekik hogy be se kapcsolja a géptett mert neked ala natur bontatlanul kell, KÖTELES úgy oda adni, ez érvényes akkor is a a huawei től rendelsz.
szóval hazaviszed,simkártyával GÉPRE DUGOD,föltelepűl majd elindítod a GYÁRI frissítést ÉS KÉSZ.....
A kinézete pedig nem 2.2 hanem huawei,mivel a slim 4g négyen is a Huawei luncherja dolgozik
bár én személy szerint imádom a lunchert mert minden van rajta
így a processzor gyári értéke is 1,2ghz lesz.ÉN SENKIT NEM BUZDÍTÓK SEMMIRE, FELELŐSSÉGET SEM VÁLLALOK.
Kérdeztetek és válaszoltam,ennyi.
személyes tanácsom MINDENKINEK mielőtt heackelgetnéd a géped, olvass utána hogy máshogy lehe csinálni azt amit csinálni akarsz pl ics-t tenni slim7-re. A GOOGLE NAGYON IS JO BARÁT és ne féljetek használni fordítót ha nem értettek valamit.pl Indonéziáról-magyarra.
Egy biztos,itt a mobil arénán-prohardveren mindenki csak okoskodni,vitázni tud MÁST NEM !!!!
kellemes ünnepeket mindenkinek.üdv -
batabe
senior tag
Slim gyári 4.0.4-val
biztos valami prototípus lehetett
kár hogy úgy néz ki, mint a 2.2
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Cm10-en hogyan állíthatom be a tabletUI-t? Nem tudtam beállítani a dpi-t.
-
mkRoland
senior tag
válasz
derce1 #14867 üzenetére
Nekem volt valami hasonló hibajelenségem. Nem tudtam semmit telepíteni se Market-ből, se SD-ről. Agyba-főbe pakolásztam rá a ROM-okat, de semmi nem segített. Volt egy olyan hibajelenségem is, hogy a Beállítások/Alkalmazások-on belül, ahol a telepített alkalmazások méreteit kellett volna megjeleníteni csak ennyi látszódott: "Számolás...." és ez órák múlva is ugyanezt mutatta. Hívtam az Invitelt, küldtek futárt (előtte mindent visszaállítottam gyári állapotra, se root, se recovery, stb.), pár héten belül küldtek egy új slimet (bár lehet, hogy csak az enyémet alaplapcserésen, nem írtam fel az IMEI számát, de a visszaküldöttön fólia volt), azóta megy rendben. Ha 30 napig húznák az eszköz visszajuttatását, akkor az invi elengedi az ahavi bérleti díjadat.
-
Bálint OS
tag
Aki ért a romokhoz annak írom föleg:
Lehet-e olyat csinálni hogy a gyári romot vagy a pfcv6-ot linároval újrafordítani?
-
derce1
csendes tag
na most legyetek , legyünk okosak leválasztottam a belső sd-t és mindent telepit... csatlakoztattam és nem telepit semmi. magyarul a belső sdvel van gond 5let? formázzam azt?
-
dlor
tag
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hol lehet kikapcsolni ICS ben a tapintásos visszajelzést?
-
eladohardver
őstag
vszeg dokkolóval működni fog, ha jól emlékszem van kép róla ki van vágva a seggén... a dokkoló hely...
Headset meg...(20 óra használat simán meg érte az árát) kényelmes lehet vele futni is nem esik le... többek közt ezért a tok ... esetleg táskába ne legyen gond ha mozog
-
derce1
csendes tag
válasz
cort3x #14858 üzenetére
igen már értem de én nekem nem a futtatásnál akad a gond hanem már telepiteni sem tudom a dolgokat...
szerk: Asszem visszaveszek mindent (root , gyanus programok stb) aztán megpróbálom jövőre bevinni a invitelhez. ehhez kevés vagyok valami nagyon elba....dott...
de ha még valakinek lesz ötlete akkor várom.
-
cort3x
csendes tag
kell nekem :-)
-
-
derce1
csendes tag
A másik pedig :
"Hiba
Nem sikerült a telepités az USB-háttértáron vagy SD-kártyán" -
derce1
csendes tag
jah a dload már megvolt nagy nehezen találtam hozzá egy gyári inviteles cuccot de nem segitet.
a legtöbb játékra azt irja hogy "az alkalmazás nincs telepitve" tegnap próbááltam marketről 2 olcsóbb játékot leszedni de azokat sem tudja felrakni.
-
derce1
csendes tag
Ez a gép egyre inkább kuka
szinte semmit nem telepit mert külömböző hibákat dob. Próbáltam már a cache fixer-t nem segit SD format. SD ki-be semmi 1-2 cuccot tudtam rá felrakni... a invitel emberei megtudnák oldani a problémát?
-
Totis
aktív tag
válasz
eladohardver #14818 üzenetére
Huuuuu nagyon jó kombó.
Most, hogy láttam ezt a szilikon tokot, lehet én is veszek egy fehéret. Már csak az a kérdés, hogy a dokkolóba befér-e ezzel a tokkal.Az Arctic P311 mennyire kényelmes? Tetszik a kialakítása csak nekem eléggé érdekes füleim vannak. Például az agybadugós fülesektől kis idő után fáj a fülem.
Más:
Teljesen meg vagyok elégedve a én is a 2.2-vel (gyárit használok). Kicsit kezd belasulni ugyan már (gondolom takarítani kellene a ROM-ot). Viszont nagyon jól szolgál NAS-ról való filmnézéskor. Illetve nemrég volt alkalmam kipróbálni 3G-vel (eddig nem volt rá szükség) és le a kalappal.
Még a gázt is ezen keresztül jelentem be... -
cort3x
csendes tag
válasz
eladohardver #14841 üzenetére
gyertek ti is,ilyen még úgysem volt,hogy frissitésért hidat foglaltak
-
cort3x
csendes tag
nekem akkor is kell rá honeycomb
megyek is lánc-hídat zárni
-
bakter24
őstag
válasz
pusihusi #14838 üzenetére
Semmi rossz nincs benne, nagyon is jó a gyári FW is, én is most épp azzal használom, lustaságból.
De itt valamiért időről időre előkerül a "Jaj mér' nincs rá a legújabb rom" meg hogy "a huawei sz@rik ránk". Nem tudom, miért kell csodálkozni. Mint mindenből, tabból is van belépőszint, középkategória és felső. A Slim alsó, akár tetszik, akár nem. Legalábbis support szempontból. Mert a tudása/felszereltsége inkább közép szerintem.
A tescoban kapható 1500ft-os ütvefúrógéptől sem várja senki, hogy hozza a Metabo vagy Hilti szintjét, nem? Meg hogy 10 év múlva még működjön. Akkor itt meg mér'?
Szerk: Mióta meg van rá custom2.2/4.0/4.1 FW, és összeteszem a kezem. Ezúton is
asturelnek meg Lawrence74-nek érte. Én nem várok már többet a Slimhez. Ha jön, örülök, de ez is bőven megteszi, ami elérhető hozzá.
-
pusihusi
addikt
De szerintetek mi a rossz ebben a tabban 2.2? Szerintem nagyon jó kis tab, én most vettem 3 G nélkülit kb. 15000,-ft-ba került, használtan igaz! De volt MyAudióm Concordem Wayteq, Archosom, s mind ezek drágábbak voltak , de gyorsaságban megbízhatóságban nagyon le vannak maradva, kb. azonos hardverekkel!
-
Tityahome
aktív tag
válasz
pusihusi #14833 üzenetére
beállítások->megjelenítések->fényerő->automatikus fényerőnél pipa!
beállítások->megjelenítések->automatikus fényerő->egyedi->egyéb értékek beállításánál minden ami nulla az legyen 255!
mentés->újraindítás!más:valaki próbálta a cm10.1-et? tegna megint fent volt most meg nincs! ez azért van mert valami nem oké vele?
-
pusihusi
addikt
Hol kell beállítani hogy a szoftveres gombok,működés közben mindig világítsanak! Köszi!!! Vagy valami program?
-
cort3x
csendes tag
nagy választék nincs... olcsó,support nélkül,vagy drágább, supportal.. van egy samsung telóm,igy nézegetem azok mit müvelnek... okádják a firmwareket... szerintem,az a gyártó aki nem foglalkozik e dologgal,le fog csúszni... lásd htc,lg
-
eladohardver
őstag
Meg kell őket fenyegetni, hogy meghackeljük globálisan huawei webszervereit, ha nem adnak drivert elég nagy táborunk van..
-
cort3x
csendes tag
azért egy honeycomb romot kiköhöghetett volna a huawei... 1éve sz@rnak ránk... nagy csoda már nem történik,szerintem...
-
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
eladohardver #14818 üzenetére
Azt a gumi védőt honnan újítottad?
-
bakter24
őstag
-
eladohardver
őstag
válasz
pusihusi #14816 üzenetére
Gumi védő + Tok én így használom
-
bakter24
őstag
válasz
pusihusi #14816 üzenetére
Én ilyen tokot használok már 1 éve. Csak dicsérni tudom.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok van-e valakinek egy normalis tokja, nem dràga! + fóliája? Köszi priviben!
-
hutoczky82
csendes tag
Sziasztok , lessz s7 slim re cm10.1 gyes verzió?
-
escom55
csendes tag
Ma néhány órával ezelőtt használtam az S7-et, minden rendben volt. Most bekapcsoltam és minden feltelepített program eltűnt és beállítás is gyárira váltott vissza. WTF? Mi történhetett?
-
bakter24
őstag
válasz
eladohardver #14810 üzenetére
Kösz. Általában véve ez tud legjobban felidegesíteni, hogy: "végigolvastam az egészet, de nincs benne a válasz." Mikor benne van, há' én tettem bele
Mint az illetékes elvtárs, a wartburg kulccsal, ha még emlékszik erre valaki
-
bakter24
őstag
válasz
thecarver #14806 üzenetére
Csak neked akkor:
Pénteken fogok hozzájutni egy Huawei Ideos S7 Slim-hez, Inviteles, azt viszont nem tudom, hogy a 3G-s vagy nem 3G-s változat-e. 2011-ben lett rendelve az Inviteltől, eddig faterom használta és még mindig fizeti érte a havidíjat. Nem tudom, a szerződésben milyen feltételek vannak, de szerintetek ki lehet majd rootolni, meg főzött romot telepíteni rá?
FAQ rész, vége felé:
"- K: Garancia miatt félek kipróbálni a ROOT-ot, Custom romokat. Kell emiatt aggódnom? V: Nem, mindkét művelet nyom nélkül visszaállítható egy gyári ROM felrakásával."A ROOTolás menete külön menüpontban.
Tudtok esetleg rá jó rom és kernel kombót ajánlani?
"A készülékre elérhető Custom ROM-ok:" és itt felsorolva az ÖSSZES eddig fellelt Custom ROM a Slimre.
A procceszort és a GPU-t mivel és meddig lehet tuningolni, amivel még stabilan működik?
Passz, mint említettem.
Milyen a benyomásotok erről a tabletről? Én főleg netezésre meg ebook olvasásra használnám, meg 1-2 játékkal játszanék majd (Real Football 2012, Asphalt stb.), ezek mennyire fognak szaggatni rajta?
"Hasznos Programok és Játékok a készülékre:" Itt egy elég szép listát találsz, amiben böngészve be tudod lőni, mik mennek kb, és mik nem.
Bocsi a sok kérdésért, de nagyon érdekelnének ezek a dolgok! Előre is köszi a segítséget!
No Comment.
Szóval nekem ne mondd, hogy nincsenek benne válaszok, mert a válaszok egy részét jómagam tettem oda. És még sokan mások, amit amúgy szintén olvashatsz az oldal végén.
-
thecarver
csendes tag
-
thecarver
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken fogok hozzájutni egy Huawei Ideos S7 Slim-hez, Inviteles, azt viszont nem tudom, hogy a 3G-s vagy nem 3G-s változat-e. 2011-ben lett rendelve az Inviteltől, eddig faterom használta és még mindig fizeti érte a havidíjat. Nem tudom, a szerződésben milyen feltételek vannak, de szerintetek ki lehet majd rootolni, meg főzött romot telepíteni rá? Tudtok esetleg rá jó rom és kernel kombót ajánlani? A procceszort és a GPU-t mivel és meddig lehet tuningolni, amivel még stabilan működik? Milyen a benyomásotok erről a tabletről? Én főleg netezésre meg ebook olvasásra használnám, meg 1-2 játékkal játszanék majd (Real Football 2012, Asphalt stb.), ezek mennyire fognak szaggatni rajta? Bocsi a sok kérdésért, de nagyon érdekelnének ezek a dolgok! Előre is köszi a segítséget!
-
derce1
csendes tag
Sziasztok
lenne 1-2 kérdésem:
Inviteles Wifis slimem van de az utóbbi időbe elkezdett rosszalkodni. Rootoltam kb egy éve de eddig minden oké volt hibátlanul működött. Most viszont semmit nem tudok rá felteliteni azt irja hogy nem sikerült a telpités az USB háttértárra vagy az SD kártyára. valami Google play letöltésnél sokszor 498 as hibát dob. Erre mi lehet a megoldás?A másik az invitel oldaláról próbálom leszedni a frissitést de hibás csomagolt fájlt ir honnan tudnék egy működő cuccot szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest