Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
kokokka #13383 üzenetére
Van aki minden elé kerülő kaját elfogyaszt, van aki nem, ennyi. Nekem 100 mega van, na bumm, mert megy minden szirszar, viber 20 mb,face 30 mb, messenger 25 mb, skype 20 mb, ennyi, ez 95 mega. ha ez nem lenne fent, 195 megám lenne. ez a szabad ram ökörködés akkora egy felesleges b..szakodás, már bocsánat. van 393 mega, ennyi,ki hogy használja a teefont, úgy alakul a ram mérete.
-
szabeska
addikt
MediaCenter (Huawei Zenelejátszó) újabb verziója, feltöltöttem ide: [link]
Zárképernyőn vezérlés, stb...
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Sziasztok. Aki jó akkuidőre vadászik, még mindig javaslom a kitakarított 199-es stock rendszert, ismét ezt tettem fel, és a 9 óra alvásidő alatt kikapcsolt wifivel és mobilnettel 0%-ot merült, míg az Ilusion, a FusionX, a cm10.1 és a cm11 is mind mindlegalább 5%-ot merültek ugyanezekkel az appokkal, beállításokkal. Mindegyik romot ugyanúgy laktam be, mindegyiket többször is feltettem, ezért merem kijelenteni, hogy akkuidőben a 199-es stock rom vált be nekem a legjobban, kipucolt appokkal, build.prop módosításokkal
Ez persze a használatra is igaz, napközben is kevésbé merül kb ugyanazzal a használattal. Plusz nálam minden ugyanolyan gyorsan történik, mint a többi rom alatt, ha nem gyorsabban. 53 gyári appot/wallpapert/stb-t tiltottam le amúgy, és feltettem pár sajátot (face, msg, hangouts, apollo, stb) és Nova launchert használok "állandóan a memóriában marad" beállítással, a szabad ram 130-140mb alapjáraton.
-
szabeska
addikt
válasz
nyisziati #12883 üzenetére
Ha valaki nightly-t tesz fel, vállalja is a rizikót. Én állítom, a főzött romok nagy százaléka stabilabb a gyárinál, csak nem mindegy, melyiket teszed fel... Ez az állítás, hogy stabilabb lett és fellélegzett, totál hülyeség, legalább is általánosságban kijelentve biztosan.
-
szabeska
addikt
Ez a HWA cucc mennyit dob a rendszeren, ami látható/érezhető? Mik az előnyei, hátrányai?
-
szabeska
addikt
Halott a FusionX letöltőlinkje... valakinek megvan esetleg?
-
szabeska
addikt
Összeszedtem pár dolgot amit variálni lehet a build.prop fájlban
Wifiről mobilnetre kapcsolódási figyelmeztető üzenet kikapcsolása:
ro.config.hw_RemindWiriToPdp : true -> falseKijelző fényerejének növelése:
ro.lcd.backlight : 67 -> 100Hangerő növelése, ÓVATOSAN, tizesével, lehalkított média hangerővel próbálgatva!!!:
ro.config.hw.security_volume : 11 -> 20/30/40/50/60Kamera hang kikapcsolása:
ro.camera.sound.forced : 1 -> 0DTS bekapcsolása:
ro.config.hw_sound_switch: false -> true
ro.config.hw_dts : false -> true
ro.config.hw_dtsmode : false -> true
ro.config.hw__music_dts : false -> trueSzázalékos akkukijelzés bekapcsolása:
ro.config.hw_battery_percent : false -> true -
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12753 üzenetére
a 10%-ot meg meg nehanyat ugy fog jelezni mint a kepen. amugy xposed modullal lehet varialni a kinezetet
gravitybox-al tuti
-
szabeska
addikt
elokapartam a dts-t, kicsit teltebb a hangzas es kicsit tobb a basszus
-
szabeska
addikt
Ez a legjobb gyári rom, tedd fel.
"Dload mappát (benne az update.app fájllal) felmásolod a frissen formázott (nem kötelező) SD-re, majd a Rendszerfrissítésben a frissítés sd-ről opciót választod. Vagy alkalmazható a force upgrade is: hangerő fel + hangerő le + bekapcsolás gomb egyidejű lenyomásával kell indítani a telefont.
Ha valaki a gyári romot frissíti egy újabb, nagyobb verziószámú gyári rommal, az készüljön fel rá, hogy a downgrade (a régebbi verzió visszarakása) nem fog menni. Ezt csak TWRP-s mentéssel lehet kikerülni, tehát először mindenki mentse el az aktuális rendszerét."
Vagy csak simán próbálj meg recovery-ből egy gyári visszaállítást, megoldhatja a problémákat, bár üzemidőben jobb lenne a b196
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12690 üzenetére
Kinyomoztam, el kell nevezni a mentést, és nem automatán hagyni a névadást. Valamint 2x kell flashelnem a zip-et telepítésnél hogy felmenjen, mert első körben "unable to mount system" üzenettel elrontja. erről a TWRP tehet, másik verzió vagy cwm megoldja.
-
szabeska
addikt
Gyerekek miért van az hogy mindenről tudok twrp mentést csinélni, de a 197-es Ilusion-ról nem? Failed to create backup folder error, akarhanyszor es akarhova probalom
-
szabeska
addikt
MIUI romot hasznal valaki? van olyan verzió ami ugyanúgy hetente frissül? vagy ne is álmodjak?
-
szabeska
addikt
Hali. Hogyan tudom kideríteni, hogy mi ébresztgeti fel a telefont éjjel? Eddig 0 %-ot merült éjjel, mostanában 5-10-et
-
szabeska
addikt
Hmm, sikerült beállítanom a százalékos akku kijelzést, de megmaradt a sima akku ikon is. Hogyan tudom eltüntetni? Nincs szükségem 2 kijelzésre
-
szabeska
addikt
Hali! A 29%-os figyelmeztetést hogyan tudom rom toolbox-al eltűntetni? Ez nincs benne az első hsz-ben
-
szabeska
addikt
válasz
v.attis #12554 üzenetére
Illusion 199 alatt megy a kepernyofeloldas hangerogombokkal, es az akkut is jobban kimeli
egy gyors kerdes, ha felveszem a fenyerot syste mtunerrel, es az akku kijelzest, akkor twrp mentes megorzi ezt? es ha torlom utana az appot, akkor is marad a szerkesztes? erdemes felvenni a fenyerot, valaki megcsinalta mar?
-
szabeska
addikt
válasz
freshman2.0 #12543 üzenetére
-
szabeska
addikt
válasz
freshman2.0 #12540 üzenetére
Bekapcsolás hangerő fel + bekapcsoló gombbal, ha jön a lógó, bekapcsoló gombot felengedni, hangerő fel-t nyomvatartani amig be nem jön a recovery. Wipe data/factory reset, ez mindent töröl a telefonról, gyári állapot, vigyázni kell vele!!! Hangerő gombokkal navigálhatsz a menüben, a bekapcsológombbal választasz menüpontot.
-
szabeska
addikt
Fotózáshoz milyen kamera appot ajánlotok? Melyik csinálja a legszebb képeket?
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12483 üzenetére
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12481 üzenetére
Ez a mennyit bír olyan hülyeség, nekem is az van fent, a mobilnet szívja, képes fél óra böngészés alatt 10%-ot leszívni minimum. Ha használod ugyanúgy merül, ha nem, akkor meg minek okostelefon? Ha leteszem és nem nyúlok hozzá, egy hétig is bírja, na?
-
szabeska
addikt
A hardveres gyorsitast erdemes bekapcsolni? Vanhatasa az akkumulatorra? Es barmi egyebet a fejlesztoi lehetosegek kozott?
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12470 üzenetére
U8833-1(B197)(V1)(Illusion) ?
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12470 üzenetére
Hát, ha mindent wipe-olok, installalas utan azt irja unable to mount system... ugyanaz....eddig minden mas rom felment szo nelkil
Ahh ugy tunik megis sikerult, feltettem egyszer,aztan megegyszer, akkor mar nem irta hogy unable to mount
Remelem igy mukodni fog
Nem tudom mi okozza ezt :S
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12468 üzenetére
Érdekes, feltettem, előtte wipe-oltam mindent, installalom, erre kiirja a twrp hogy nincs fent OS, biztos ujrainditom-e a telot... ujrainditom es a logonal megall minden. Hogy kell ezt feltenni??
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12465 üzenetére
Ez 197-re épül, ugye?
-
-
szabeska
addikt
válasz
agyhalottak #12391 üzenetére
Vicces lenne, ha egy szaros huawei fuggetlenitese miatt lecsuknanak valakit ^^
-
szabeska
addikt
válasz
BeerBier #12364 üzenetére
Nem az akadozásról van szó, hanem ha pl háttérbe teszed a böngészőt 3 megnyitott lappal, vagy facebookot, vagy bármi egyebet, és 5 perc múlva visszamennél, akkor nem úgy van ott ahogy hagytad, hanem újratölt az egész, mivel közben a rendszer kipucolta a virtuális memóriából... ez a hátránya a kevés ramnak, nem az akadozó rendszer.
Egy kérdés, a Mobiladat mindig aktív menüpont mit jelent? Más készüléken nem találkoztam vele. Ha csak az adatok engedélyezését pipálom be, akkor nme lesz folyamatosan mobilnetem?
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12362 üzenetére
Egy zip-et tettem fel twrp-ből, ami dload-ból lett kicsomagolva. [link]
-
szabeska
addikt
Én fogtam magam, egyik rom sem jott be, így visszatettem a gyári 199-et, kipucoltam Root App Delete-vel majdnem mindengyári appot jegelve, de feldobtam vagy 20 sajátot. Nova launcher, rá egy MIUI 5 hd téma, olyan szélsebes hogy el sem hinnétek
4 órája letettem kikapcsolt wifivel és kikapcsolt 3g-vel, azóta egy tök vízszintes vonal megy az akkumulátornál
a szabad ram 100 mega úgy hogy megy a face, messenger, skype, viber, badoo, nova launcher állandóan memóriában marad beállítással, meg tököm tudja még mennyi minden, rendszer dolgok, telefon, billentyűzet, rendszer ui, google szolgáltatások pl.
-
szabeska
addikt
Reggelt! A belső tárhely alapértelmezetten FAT-ra van formázva. Mi történik, ha FAT32-re formázom windows alól?
A Beállítások menü formázás opciója a belső tárhelyet is formázza?
-
szabeska
addikt
Egy gyors kérdés, a v1.0-s FusionX-et mindegy, melyik verzióra telepítem? (b196 vagy b199)?
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12257 üzenetére
Megy, persze
Ma tettem fel
Eddig rendben
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12251 üzenetére
Szia! Nálad működik a google szinkronizáció a beállításokmenüpontban? Nekem hibát dob, szinkronizálási hiba néven :S
-
szabeska
addikt
Üdv, gazdagabb lettem egy ilyen telóval
196-ra telepítettem fel a FusionX-et, fain minden
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest