Hirdetés
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulzz
tag
Sziasztok.
tudnátok segíteni?
Ha letöltök egy app ot akkor azt a főképernyőre vágja ki de úgy hogy egy új oldalt nyit neki pedig az elsőn lenne neki szabad hely az ikonjának, ezt miért csinálja? kicsit bosszantó, hogy ilyenkor mindig fognom kell és kézzel áthúzni a parancsikont az első oldalra és az utolsó oldalt meg törölni. A másik kérdésem meg az lenne, hogy használja valaki a citromail app ját? mert én régóta használtam már több készüléken is, ennél is használom és ennél ott van a kis ikon a felső sorban de nem jelez ha jön mailem ha rábökök akkor viszont megjelenik. Ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
Köszi előre is.szerk:
megtaláltam az app beállításába, hogy be lehet kapcsolni, hogy uj üzenet érkezésekor jelezzen-e de hiába akarom kipipálni azt írja ki, hogy Nem megfelelő device Id.
Valaki ötlet?[ Szerkesztve ]
-
schulzz
tag
Sziasztok.
A rádioban, hogy tudom bekapcsolni az rds funkciót? -
schulzz
tag
Sziasztok. Hogy tudom kikapcsolni az írásnál a rezgést? A menübe hiába keresem nincs ilyen lehetőség. A másik. Hogy lehet beallítani, hogy pl a viber ne frissítse magát de a többi igen. Mert ha frissíti magát a viber akkor szar lesz.
-
schulzz
tag
válasz Graphics #1507 üzenetére
Köszi a segítséget de az nekem így nem jó mert akkor vagy mindent frissít (közte a vibert is) vagy semmit. Én csak azt akarom, hogy csak a vibert ne frissítse
Szerk.:
Másik kérdés:
Fm rádiónál tapasztalt valaki rossz hangmindőséget? Én a music fm nél elég rosszat, de pl a kossutnál nem.
A rossz hangminőség nem a vételből adódik, ne marra gondoltam, olyan mintha egy szétküldött hangszórón hallgatnám a rádiót.[ Szerkesztve ]
-
schulzz
tag
Sziasztok. Valaki nem tesztelné le nekem a gyári rádióját, hogy hogyan szól? mert nekem a 89.5 és a 103.3 (music, class) torzít rendesen. ez mitől lehet?
Kérlek valaki tesztelje le nekem. köszönöm -
schulzz
tag
válasz 0xmilan #1781 üzenetére
Nem hinném, , hogy mással van a baj, mármint pl a rádióval. másnál is produkálta ezt. de addig verem az asztalt amig ki nem cserélik vagy csinálnak valamit mert nekem ez fontos és hiába olcsó telefon akkor is működjön rendesen
Exian:
Igen próbáltam másik fülessel, kihangosítva is és ugyan az a helyzet, torzít ugyan úgy, sajnos[ Szerkesztve ]
-
schulzz
tag
igen ez igaz, hogy céleszköz, csak én meg épp nem szeretek külön hordozni magammal mp3 mat, fényképezőgépet. és ha már benne van akkor legalább hibátlan legyen, de ez nem az. még a 2000 ft os tescos mobilban lévő rádiók sem produkálnak ilyet. akármilyen olcso is volt a teló működjön rendesen.
Úgyhogy ma szépen ballag a telefon szervízbe vissza megint 2 hétre De ha másnál is van ilyen probléma akkor nem hiszem, hogyk i tudják javítani de nem igazán érdekel hibás és kész. -
schulzz
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Mostanság elég sok reklam jelenik meg a lehuzható állapotsorba. Amikor bekapcsolom a wifit akkor azonnal jön a sok reklám. Idáig nem volt ennyi. Sőt amikor bekapcsolom a wifit akkor programokat akar telepíteni pl zseblampat. Meg kerultek ki uj ikonok. Talatam egy joy nevu mappat amiben benne voltak ezek az ikonok config fajlok. Hiaba toroltem ki utana par perc mulva ujra tette a mappat. Futtattam virusirtot de semmi. Probaltam elvenni az adott mapparol minden jogot de azt meg a rendszer nem engedi gondolom azert mert nincs rootolva. Kerdes: milyen lehetosegem van ennek megszuntetesere rootolas nelkul mert nem hinnem hogy az ennyire agressziv reklam termeszetes. Koszonom a segitseget.
-
schulzz
tag
válasz NoMagix #3979 üzenetére
Pedig nagyon szoktam ezekre figyelni. De az az erdekes h ez ugy jott elo hogy kb 4 napig nem os volt netre csatlakozas aztan amint csatlakoztam ujra akkor be is jottek. Most megint visszajott a joy nevu mappa. Toroltem azokat az appokat amiket legutobb feltettem. De mi lehet a megoldas?
-
schulzz
tag
Én is a régi vibert ajánlom ami tökéletes nincs hangprobléma. letiltottam az alkalmazások auto frissítését és kész. ez annyi macerát jelent, hogy nem frissít automatán na bumm. ilyenkor rábökök egyesével és frissíti. Ha esetleg kell a régebbi viber apk akkor szóljatok belinkelem.
Más:
tudna valaki abba segíteni, hogy hogyan állítom be, az sms nél, hogy ne több sms be küldje el az ékezetes üzeneteket? tudom, hogy valami karakterkódolás beállítás vagy mi a túró de esetleg valaki megmondaná, hogy pontosan hol és mit kell beállítani?
Köszi. -
schulzz
tag
sziasztok. valaki tudna segiteni? szeretném a zárolt képernyőn a 4 gyorsindító ikont megváltoztatni a kör mentén. régebben már megváltoztattam egyszer de most az istenért ne mjövök rá, hogy hogy kell. kérlek segitsetek. köszi
-
schulzz
tag
srácok még egy kérdés.
ha be van kapcsolva a mobilnet és hazaérek a wifi környezetembe akkor miért nem vált át automatán a wifire? nem az a privilegizált a wifi?
amig nem volt mobilnetem addig ha elmentem itthonrol és visszajöttem akkor nem kapcsolodott a wifire azonnal de ez nem biztos, de most tuti, hogy nem váltott át wifire, a mobilnet ment itthon is. nem olyna nagy probléma ez de ha van valakinek ezzel tapasztalata, ötlete akkor azt szivesen fogadom (természetesen a viccet félre téve, hogy ha hazajöttem akkor kapcsolja m ki a mobilnetet stb) -
schulzz
tag
Sziasztok. Valaki tudna nekem egy olyan progit ajanlani ami a megtett utat meri az eltelt idot es a sebesseget(atlag pillanatnyi) ahhoz kell ha gyalog vagy bringaval megyek akkor merje de ne kelljen ezert a navit elinditani. Ja es a progi ne legyen online nem kell hozza terkep. Csak ezeket az adatokat merje. Elore is koszi
-
schulzz
tag
sziasztok. valaki tudna segiteni? mellekelek egy kepet
http://db.tt/ItWD59vK
koszi -
schulzz
tag
ezt ertem de amint latod a belso tarhely elfogyott es nem tdom mi a megoldas. le akartam tolteni nyelveket meg a google translate programhoz de nincs eleg hely. ezert gondoltam h az app2sd vel atpakolnek dolgokat errol a tarheoyrol ha lehet de nem tudom miert nem engedi
-
schulzz
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem a viberrel kapcsolatban.
Azt szeretném kérdezni, hogy az új verzió működik e már rendesen a telefonon mert nekem egy régebbi verzió van fent mert azt olvastam korábban, hogy az új verzió nem teljesen jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest