-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
antikomcsi #3144 üzenetére
A Viberrel sok készüléken vannak problémák, nem ez az egyetlen.
-
Exian
addikt
válasz
antikomcsi #3144 üzenetére
"És pont azokkal akarnának kibabrálni, akik ezt az olcsó készüléket veszik?"
Naná. Valahol be kell hozni az extra profitot, ami elmarad egy drága készülékkel szemben
Persze ez csak vicc... de én próbáltam másik, igaz sokkal régebbi, gyengébb telefonon is Skype-ot is, Vibert is, mindkettő kvázi használhatatlan volt azon is, ebből gondoltam, hogy talán nem véletlenül... minden más progi, sokkal prociigényesebbek is vígan elmennek azon a telefonon is, skype meg főleg a viber majdnem halott. A Skype még úgy ahogy eldöcög.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged