- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Nekem eddig bejött a kis gép, de nyilván nem vagyunk egyformák. A "papír" adatokat azt hiszem igazolja, ez egy 800*480-as kijelzős, egymagos gép.
Ha komolyan nem tetszik, mert csalodás Neked és szabadon értékesíthető a géped (nem az Invitől bérled), akkor add el, pl. nekem. Pü-ben megtalálsz. -
BalanceR
addikt
Hát nemtudom... van még egy pár androidos külyüm, de nekem nem tűnik lassúnak...
1-2 highend játék ami megakasztotta eddig, minden app/game tökéletesen ment....
Telepítéssel ilyen gondom nem volt...
Lehet, hogy ez a bug a TRZ hibája, ugyanis azt nem Slimre optimalizálták, csak felmegy arra is...
A legtöbben gyári rommal használjuk, kevesebb benne a bug, mint a TRZben...
A betekintési szög valóban nem a legjobb, de fekvő módra van tervezve, és ha úgy van használva, nem para, nem csak oldalról látod... -
Muki94
aktív tag
válasz
BalanceR #6096 üzenetére
angol szótár, ami telepítve 5mega... ez nem okozhat gondot.
nem néztem meg, mennyi szabad hely van a cache partíción, de ha nagyobb appokat, friss rommal enged telepíteni, akkor ennek is mennie kéne.
számomra ez a tablet csalódás.
akksi idô, sebesség( trzmod+ launcher pro) olyan,mintha egy nagy zte blade lenne. a kijelzô pedig egyszerûen rettenetes. betekintési szöge az semmi, csak oldalra döntve látható, és nagyon fakóak a színek.
minden specifikációja csak papíron szép... persze a froyo is rendesen lefoghatja -
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
A tabletemet TRZ v0.3 rommal használom, és olyan problémába futottam, amivel még androidos készülékeken nem találkoztam, pedig járt már néhány a kezemben.
Marketről telepítenék, és azt írja ki telepítés helyett, hogy "insufficient storage...", vagy "couldn't install to sd or usb storage", valami hasonlókat, fejből nem emlékszem rá.
Keresgéltem neten, de konkrét magyarázatot nem találtam rá.
Szerintetek? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
gretzky77 #6081 üzenetére
Mondom,hogy vqn ilyen. A marketben az elso talalat a torrent szora, ilyen lefele mutato, asszem zold nyil van az ikonjaban. Elobb probaltam es teljesen jol mukodik. Elotte bongeszovel leszeded a torrent fajt, majd ha ramessz,akkor alapbol az aprogi nyitja meg es mar tolti is.
-
bakter24
őstag
-
insido
tag
válasz
V.Stryker #6070 üzenetére
Kipróbáltam neked a Mobo-t, nem nyerte el a tetszésemet. Ha már fent van a Joe és a Vulkán (nem gondoltam volna, hogy ekkora szerepe lesz
) vele próbálkoztam, direkt azért, mert vannak elvárásai.
Videó tulajdonságai:
Felbontás: 640x272
Kodek: mpeg4
Bitráta:23,97602Audio Tulajdonságai:
Magyarhangsáv:
Freki:48000Hz
Csatornák: Monó
Kodek: mp3
Bitráta:80 kbits/secEredeti hangsáv:
Freki:48000Hz
Csatornák: Sztereó
Kodek: mp3
Bitráta:112 kbits/secUgyanúgy szétesett a kép, a két hangsávot szintén egyszerre játszotta. Kár hogy lejátszás közben nem tudtam előcsalogatni a beállításokat, csak ha külön megnyitottam a lejátszót. Be lehet állítani itt is a szoftveres dekódert úgy már szépen elboldogult a filmmel.
Konklúzió: Az MX playert ajánlanám mert kéznél van minden beállítás, ha film közben akarsz valamit. Remélem megfelel ez a teszt, jobban nem akartam per-pill belemenni. De ha van kérdésed nyugodtan írj és megnézem -
dlor
tag
válasz
V.Stryker #6053 üzenetére
itthon van okostelefon, noti, asztali pc de mióta megvan szinte egyik se volt bekapcsolva csak rövid időre:-) tehát elég sok mindent kivált a hétköznapokban de mindent nem tud persze:-) ill lehet ki tudna de még windowsos fejjel gondolkodunk NA DE TALÁN LESZ MAJD ANDROIDOS NOTI MEG MIEGYMÁS HA MÉG NINCS:-) vagy van?:-)
-
gretzky77
veterán
Sziasztok abban tud valaki segiteni,hogy tudok e közvetlen a tabra letölteni filmet vagy zenét ncore-ròl föleg,de màs is jöhet! köszi
-
Luissimo
veterán
válasz
AcélAgyar #6063 üzenetére
felinhalálod a műsorujságot, majd megnyitod, a menüben belemész a regisztráciora, aztán a feljövő képernyő utasításait követve EZT VÉGIGZONGORÁZOD és máris tudsz a világ bármely részén tartózkodva felvenni otthon műsort, további hasznosításra ...
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem mostanában nagyon a Mobo Playert ajánlották, mint legjobb lejátszó. Bár én max flash videót nézek rajta. Ha gondolod próbáld ki és mondj véleményt.
direwolf: Én agyban a torrent vezérlésre kezdek ráállni,de még a megvalósulás várat magára. Talán ma foglalkozom vele, de asszony már kivan,hogy csak a tabletet nyomogatom leginkább.
-
direwolf
őstag
Pedig küldtem már két virtuális Kindlet
@V.Stryker: én távirányítónak is használom a PC-hez (Unified Remote) meg az XBMC-hez.
-
insido
tag
válasz
V.Stryker #6066 üzenetére
Éppen tegnap álltam át az Mx player-re Vplayer-ről. Írom mi volt.
A Joe és a V két nyelvi fájlt tartalmazott, a V player hozzá se szagolt, a többinél (BS, gyári) szétesett a kép és a két hangsávot egyszerre tolta. Így kénytelen voltam más után nézni. Az MX playernél többek között kiválaszthatod a hangsávot és azt is, hogy hardveres vagy szoftveres dekódolással játsza le a filmet. -
insido
tag
válasz
Mire Használom?
- Netezés: (Hírek, fórumok olvasgatása), online fílmek nézése Wi-Fi-n.
- Fílmnézés: ez meghatározó számomra esténként egy fílmet megszoktam nézni általában.
- Netes rádiók
- Jegyzetelés, E-book-, képregény olvasás, Játék, HangoskönyvAksi használatról: Online fílmek nézésénél Wi-Fi-n kb három sorozatrészt meg tudok így nézni és kb 25-28%- on van az aksi.
Filmnél pl.: Tegnap kb 20 percet Wi-Fi-n neteztem, ezután megnéztem egymás után a Joe és a Vulkán-t (98 perc) és a Menekülés a győzelembe (116 perc) c. alkotásokat. Az aksi teljesen fel volt töltve, így mire végeztem, netezéssel együtt volt 22%-on a töltöttség.
Szerintem ez teljesen korrekt. -
Gaborka30
aktív tag
válasz
Nálunk a gyerekek játékra (Angry Birds, Cute the Rope) a 4 és a 6 éves is, mesék nézése youtube-on... A legnagyobb (11 éves) netezni is szokott rajta. Megdöbbentő, hogy a gyerekek milyen gyorsan ráálnak az új dologkra, pl az érintőképernyő. Tökéletesen és biztosan tudják kezelni a tab-ot, holott előtte semmi hasonló nem volt otthon.
Esténként pedig lefekvéskor erről megy a mese mp3-ról. Nagyon jó a hangszórója, tökéletesen élvezhető minőség.
Én netezésre használom mobilnettel vonatozás közben, ugyanis mindennap bejárok Bp-re dolgozni. -
Nara19
aktív tag
válasz
V.Stryker #6060 üzenetére
Olvasni kb. 5 éve elektronikus "kütyükön" olvasok. (Természetesen a papírkönyveket is szeretem).
Heti egy-két könyv elolvasására - nekem ( Direwolf :-)) ) - tökéletesen megfelel.
Mióta megvan, azóta az otthoni Net elérésre (hírek, mail, fórumok) szinte csak a tabletet használom, a netbook / notebook csak hosszabb szöveg írásakor kerül elő.
Néha filmet nézek rajta, nagy ritkán zenét is hallgatok vele.
Megvehető / letölthető magazinokat is olvasgatok vele, de itt - nekem - már jelentkezik a 7" kicsisége és a viszonylag kis teljesítményű hardver, erre annyira nem ajánlott használni.
-
Nálunk párom használja. Hírek olvasgatása, játék (főleg logikai), email, jegyzetelés. Munkához dropboxon át eléri a dokumentumait bárhol, meg a kiadó lakások képeit is (albérletekkel foglalkozik).
IPTV műsorújságot szoktam nézni rajta, remekül össze lehet vele párosítani, így ha valami érdekel, 1 kattintás, és fel is veszi a t-home doboz. Néha játék, de jó pár még mindig nem kompatibilis vele (nem a hw gyengesége miatt).
Néha RDP kliensnek is elmegy, ha nincs más, bár komfortosnak nem nevezném
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #6058 üzenetére
Még hozzátenném,hogy először mikor a hűségem lejárt, akkor mindenképp egy nagyobb kijelzős telót akartam a Defy helyett. Viszont azok már annyira nagyok,hogy nem tudnék leülni, ha a zsebembe lenne. Így inkább vettem egy tabletet a defy mellé és elvileg ez jó megoldásnak tűnik.
A tablet szerintem egy olyan kütyü, ami nélkül könnyen lehet élni, mivel nem tudja kiváltani se a telefont, se a laptopot. Viszont jól elszórakozik rajta az ember. Inkább a fogyasztói társadalom új gyermekének tűnik, mint anno a netbook, amelyek már szintén kezdenek kikopni.
Szerintem a jövő kütyüje egyébknét a nagyon vékony, elérhető árú notebook lesz. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
bakter24 #6057 üzenetére
Tőlem nyugodtan beteheted.
Először én se tudtam mire lesz jó, asszonynak tetszett nagyon, és ezt találtam jó árban, így megkapta karácsonyra, annyit mondjuk hozzátennék, hogy okos telefonja még egyikünknek sincs, tehát ha valaki azt mondja hogy ezekre a dolgokra jó egy telefon is lehet igaza van, de nekem pl így elég egy kicsi telefon ami simán elfér a zsebemben, melóhelyen és itthon van gép, ha megyünk valahova akkor meg ott a tablet.
-
V.Stryker
nagyúr
Huhh, köszi, hogy ilyen gyorsan reagáltatok.
Nekem múlt hét óta van meg, így még olyan sok tapasztalatom nincs. Addig jutottam el,hogy a notimat nem kell hazacipelnem a melóból minden nap, mert amire egyébként használatam volna, arra bőven jó ez is.
Én fórumozok, megnézem az indexet, híreket, tv műsort és nagyon ritkán játszom. Emailezni is simán jó, de mondjuk nem arra,hogy két három oldalas leveleket írjunk, de egy átlag emailhez megteszi.
Aztán még ki tudja,hogy mire nem vetemedek vele.De egyébként tényleg nagy előnye, hogy ezt a "trónon" is lehet használni.
Hozzáteszem, hogy nekünk otthon van egy "nagy gépünk", aminek letöltő, megosztási, játékgép szerepe van. Páromnak egy netbookja, amit soha nem használ, vagy havonta max egyszer egy fél órára. (Így ha egyszer eladnánk, akkor tőlünk érdemes megvenni.
) Nekem megy egy négymagos notim, amit eddig mindig hazavittem és azt használtam, de egyre többet gyepáltam a Defy-met is emailezni, stb.
Most nekem otthon kiváltja a tablet a notit és az okostelefont. De ezek mind megmaradnak persze.
-
bakter24
őstag
válasz
sfdrakex #6056 üzenetére
Nem bánjátok, ha a "ki mire használja" dolgot átteszem majd a leíráshoz is? Az újaknak vagy a vásárlás előtt állóknak jól jöhet, hogy mire is jó egy ilyen kis gép. Elég jellemzőeket írtatok már eddig is, és jól belövi, mire is jó egy tablet, annak, aki sosem használt még ilyet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Mi itthon 2. gépnek használjuk, illetve utazáskor is jól jön. Nagyszülőknek tudunk rajta képeket mutogatni, a gyerekekről. Netezgetni, olvasgatni sokkal kényelmesebb fekve ágyon, kanapén vagy fotelben ülve, mintha az asztali gép előtt gubbasztana az ember.
1 éve vettünk 1 netbookot, amit szintén ezekre a dolgokra használtunk, de egyre kevesebbet kapcsoljuk be, bár néha előfordul hogy a gyerek játszik az asztali gépen, asszony netezik tableten, akkor nekem marad a netbook ha elakarok olvasni valamit neten, vagy csak fórumozgatok.
-
AcélAgyar
tag
válasz
Én elsősorban netezésre használom, híreket olvasok, facebookozok, benézek a fórumokra, megnézek pár oldalt és blogot.
Aztán szeretek rajta játszani, mivel már egész komoly játékok vannak Androidra, és ezen a gépen is szépen futnak. Nagyon jól jön vonaton, utazás közben sokat játszom, de itthon is szoktam, mivel a laptopon sajnos nagyon kevés játék indul.
Dokuk olvasgatására is kiváló, most vizsgaidőszakban nagyon jól jön, hogy tudom rajta olvasgatni és tanulni a tételeket, nem kell kinyomtatni őket és nem kell a laptopot vinni, jóval könnyebb.
Mobilnet megosztására, ha elmegy a kóterban a net (ez elég gyakran van
) akkor simán megtudom osztani a laptoppal, de ez már itthon is jött jól.
Képek nézegetésére meg rövid videók nézegetésére is jó. Röviden ennyi.
-
bakter24
őstag
válasz
Ez a felvetés tetszik, kezdem is:
Itthon: Mióta megvan a Lampi féle tokom, azóta töltőn van, tok kinyitva és digit. képkeret (Photo Slides app, mutatja az időt/dátumot is, miközben random képeket tol az arcomba igen látványos és folyamatos animációk közepette
)
Netezés, játékok, ha épp úri kedvem szerint kanapén neteznék, vagy a királyi helyen, vagy hasonlók.
Filmet ritkán nézek -> Inkább laptopon.Utazás (Vonat, nyilván
): Netezés, E-Book ritkán (Korongvilág regényeket rátettem egy vagonnal, de egyenlőre pont itt tartok a projecttel
)
Meló: Netezés, ha a másik mobilnetről "lefogy az egység" akkor net megosztás laptopra (kábellel, mert nekem a wifi megosztás közben is szakad + kábelen nem is merül ugyebár)
Játékok, Zene (Retro Tape Deck app, Ha "életkor" > 25 év, akkor nektek is must have). -
V.Stryker
nagyúr
Tudjátok mi érdekelne? Hogy ki mire használja a tabletet?
Valaki tesztelte már,hogy egy sorozat résszel, ami mondjuk 45 perc, hogy az alatt mennyit merül?
-
törölt tag
-
Tex
senior tag
-
rakloo
aktív tag
TRZ rom van a tabin, s voltak programok /pl. : electrodroid/ ami az alap rommal magyar volt, de a trzvel most anglish'.
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Teamviewerrel kapcsolatban kellene segítség: akárhonnan töltöm le (market, vagy TV saját oldala) két hibaüzenetbe futok bele: az alkalmazásnak van frissebb verziója, telepítse azt, vagy: az alkalmazás nincs telepítve. És ennyi. Hogy lehet felrakni? Van vmi különleges a telepítéskor?
Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
mAtThEw0319 #6040 üzenetére
Nem mondtam hogy az jobb,csak annyit hogy próbáld ki ezt is mert nekem bejött!
-
hetfield1
tag
ha egy file-t pl videót vagy képet nem akarok másnak láthatóvá tenni azt hogy tudom itt megoldani ?
-
tobias40
veterán
válasz
mAtThEw0319 #6030 üzenetére
ezt is kipróbálhatod,nagyon jó: PAW SERVER
http://pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1557:paw-server-for-android-a-legujabb-slager&catid=44:program&Itemid=257Üdv!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
angyall #6034 üzenetére
Nem android függő, egyik barátomnak volt egy routere, ami nem szerette se a tabletét se a telóját, vett új routert, a régit neki adta egy barátunknak, annak működik a telójával ami lg gt540-es, de Samsung Galaxy S2 -t azt dobálta, éppen tegnap próbáltuk, csatlakozott és azonnal disconnected.
Nem biztos hogy nálad is ez van, csak érdemes megnézni esetleg másik routerrel is, vagy átnézni a router beállításait.
-
angyall
tag
Sziasztok! Boldog új évet kívánok!
Mint kezdő tabletes, kérdeznék egy olyat, hogy előfordult-e már valakivel olyan, hogy a gép eldobálta a wifit. Nekem pár percenként eldobja, hiába állítottam be, hogy soha ne menjen alvóba. Létezik ehhez valami wifi fix app? Köszönöm a választ! -
mAtThEw0319
senior tag
Nekem teljesen megfelel a File Expert.
Tud magyarul és ugyan úgy tudok csatlakozni a géphez. Csak mivel én nem vagyok valami gépzseni ezért segítséget kértem. Meg ügye evvel a programmal a tabletet is megtudom osztani és a gépről tudok csatlakozni. Azt hiszem maradok ennél a programnál.
Amúgy nagyon szomorúan fogok másfél év múlva búcsút venni ettől a tabtól azt hiszem... (kivéve ha lesz pénzem egy jobbra majd akkor
) De tényleg megérte kölcsönözni az inviteltől ezt a kütyüt havi 2,1k-ért 1gb-os mobilnettel. Suliban szünetekben jó vele szórakozni néha-néha, meg az unalmas elektronika órán, ahol a tanár is le*za*ja, hogy mit csinálsz..
-
Nara19
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #6026 üzenetére
Én az ES File Explolert használom file-kezelőnek, + bónusz a LAN, Net és FTP elérhetőség.
Talán ezzel még egyszerűbb egyéb gép elérése.
BUÉK -
válasz
mAtThEw0319 #6026 üzenetére
Total Commander androidos verziója se rossz, csak még beta, de tud magyarul az is.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
addamka #6025 üzenetére
Azta... O.o mennyi mindent tud ez a progi! 2. -ra sikerült megcsinálni!! Köszi szépen!
Neked is nagyon boldog, sikerekben gazdag boldog új évet!! Kitartást a munkahelyen!
Szerk.: mármint én ezt a File Expertel csináltam meg nem a Swiftp-vel..
Szóval ez a progi nagyon ügyes!! Ajánlom mindenkinek fájlkezelőnek a File Expert-et!!! Magyar nyelvű!!!
-
válasz
mAtThEw0319 #6012 üzenetére
Van fordított megoldás is, Swiftp. FTP szervert indít az androidos eszközön, amire fel tudsz lépni és rámásolni ami kell, ez akkor kényelmes, ha PC előtt ülsz.
Helyettem is lehet inni, reggel 8ig munka vagy mi
BÚÉK!
-
KPistike
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #6022 üzenetére
Annyi kérésem lenne, hogy helyettem is fogyassz egy pohárral az Egészségetekre és az Új évre - messze van még 2-a este
-
KPistike
aktív tag
válasz
ggf8600gts #6018 üzenetére
Szia!
Igazából alapból nem jelzi, hogy feltöltött, ezért javaslom, hogy a Marketen keress egy Neked szimpatikus widgetet - én a Battery Solo Widgetet raktam fel
AnySoftKeyboard beállításaiban van Magyar (qwertz - tablet), elég praktikus számomra. De Sir Nara19 ebben a bejegyzésben javasol még
Tokot pedig Bakter24 Kolléga által készített leírás alapján javaslok Neked - nekem is ilyen van
-
KPistike
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #6019 üzenetére
Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de csak a kérésed miatt próbáltam ki magát a módszert, File Experttel
Ma estig kimondottan adatkábellel kapcsolódtam csak a géphez, és a gép által másoltam rá állományokatAzaz nem tudok másik programot javasolni
-
KPistike
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #6017 üzenetére
Szia!
Igen, működik, ráadásul én is Win 7 32 bites változatával teszteltem. De szerintem Te azon az oldalon a router külső címét kaptad meg - amivel nagy az esélye, hogy nem is fog működni.
Ha a routert Te állítottad be, akkor ott a DHCP-n kiosztott belső címet kellene megadnod.
De könnyebben: Hálózati és megosztási központot nyisd meg, ott jobb oldalon van egy Kapcsolatok:, ami mellett látod az aktív hálózati csatolódat. Arra kattints, és lejjebb keress egy Részletek gombot. Az ott látható IP cím kell most Neked -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #6017 üzenetére
Elnézést a dupla postért!
Tudod mit!?!? Ha nem sikerül evvel a programmal csatlakozni a gépemre, akkora ajánlj egy olyat amivel 100%osan működik.
Mert végül is tökmindegy melyik programmal csatlakozok...
SZERK.: Működik!!!
Csak a wifi router honlapján kellett megnézni az IP címem!
Ohh jeah! Köszönöm mégegyszer! Nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet!!!!
-
ggf8600gts
tag
Bocsánat ha esetleg láma kérdést teszek fel, de nem találtam rá választ.
Új felhasználó vagyok és amikor elkezdem tötleni a Tabletet nincs semmi ami a töltést jelezné. 100%-os töltöttségen ad valamilyen jelzést az eszköz, hogy fel van töltve?
A további kérdéseim:
Az AnySoftKeyboard-os szoftveren kívül van praktikusabb magyar ékezetes billentyűzet?
Hozzá való tokot honnan tudok beszerezni?
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm a fórumtársaknak.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
KPistike #6016 üzenetére
Üdv!
Köszi a segítséget, de sajnos nem műkődik.
Lehet, hogy nem szolgáltam neked elég információval. Windows 7et használok. (32 bitest), wifi routeren megvan osztva a net (jelszóvédett), a gépen 2 felhasználó van amelyik közül az enyém le van védve jelszóval. Az IP címet meg itt néztem meg: http://ipcim.com/hu/Te kipróbáltad a programot és neked működött amúgy?
-
KPistike
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #6012 üzenetére
Szia!
Nagy valószínűséggel a Windows/Samba kliens kell Neked, bár nem tudom, milyen oprendszer van a gépeden. Az oprendszer által megosztott mappákhoz csatlakozhatsz így, ami kritérium: legyen egy felhasználó, amelyiknek van jelszava, és jogosult a mappa kezelésére - azaz tud írni / törölni benne.
Amikor kiválasztod, eleve kezdd az Új fiók létrehozása menüvel.
A megjelenő formon Szerver IP cím vagy számítógép név: mezőbe javaslom az IP címét megadni a gépnek, az egyértelműbb a protokollon belül - és gyorsabb is
A Becenév szabadon választott - elsőre azt hittem, hogy a megosztásnév van ilyen őrült módon megfogalmazva
Ezután kell a Felhasználónév meg a jelszó, majd Oké.
Amint a fiókra kattintasz, kilistázza a gépen lévő összes megosztást - azt is, amit a rendszer alapból hoz létreEgyúttal BÚÉK!
-
orion23
csendes tag
B.U.É.K. Mindenkinek !!!
ui.: Bakter24 egy próbát a VTL.launcher is megér. (xda-n fent van) -
rakloo
aktív tag
Remélem az újév alkalmából meglepnek minket egy frissítéssel a huwis emberkék... vagy bárki.
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Már lassan fél hónapja van meg a tab és eddig nagyon nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla. Egyszerűen jó! TRZ-Mod v3 + LauncherPro és mintha kicserélték volna a tabot. Megkergült a kicsike.
Mikor nem otthon vagyok és pl. felszeretnék nézni a netre akkor nagyon jól jön. Opera Mobile-t ajánlom vagy a Minit. Facebook-ra és netre kiváló. Filmet is néztem róla mikor mentünk balcsira (oda út minimum 3-4 óra volt vonattal) és hát akkor még ügye a gyári fw volt rajta, de akkor is jól birta az aksi. De ha jövörőre is sikerül menni (valahova nyaralni) akkor a TRZ-Mod v3-al jobban fogja bírni az biztos.
Gondoltam leírom rövidke tapasztalatom mielőtt segítséget kérnék:Ügye tudok kábel nélkül kapcsolódni a gép winchesteréhez? Én a File Expert programot használom a mappák böngészéséhez a tabon. Van rajta olyan menüpont, hogy Hálózat, de foggalmam sincs, hogy itt melyiket kellene kiválasztanom. Windows/Samba (?) , FTP kliens, SFTP kliens, FTPS kliens? Légyszíves valaki töltse le a tabjára és kérem nagyon szépen, hogy nézzen utána, hogy evvel a fájlkezelővel, hogyan tudnék én a számítógép winchesterére kapcsolódni?!?!
Nem szeretnék amúgy más fájlkezelőt használni, mert ez is tudja ezt a funkciót amit szeretnék, csak még nem jöttem rá hogyan.
Köszönöm előre is a segítséget!!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK !!!!!!!
-
insido
tag
Sikerekben gazdag Boldog Újévet Kívánok minden kedves topic lakónak!!!
-
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
szeretnék tab-t venni és az egyik versenyző a slim lenne. Tv-re is szeretném kötni hdmi-n, de azt olvastam, hogy csak akkor működik, ha 800x480-s felbontást is támogatja a tv... Ez igaz? A filmeket is csak ebben a felbontásban tudja kitolni tv-re? (elég hervasztó lenne egy hd ready tv-n is ez a felbontás...)
-
V.Stryker
nagyúr
Mindenkinek BUEK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest