Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
probalok custom romot lehelni a telefonra de azt irja hogy " this operation may install incompatible software..."enyem a telo...csak reg hasznaltam es most oda szeretnem adni edesanyamnak. valoszinu torolni wipenal a systemet is...
szoval mit tehetek?
surgos lenne...
koszinom.
fusion xet aklartemfeltenni
ha van jobb rom akkor mondjatok melyik...fen 2.8.10. twrp van.
elore is koszonom a valaszaokt -
bazsimano
őstag
sziasztok!
itt is megkerdem hatha kapok valaszt...nem y300rol van szo hanem y530rol...erintokepernyo csere...betort a kerpenyoje valaki cserelt mar itt hasonlot? van tapasztalata valakinek?
vallalna a cseret valaki?
udv
b -
bazsimano
őstag
sziasztok!
gyerkocom hajnalok hajnalan megkaparintotta a telefonomat,es tul sok hibas mintarajzos kiserletet hajtott vegre, szoval most lezart a telom...elvileg a gmailes accounttal fel tudnam oldani...de a problema hogy nem tudom bekapcsolni az adatforgalmat...nezegettem mar neten de nem igazan talaltam megoldast...hogy bekappcsoljam a wifit...aztan mivel munkaleyi gepen vagyok itt nem tudok telepiteni semmit a gepre...
tudtok valami megoldast?
udv
b. -
bazsimano
őstag
botrany amit feltettem...lassu laggol...szoval valaki pls adjon tippet romra...lenyeg h akkut ne hszanlajon nagyon ne legyen lassucske...
wipes kerdesemre is ha tudtok valaszolni...kettovel fentebb
koszi
b. -
bazsimano
őstag
válasz
Zolio3 #16490 üzenetére
expertzel sem ment a wifim...most visszatettem a b196os stock romot es siman megy a wifi...most csak az a gond, hogy halozatot nem talal
na mindegy...
kerdes...amikor swipeolok es szeretnem a belso memoriat is formazni akkor mit kell kipipalni...mert van data, iknternal sdbol 2 is van...
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
olyat lehet csinalni,hogy full format es fejher lappal inditani?
mit szoltok a ExpertV4 romhoz?
udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
nem reg frissitettem black romra es most olyan gondom akad hogy valami miatt nem tud wifire kapcsolodni...eddig semmi gond nem volt vele...
valami tipp?
koszio
b -
bazsimano
őstag
sziasztok!
mostansag szeretnem frissiteni a telomat. a lenyeg, hogy akksi jobban birja es ne laggoljon...eddig CeXestel kerneles Black ROM volt rajta. most mi a legjobb kombo?udvb.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerestem a forumon de nem talaltam megoldast, ha csak nem megint a regebbi vibert teszem vissza...szoval az lenne a gondom, hogy adott a kov :
b196 és a kov viber 4,3,0 valami miatt nem hallok senkit ha hivnak es en sem tudok.
szerintetek?
uzdv
b. -
bazsimano
őstag
igen ezt en is megtalaltam...na megnezem, hogy mit kezdedk vele..bar itt a cegnel le van tiltva az oldal ahonnan letoltenem...megprobalkozom...
ha letoltottem,akkor mi lenne az a lepes, hogy "recoverybol visszatenni"? szoval mit kellene masolnom, hova, potyognom...es hasonlok?
udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
telenoros b178rol dloados modszerrel feltetttem a b196osat bl nyitas utan.
nincsene rtesitesi panelem, mit tehetek?
udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
nalam eleg gyakran magatol bekapcsol a gps! valakinel elofordult mar ilyen?
udv
b. -
bazsimano
őstag
szeriontem neki mar mindegy
) akkor nezzem azt?
tehat akkor azt a gyari rom telepite dload mappa es hasonlo modszerrel?
meg egy valasz
bl niytas nem volt...szerintem gyari van..ps: elnezest tudtam volna szerkeszteni az elozot csak most vettem eszre...elnezest a moderatoroktol!!! :S
-
bazsimano
őstag
sziasztok! kulfoldi ismerosnek behalt a teloja...elvileg a szolgaltato logonal befagy es nem megy tovabb...elvileg factory resettel probalkozott es semmi...valami megodlaS?
udv
b. -
bazsimano
őstag
válasz
KamuMazsola #9377 üzenetére
szuper!
es szerinted ha csak siman felmasolom ezt a sajatomra akkor mukodni fog?
na akkor mindent le kell masolnom a gepre...hogy ne legyen gond...csak nem teglasitom a telot -
bazsimano
őstag
valaki erre? [link]
amugy ha tudnek szerezni egy rootolatlan bl nyitas mentes telenoros telot, ki tudom masolni a build.prot belole? ugy hogy ne kelljen mokolni?
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
valaki aki telenoros volt, b178al es piszkalta a buildprot...tudta mar frissiteni?
udv
b. -
bazsimano
őstag
válasz
ANDROID??? #8297 üzenetére
szia! nekem van fölös matt foliom ibejrol
szoval ha gondolod akkor megoldhatjuk -
bazsimano
őstag
válasz
q012345 #7726 üzenetére
x1 kollega: jaja szoval nem is nagyon eroltetem...
q012345: nalam viber a regi az problemamentesen fut...szoval ennyi...amugy igen ugy tunik hogy Tre felmegy a frissites rootos telora de telenorra nem...
annyi lesz valoszinu hogy majd tolok egy gyari restet hogy kicsit frissuljon a telo
de amugy semmi bajom vele, csak gondoltam megprobalom a frissitest..de ha nem akkor nem is nagyon eroltettem...
-
-
bazsimano
őstag
na ugy tunik,hogy a kinai nemzeti unnep utan beindult az elet arrafele...elkudltek a nyitokodot!
bar lehet ha ennyi gond van a frissitessel...wifi szakadasok... akkor nem teszem fol inkabb
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
gyerek eltuntette a toltomet, meg tudjatok mondani, hogy milyen aramerosseget vagy feszultseget ad le a tolto? csak hogy lecsekkoljam hogy mas itthon levo toltot hasznalhatok-e
koszi
b. -
bazsimano
őstag
válasz
FaceThePro #7342 üzenetére
na akkor en is lekerem ujra!
koszi a tippet!
b. -
bazsimano
őstag
nem neztem körbe Mo-on...mert ami ebayen x huf az Mo-n kiskerben x+1000 vagy tobb huf.-..raadasul 7 nap alatt meg is kaptam...szoval nem volt kerdeses...
azt hiszem hogy valahol lehet kapni ilyen nilkin tokot...de szerintem megeri ebayen...ha gondolod akkor berendelem neked -
bazsimano
őstag
Sziasztk! Telenornal elvileg megjelent a rendszercrissites de Probaltam telepiteni es nem sikerult...zold droid aztan kifekudt h process aborted
valaki valami tipp?
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
azt hiszem hogy meg nem erkezett valasz a keresemre...valakinek lenne egy recoveryja nem piszkalt telenoreos rendszerbol?
elore is koszonom a segitseget!
udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok! lehet olyat, hogy ami az ertesitesi panelban van (wifi, bt, stb) az asztalon legyen? es ne a fenti lehuzhato ertesitesi panelben? igazandibol egy elozo huawei telefonon kellene beallitani...de gondoltam ez a tema porog es hatha tudtok segitebni...
udv
b. -
bazsimano
őstag
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
Van valakinek teljesen uj, nem babralt allapotu telenoros recoveryja? en sajnos mar belebabraltam meg minden es nem keszitettem...valaki meg tudna szanni vele?
udv
b. -
bazsimano
őstag
amugy valaki probalta mar azt a moddolast a telon, hogy ne a power gombbal kapcsoljuk be hanem a hangero gombbal?
-
bazsimano
őstag
sziasztok! valami minosegi es jo tokot jo aron hol talalok?
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerdes...
sms irasnal karakterszamlalo nuku? vagy valahogy elo lehet varazsolni?
udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
nem tudom h már írták-e itt. de ha nem akartok widgeteket használni az akku %-os mutatására akkor van egy elég egyszerű megoldás, de szükséges a root hozzá.
system mappába megkeresni a következő file-t:
build.prop
megynitni és a következő sorban változtatni a false-->true-ra
ro.config.hw_battery_percent=falseennyi, mentés, ujrainditas es mar mutatni fogja %san is.
ciao
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
sd kartyat milyet érdemes bele venni?
udv
b. -
bazsimano
őstag
válasz
colonell #2297 üzenetére
köztük én is ott vagyok, uh meg is szeretném köszönni a listát.
Vannak olyan kezdő androidosok akiknek ez marha nagy segítség, még akkor is ha próbálkoznak és utána is járnak és utána is olvasgatnak!
szóval nagy köszönet mindenkinek a fórumon az összefoglalóért és a sok segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest