Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
sssent
senior tag
Ha ráböksz a grafikonra, a nyakamat rá, hogy azt látod majd, hogy a telefon egész éjszaka ébren volt (a kijelző kikapcsolása nem egyenlő az alvó móddal). Gondolom nem szándékosan csináltad ezt, hanem valami vacak alkalmazásod valamiért nem eresztette el a wake-lock-ját. Play-ből rakd fel a Wakelock Detector-t, és nézz rá a lista tetején lévő alkalmazás(ok) körmére, jó esetben csak egy kirívó lesz ott, ami normális telefonokon nem egy előtelepített cucc.
-
sssent
senior tag
Ez alapján nem áll fenn az általam tippelt tipikus ébrenragadós probléma (olyankor a piros csík hosszabb, mint a zöld). Most a FB és a Skype éber elég sokat. A korábbi képeden még nem látszott, hogy ezek nagyon akkut is ettek volna, de használható információért a két akku-statisztika képernyőről (a másik a grafikonra bökve jön elő) és erről nagyjából egyidőben kéne képet készíteni. Leginkább reggel, miután este megint teljesen feltöltöd és csinálsz egy reboot-ot is (még este, amikor feltöltött) - feltéve persze, hogy még holnap is elégedetlen leszel. A fenti részinformációk alapján valószínű, hogy talán nincs is nálad semmi különösebben rendellenes. A szokásosnál kicsit nagyobb használaton kívüli merülés másik tipikus oka ugyanis a gyengébb térerő és/vagy nagyobb intenzitású háttérszinkronizáció szokott lenni. Utóbbin tudsz esetleg segíteni: ha éjszaka nem fontos a szinkronizáció, akkor érdemes lelőni, skype-ból kijelentkezni, esetleg komplett adatkapcsolatot letiltani, ilyesmi.
Illetve azt a Memory Booster-t jobban járnál, ha leszednéd, mert Androidon inkább árt (épp az akkuidőnek), mint használ. A társaival egyetemben.
vampeare:
A headset-ek felvevőgombjának hosszú nyomására előjön a Google Voice Search, rövid nyomkodásra csatornát vált az FM-rádió (ha épp fut). Hogy mindezt véletlenül hogyan idézed elő, azt nem tudom. Talán valami kontakt-hiba, bár én még ilyet nem láttam. -
Graphics
Jómunkásember
-
sssent
senior tag
A FB valóban illetlenül sokat éber, ha adatkapcsolat híján úgysem tud mit csinálni, de ettől függetlenül bő 7 óra alatt 1-2%-os akkuhasználat aktív mobilhálózattal szerintem bőven kielégítő. Ha most elgondolkozol rajta, hogy mi változott tegnap óta, akkor esetleg tippelhetsz, hogy mi okozta a korábbi komolyabb merülést.
-
nrbii
tag
Én átlagos használat mellett hetente 2-3-szor. Előtte a Blade általában naponta volt töltve. Volt már olyan, hogy vasárnap este levettem a töltőről, és péntek este raktam fel újra. Ekkor nem használtam túl aktívan, de nappal végig mobilneten volt a szinkronizálás (és e-mail-ek azonnali olvasása) miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Most hogy likvidáltam a next launchert(ez már a végén 100 mega körül evett) kb 100-140most a szabad ,fut a nova,messenger,viber(ez a kettő nyeli a legtöbbet) meg pár alap progi.De tapasztalataim szerint nem csak a szabad ramtól függ a rendszer sebessége.
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
colonell
senior tag
Parancsolj Nemtudom hiszen fel sem megy nekem perpill
Egy kettőt én azért még tudnék törölni Akár többet is ha az ember nem kezdő droidos
[ Szerkesztve ]
-
colonell
senior tag
-
-
addikt
Most majdnem azt mondtam, hogy nem csináltam, de közbe beugrott.
Van egy adb backupos mentésem a root nélküli telefonról. A módszer megbízhatóságáról nem tudok nyilatkozni, mert ezelőtt soha nem használtam, mivel csak 4.0+ -val működik, de előnye, hogy root nem kell hozzá.
Lehet, hogy felrakom majd valahova...(#2787) ducsidu Az összes custom recoveryhez nyitott BL kell, de vissza lehet zárni, szóval elvileg nem marad nyoma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest