Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamcsabi
tag
válasz contaxg #1774 üzenetére
Melyik szolgáltatótól vetted a készüléket? Vagy függetlened van?
Az én T-Mobile-tól vásárolt telefonomon már 1 napja kínlódok a VoIP beüzemelésével. Mind a tárcsázóba beépülő saját klienssel, mind pedig a MobileVoip [link] programmal ugyanaz a helyzet: tárcsázok, elindítom a hívást, normálisan kicseng a hívott félnél, azonban amikor a hívást fogadja, se ő, se én nem hallunk semmit. A számláló megy, és teljesen néma a vonal.
Vezetékessel, és mobil számmal is próbáltam, ugyanaz a helyzet.
Sőt ez a probléma fenn áll mind WiFi-t, mind a szolgáltató mobilinternetjét használva is.
Az Android rendszerem nem buherált, még rootolva sincs. Testvérem Sony telefonján viszont rendesen működik a VoIP szolgáltatásom, tehát nem a szolgáltatónál van a hiba.Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valami ötlet, hogy mivel lehet orvosolni a problémát?
[ Szerkesztve ]
-
Jamcsabi
tag
válasz contaxg #2026 üzenetére
Én a FreeVoipDeal-nél vagyok, de nem ez a lényeg szerintem. Kicsengni nekem is kicseng, de halljátok is egymást, ha a VoIP hívást az Y300-ról indítod?
A MobileVoip-ban lefuttattam egy dignózis, és ezt az eredményt hozta:
Local storage test : Ok
Local storage check : Ok
Start DNS Query : Ok
DNS Query Host 1 : Ok [ssl.connectionserver.mobilevoip.com = 77.72.174.147]
Start DNS Query : Ok
DNS Query Host 2 : Ok [us.pool.ntp.org = 173.244.211.10]
Internet time test : Ok
Internet time Query : Ok
Server Connection test : Ok
Server Connection : Ok
Server Connection Data transfer : Ok
DNS Query for Audio packets : Ok
DNS result Audio packets : Ok
Audio packet test : Ok
Audio packet echo : Ok
Communication test : Ok
Communication Connection : Ok
Communication signaling configuration : Ok
Communication signaling session start : Ok
Communication signaling session : Ok
Communication signaling session data : Ok
Start of Microphone/Speaker : Failed [Timeout for starting Microphone]
Additional info : Ok [ProximitySensor{maxRange=9,000000 minDelay=0 name=CM3602 Proximity sensor power=0,500000 resolution=9,000000 type=8 vendor=Capella Microsystems version=1}]Tehát a mikrofon/hangszóró nem indul el valami miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Jamcsabi
tag
válasz contaxg #2046 üzenetére
Köszönöm, most már a routerrel minden rendben van!
Sajnos a probléma jelenleg is fennt áll, headsettel is próbáltam, de nem volt eredménye: kicsöng, de amikor fogadja a hívott fél a hívást, senki nem hall semmit.
Próbáld már ki te is légyszíves! Ha a VoIP hívást az Y300-ról a tárcsázóból indítod, és a hívott fél fogadja a hívást, halljátok egymást? -
Jamcsabi
tag
-
Jamcsabi
tag
válasz minderbinder #1670 üzenetére
[moderálva] - továbbra is csak az eladóra és a vevőre tartozik, hogy mit honnan és mennyiért vásárol meg! - crey
Innen rendelve 3-4 munkanap alatt megérkezik (postás hozza), tapasztalatból mondom:
6 db: [link] kevesebb mint 400,- Ft /Magyarországra a szállítás ingyenes/
18 db: [link] kevesebb mint 800,- Ft /Magyarországra a szállítás ingyenes/Nem reklámozni akarom őket, de én már évek óta tőlük vásárolok fóliát, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
[ Módosította: crey ]
-
Jamcsabi
tag
válasz contaxg #2337 üzenetére
Nem túl merev. Ez egy sima egyrétegű fólia. Felragasztása nem nehéz, könnyen tanulható. Nyilván ha első alkalommal csinálod, nem biztos, hogy olyan profi lesz a ragasztás.
Arra figyelj, hogy ne kerüljön por a fólia és a kijelző közé.Vastagsága a védelem szempontjából megfelelő. Régebbi telefonomon is ilyen volt, egyszer betettem a zsebembe a kulcscsomó mellé, csak később vettem észre. Ennek eredményeként igencsak összekarcolódott, többek közt volt egy vastagabb karc is. A körmömet végighúztam rajta és érződött, hogy be van mélyedve. Na, mondom annyi! A kijelzőt is biztos elérte... Amikor a fóliát levettem, megnyugodtam, mert még csak meg sem látszott a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
-
Jamcsabi
tag
válasz Dr_Senkihazi #2619 üzenetére
Felesleges az alkalmazások letiltásához más programot használni!, ha nem akarod megpiszkálni a gyári rom-ot! Egyszerűen csak Beállítások ---> Alkalmazások kezelése ---> Kényszerített leállítás (---> Frissítések eltávolítása) ---> Tiltás.
Csupán néhány alkalmazás van, amit nem lehet ily módon tiltani. -
Jamcsabi
tag
Hogyan lehet az érintésre történő rezgést kikapcsolni? Azt szeretném, hogy teljesen néma legyen (tehát ne is rezegjen soha).
-
-
Jamcsabi
tag
válasz Tomy007 #3374 üzenetére
Ez 1 rétegű, szép vékony, de védelem szempontjából is tökéletes.
A felrakásra is igaz az a mondás, mint bármi másra: a gyakorlat teszi az embert mesterré!
Mindenki ügyetlenül kezdi az elején.
Amire érdemes figyelni:
- mielőtt a fóliát leválasztod a műanyag hordozó felületről, győződj meg róla, hogy a képernyő (ahova ragasztani akarod) pormentes.
- először csak félig válaszd le a fóliát (a hordozó műanyagot nyugodtan U alakban hátrahajthatod), ezután próbáld ráilleszteni a kijelzőre (én a tetején, a hangszórónál szoktam kezdeni)
- ha nem pontos, még nyugodtan visszaszedheted jó párszor
- ha látod, hogy pontosan illeszkedik, hagyhatod, hogy nagyobb felületben is ráragadjon
- a buborékokat a közepe felől a szélei felé kell terelgetni
- nem feltétlenül kell az apró buborékokkal foglalkozni, mert pár nap múlva fel szoktak "szívódni" (kivéve, ha por miatt vannak) -
Jamcsabi
tag
válasz NoMagix #3719 üzenetére
Én is ezt a New Camera App-ot használom, és nem tapasztaltam vele hasonló hibát.
B173-as (T-Mobile) ROM van a készülékemen. -
Jamcsabi
tag
válasz NoMagix #3747 üzenetére
Hozzád hasonlóan, nem roooltam, nem piszkáltam bele a rendszerbe. Tekintettel arra, hogy nekem semmi problémám a rögzített videó hangerejével, szerintem valami más alkalmazás avatkozott be a dolgokba.
Esetleg próbálj meg egy gyári visszaállítást.@ colonell #3729: Nálam minden rendben a New Camera App-pal, a képminőség is egész jó. Videóban itt sincs már folyamatos AF.
-
Jamcsabi
tag
válasz whiskeys #3874 üzenetére
Próbáltam, de nem működik. Tárcsázok, elindítom a hívást, normálisan kicseng a hívott félnél, azonban amikor a hívást fogadja, se ő, se én nem hallunk semmit. A számláló megy, és teljesen néma a vonal.
Vezetékessel, és mobil számmal is próbáltam, ugyanaz a helyzet. Sőt ez a probléma fenn áll mind WiFi-t, mind a szolgáltató mobilinternetjét használva is. Mindez nem rootolt, nem buherált B173 (T-Mobile) ROM-on.
Ellenben CSipSimple-lel működik. [link] -
Jamcsabi
tag
Rosszul gondolod. A rendszer build.prop fájlja arról tanúskodik, hogy van benne FM transzmitter, csak le van tiltva különböző (EU-s) engedélyek hiánya vagy a licenccel kapcsolatos problémák miatt.
Ezen okok következtében az európai piacra szánt telefonokra készített ROM-okból hiányzik az ezt kezelő alkalmazás.A Spirit FM még nem támogatja ezt a telefont (vagy a benne lévő chipset-et), ez lehet az oka, hogy nem ismeri fel.
-
Jamcsabi
tag
válasz Szakáczki #4070 üzenetére
Ennek a videónak a leírásában azt írják, hogy sikerült aktiválni az FM transmitter-t egy Huawei G300-as telefonban a Spirit FM alkalmazással (sőt még a készülék hangszórójának a hangereje is megnőtt):
[link]Sajnos még ez az alkalmazás nem kompatibilis a mi készülékünkkel.
[ Szerkesztve ]
-
Jamcsabi
tag
Igen. Múlt héten hétfőn (07.29) rendeltem meg ezt az autós tartót: [link]
Tegnap (08.06) hozta a postás, ami éppen kapóra jött, mert ma 400 km-t kellett autózzak. Gondoltam akkor tesztelem.
Tapasztalataim:
1. A tartó műanyagból van, és vákummal lehet rögzíteni a szélvédőhöz. Jól tapad, nem kell félni, hogy leesik a telefonnal együtt (kb. 10 km-t vezettem földúton, ahol igen sokat rázkódott, mégsem esett le). Nagyon jól forgatható, a megfelelő irányba állítható vele a telefon. A csipesz gumírozott borításának köszönhetően erősen tartja a telefont, mégsem okoz "benyomódást" a készüléken.
Mindezek alapján eddig bevált!
2. A telefon akkumulátorában viszont csalódtam. Egész éjszakán keresztül töltődött a telefon (tehát 100%-ról indult), 3 és fél óra iGO Primo használat után viszont a töltöttség csak 20%-on állt. Egyéb alkalmazás, wifi nem ment, kizárólag az iGO Primo + GPS. A telefon fényereje automatikusra van állítva. Beállításoknál megnéztem, az akkumulátor használat 70%-áért volt az említett program felelős.
Ti mit tapasztaltatok GPS használatnál? Más navigációs program jobban "kíméli" az akksit? -
Jamcsabi
tag
válasz theo_76 #4450 üzenetére
Nem erre a célra szolgál a telefon?
Nem arra szolgál, hogy hívjunk vele? Hát akkor mi a fenére?Az én T-Mobile-tól vásárolt telefonomon több hétig kínlódtam a VoIP beüzemelésével. Mind a tárcsázóba beépülő saját klienssel, mind pedig a MobileVoip programmal ugyanaz volt helyzet: tárcsázok, elindítom a hívást, normálisan kicseng a hívott félnél, azonban amikor a hívást fogadja, se ő, se én nem hallunk semmit. A számláló megy, és teljesen néma a vonal.
Vezetékessel, és mobil számmal is próbáltam, ugyanaz a helyzet. Sőt ez a probléma fenn áll mind WiFi-t, mind a szolgáltató mobilinternetjét használva is. Azóta CSipSimple-lel működik a dolog.A gyári androidos internetes hívás jelenleg sem működik a fenti hiba miatt. Egyet kell értsek azokkal, akik azt mondják, hogy ez nem egy teljes értékű telefon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Társasjáték topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest