Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenom
csendes tag
Bár a wifis kérdés megoldódott, a telefon ma ment a háztól. Túl jó ajánlatot kaptam...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az eddigi segítségeket, minden kérdésemmel, problémámmal kapcsolatban!
További kellemes fórumozást Nektek, sok örömet a telefonjaitokhoz!
Üdv!
-
Fenom
csendes tag
válasz
SJaika #12535 üzenetére
Azt hiszem, Neked lett igazad. Bár nem értem, hogy hónapokig hogyan tudott működni, aztán egyik napról a másikra elszállni...
Letöltöttem a Wifi analyzert. 2 Wifit látott (szomszéd meg saját). Az enyémet 1-3 ch-n mutatta, másikat 4-6 ch-n.
Most manuálisan átdobtam a routert a 13-as csatornára és láss csodát azonnal működik.
Nem semmi dolgok ezek.
Köszönöm a tippeket mindenkinek!
-
Fenom
csendes tag
Sziasztok!
Új probléma a láthatáron, azt hiszem, kezdem megutálni a telefonom.
Ma gondolt egyet és ledobta magát az itthoni wifi hálózatról. Próbáltam újraindítani a telefont, a routert, elfelejtetni vele a jelszót majd újra beállítani, teljes gyári visszaállítás a telefonon, szóval minden.
A wifi menüben látja, hogy ott a hálózatom, ki van írva, hogy mentve, stb. Random módon, 5-10 percenként kiírja hogy csatlakozás. Az esetek 90%-ában itt meg is áll a tudomány, nem történik semmi. Néha eljut odáig, hogy kiírja: ip-cím lekérés, hitelesítés. De itt is belefullad 9%. a maradék egy százalék, amikor sikerül neki csatlakozni. Ha ez össze is jön, nem tart tovább fél percnél. Kb 2 hónappal ezelőtt játszott már ilyet, akkor lecseréltem a routert. Most újra jön a hiba, sokkal intenzívebben. Nem hiszem, hogy a routerrel lenne a gond, mert tesóm telefonja most is épp azon lóg, tökéletesen működik. És a legnagyobb: van, amikor nemes egyszerűséggel közli, hogy a hálózatom hatókörön kívűl van. Mindezt persze úgy, hogy a router és a telefon között a távolság 30 cm. Ugyanakkor, a szomszédom routerére - amit épp hogy csak lát, annyira gyenge a jel - simán felcsatlakozik és vidáman el van rajta.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
Fenom
csendes tag
Playről letöltöd a Terminál Emulátort és elindítod.
Egy fekete ablak fogad, nem kell semmit csinálnod, csak pötyögd be: su majd nyomj entert
Ezzel kérsz az alkalmazásnak root jogot. Rákérdez, hogy engedélyezed-e? Természetesen, igen.Aztán írd be a következőt: mount -o remount, rw /system (szóközök, vessző fontos)
Látszólag semmi nem történik, de innentől kezdve már másolhatsz fájlokat a system mappába.
Ha végeztél, akkor lépj vissza a terminálba és írd be a következőt: mount -o remount, ro /system ezek után újra csak olvasható lesz a system mappa.
Ha ezzel megvagy, akkor a Supersu-ba temp unroot és jöhet a frissítés.
-
Fenom
csendes tag
-
Fenom
csendes tag
Ha a Huawei oldaláról letöltöm a következő romot:
HUAWEI Y300 firmware(Y300-0100,Android 4.1,Emotion UI,V100R001C00B175,General Version),akkor ezt twrp-vel fel tudom tenni a jelenlegi helyett?
Vagy ez most egy hülye kérdés volt?
-
Fenom
csendes tag
válasz
joestone #11131 üzenetére
Neked is, és az előtted hozzászólóknak is köszönöm a segítséget, tippeket!
A legszimpatikusabb verzió nekem az eredeti állapot helyreállítása lenne, de mivel nem csináltam bizt. mentést, így ezt nem tudom megoldani. Neten nem találok sehol olyan verziót, mint az enyém. Kicsit furcsálltam is, mert ez előtt volt egy ZTE Skate-em - amit most inkább nem minősítenék - de ahhoz legalább a T-Mobile oldalán elérhető volt a gyári rom.Ezen túlmenően nem egy katasztrófa (jelenleg), hogy nem megy fel rá a frissítés, csak bosszant, hogy állandóan ajánlgatja a lehetőséget. Másrészt pedig ha eladnám a telefont, akkor talán átverve érezné magát a vevő, hogy hibás telefont vett, amire még egy frissítés sem bír felkúszni.
-
Fenom
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy kicsit hosszú lesz, de nagy problémával küszködök.
Előre leszögezném, én voltam a f*sz, mert nem csináltam biztonsági mentést, mielőtt bármit is módosítottam volna.
Szóval, rootoltam a telefont és a leírás alapján a törölhető dolgokból törölgettem is. (leginkább élő háttérképeket).
A telefon remekül működik, de folyamatosan kapom az értesítést, a frissítés lehetőségéről.
Jelenlegi verzióm:Elérhető:
Letöltöm, elkezd frissíteni, telefon újraindul, majd a következő képernyő fogad, a látható hibaüzenettel:
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni a probléma megoldásában!
-
Fenom
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem ugyan visszaolvasni, de nem találom a megoldást. A fórum elején található leírás segítségével rootoltam a telefonom. Aztán töröltem néhány dolgot, amit a leírás szerint lehet nyugodtan (persze tudom, hogy én vagyok egy marha, mert nem csináltam egy biztmentést.).
Nem is volt semmi gond. De mostanában a telefon állandóan dobálja fel a frissítési lehetőséget. Ha elfogadom, letölti a 90 megát, majd próbálja telepíteni. Amikor újraindul a telepítéshez, mindig hibaüzenet és vége. (Ha jól értem, valamit az élő háttérképekkel kapcsolatosan hiányol).
Konkrétan még az sem lenne probléma, ha nem tudnék frissíteni, mert a jelenlegi rendszerrel is elégedett vagyok, de azóta egyfolytában villog a kis zöld led, az értesítési sávból pedig nem tűnik el a frissítésre emlékeztető kis jel. És ami végképp bosszantó, van hogy emiatt bekapcsolva tartja a kijelzőm akár egy órán keresztül is (vagy amíg észre nem veszem) és ez nem gyengén eszi az aksit.
Szóval a kérdésem az lenne, hol találok szűz t-s romot hozzá? (részletek a képen).
Ha rootolt a telefon, attól még vissza lehet tenni egy alap, gyári romot? Ha ez hülye kérdés, bocsi, de még elég amatőr vagyok.Segítségeket előre is köszönöm!
-
Fenom
csendes tag
1, tartom annyira értelmesnek itt az embereket, hogy akinek nem inge, nem veszi magára.
2, nem drága telefon topicból jöttem ide. Sosem volt drága telefonom, nem áldoznék rá annyit. Talán ha milliomos lennék...3, nem értem, miből gondolod, hogy nem értek hozzá? Nem látom az összefüggést a két dolog között. Én csak annyit mondtam, hogy röhejes, hogy azért savaznak egy olcsó mobilt, mert nem azt a szintet produkálja, mint egy jóval drágább. Jó magyar szokás, hogy előbb megveszünk valamit, aztán elégedetlenkedünk ahelyett, hogy először utána jártunk volna.
Nekem is ilyen telefonom van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Az itteni emberek munkáját illetően pedig elismerésem, többek között az útmutatójuknak köszönhetően lett rootolt a telefonom.
Szóval, ne kövezzetek meg, csak mert elmondtam a véleményem azzal kapcsolatban, hogy egyes emberek hogyan közelítik meg ezt a telefont. És az is elgondolkodtató, hogy talán ők nem értenek hozzá...
-
Fenom
csendes tag
Nem értem az embereket. Megveszitek a 30 ezres telefont. Az ára alapján vásárlás előtt senki nem gondol rá, hogy esetleg nem kellene tőle annyit várni, mint egy 150 ezrestől? Röhejesek vagytok.
-
Fenom
csendes tag
Ok, siker.
Sajna már nem tudtam szerkeszteni az előző hozzászólásom.Root-nál itt elakadok (követem a leírást):Kapcsold ki a telefont, majd indítsd el a (Hangerő +) és (Hangerő -) gombok nyomva tartása mellett.Nyomva tartom a két hangerő gombot, aztán bekapcsológomb, de semmi nem történik, egyszerűen elindul a telefon, mint normál esetben.Egyébként, ilyenkor nem kell hogy a géphez legyen csatlakoztatva, ugye? -
Fenom
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki rootolni a telefont 64 bites Win7 rendszerrel? Működik?
-
Fenom
csendes tag
Sziasztok!
Ma kézhez kaptam az új szerzeményem én is. 1 kérdésem lenne: az android 4.1 nem tudja alapból azt az opciót, hogy a programokat SD kártyára telepítse? Letöltöttem egy játékot, ami indításnál leszedne még 1,3 GB-ot. De a telefon kiírja, hogy kevés neki a hely. Van benne egy 8 gigás sd kártya, de oda nem tudok telepíteni. Vagy csak én vagyok béna?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest