Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Tegnap megérkezett a Telenortól a telefon, Praktikum kártyával 38eFt fizettem érte. Minden szuper, bár féltem egy picit mert soha nem vont androidos gépünk (iOS). De azt kell mondanom, hogy teljesen rendben van a gép. Még a kamerája is elég jó képet durrantott elsőre, bevallom rosszabbra számítottam a cikk a lapján.
Viszont a rádióban nekem az RDS nem műkődik, viszont van térerő jelző!!!
Mit kell tenni ahhoz, hogy kiírja az adókat?A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Dr_Senkihazi #1402 üzenetére
Innen rendeltem tokot A fólia kérdésben nem találtam megnyugtató megoldást.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Ez azért nem a világ vége..de nem is kerestem volna, ha nem így adták volna meg a tesztben.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Van vagy féltucat Google alkalmazás a telcsin. g+, gmail, chrome, stb..
Rögtön az első bekapcsolásnál már kéri is a gmail fiókod elérhetőségét.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Egy nap után rájöttem, hogy lehet SMS-t diktálni a telcsinek... hát ez nagyon király!
Reggel óta 70%-on van az első töltés utána telcsi. Kb 7-8 hívás és 40-45 perc böngészéssel illetve logikai játékkal a BKV-én.
-
contaxg
veterán
válasz cserri18 #1515 üzenetére
A Huawei beviteli módszert ki kell kapcsolni a beállításoknál, majd visszalépve már feketének kell lennie a billentyűzetnek. A space gombot folyamatosan nyomva ez az ablak fog felpattanni...
Itt a Google hangalapú gépelésre kattintva átvált egy mikrofonra a kijelző és szép tagoltan el lehet neki mondani ékes magyarsággal az üzenetet. Internet kapcsolat szükséges a bevitelhez.
De most nézem, hogy van egy mikrofon jel a space mellett...
Megyek és kipróbálom azzal is...[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz contaxg #1527 üzenetére
OK, a mikrofonnal a címzett nevét tudtam bemondani...
Érdemes megnézni a képen a töltöttségjelzőt kb. 24óra után
-
contaxg
veterán
Na ez tök jó...
Hogy váltasz át ilyenkor a címzettről, a szövegmezőre?A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Jó hír! Az Apple kompatibilis headsettel simán helyettesíthető a gyári füles.
-
contaxg
veterán
válasz megint én #1650 üzenetére
A tárcsázóban beállítható VoIP telefont sikerült már esetleg beállítani valakinek? Az iPhone, iPod simán megy külső szoftverrel (3CX), de itt valamiért nem tudok rájönni hogy kell beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz schulzz #1656 üzenetére
Mert végre van egy rádiód ami megmutatja, hogy milyen gyenge a class FM minősége Ha a térerő jelző hasonló értéket mutat a két adásnál, nagyon nem lehet más a probléma... Mindegyik fülhallgató másként dolgozik antennaként és nem biztos, hogy minden készülékhez az az antenna (fülhallgató a jobb). Ez is okozhat eltérést.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Nálunk sokat segített hogy kidobtam a Facebook progit, aminek egyébként semmi értelme, mert az m.facebook.com-os belépéssel szinte azonos a felülete és a Chrome böngészőben még gyorsabb is.
A DLNA progiból csak erőszakkal lehet kilépni vagy van vmi humásusabb megoldás is, hogy nem maradjon bent a memóriában.
Egyébként szuperül működik az Android saját VOIP progija. Innentől 4.90Ft a vezetékes és a lakás telcsi is kicsörög bármerre is járunk.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Generációs különbségek...
A gyerekem fél év alatt egy 5-ös Touchba az 5000. képen van túl.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz jujeana #1809 üzenetére
Nekem van 2db (hibás) Huawei telcsim 3-4 évvel ezelőttről, amin voltak ilyen foltok a kijelzőn. Ez az érintőképernyú lassú halálát jelentették. Ma már egyik sem műkődik, de elvileg az érintőképernyő cseréjével ez még orvosolható lenne. Nem is drága az alkatrész, csak nem találtam rá embert, aki megcsinálná.Igaz nem is nagyon kerestem...
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Nekem egy kicsit bonyolult minden az iOS után. Ma is felmerült egy olyan gond, hogy miért kapcsol néma üzembe a telefon? Mivel én csak "rendszergazda" vagyok a telcsihez és nem én vagyok a felhasználó, bizony néha vakarom a fejem rendesen, hogy már megint mi csuda történt. A fene sem tudja ilyenkor, hogy mi és hogy lett elnyomva a készüléken vagy éppen magától produkálja magát.
-
contaxg
veterán
válasz Tomy007 #1873 üzenetére
Olasz Amazonon egész jó áron volt mikor utoljára néztem...EUR128 + a szállítás ami 12EUR
-
contaxg
veterán
válasz Jamcsabi #2024 üzenetére
Szia Telenoros a telcsi és az Ephone a VOIP szolgáltatónk. 3 készüléken csörg most ki a vonal. Az iPodomon az Y300-on és a PAP2T-re csatlakoztatott készüléken
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Jamcsabi #2037 üzenetére
Ezt nézd át elsőként...
Tűzfal használata esetén elég sok bosszúságot okozhat, ha az blokkol olyan portokat, amelyek szükségesek a kimenõ és a bejövõ hívásokhoz. A legfontosabb, hogy az általunk használt számítógép vagy VoIP telefon az 5060-as UDP porton elérhetõ legyen az internet felõl: ebben az esetben, ha mi vagyunk a hívási célpont, a hívás el fog jutni hozzánk (az, hogy hangot is hallunk, miután felvettük a telefont, ilyenkor még nem garantált).
Ahhoz, hogy a megkezdett hívás során hangot is halljunk, illetve halljanak bennünket, további bejövõ nyitott portra nincs szükség, ha "outbound proxy" beállítást használunk (ezt sajnos nem minden telefonkészülék támogatja). Ellenkezõ esetben szükség lehet arra, hogy a bejövõ hangfolyamot egy vagy több UDP porton beengedjük. (Az X-Lite esetében az alapértelmezett port a 8000-es, bizonyos Linksys telefonoknál a 16384-16482-es.) Szélsõséges konfiguráció esetén elõfordulhat, hogy a bejövõ UDP porttartományt egészen nagyra (akár 5000-65000 közé) kell állítani, de az esetek többségében erre nincs szükség.
Amennyiben hálózatunkat oly módon védi tűzfal, hogy az általunk kezdeményezett kimenõ hálózati forgalom is szűrésre kerül, úgy további portokat kell kinyitni. Ilyen eset fordulhat elõ, ha nagyobb lokális hálózat (pl. iskola, nagyobb cég) helyi számítógépén kívánunk telefonálni. Ezeket a beállításokat a rendszergazda tudja elvégezni az intézmény routerén:
- Az 5060-as UDP port kinyitása szükséges, hogy hívást tudjunk kezdeményezni, illetve kommunikálni tudjunk a telefonszolgáltató szerverével SIP protokollon keresztül.
- A 3478-as UDP port kinyitásával biztosítható, hogy a telefonszolgáltató szervere azonosítani tudja hálózati topológiánkat, és optimalizálja a telefonhívás technikai hátterét.
- Publikus IP cím esetén a 16000-22000-es UDP portokat kell kinyitni a telefonszolgáltatóval való közvetlen kapcsolathoz, amennyiben Ön kezdeményez hívást külsõ hálózatba. Amennyiben Önt hívják, egy elõre rögzített UDP porton keresztül megy az adatfolyam. Mint látható, publikus IP esetén célszerű az összes kifelé menõ UDP portot engedélyezni, vagy "outbound proxy"-t használni, amennyiben a telefonkészüléke ezt támogatja (az X-Lite pl. ilyen).A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Jamcsabi #2060 üzenetére
https://www.ephone.hu/?page=csipsimple-voip-szoftver-android-rendszerre
Ezzel nálam minden műkődikA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz silvergod #2158 üzenetére
Meglepően jól szól rajta a rádió kihangosítva. Csörgéssel sincs gond, pedig a HÉV-et, villamost nem gondolom halk helynek. Próbáld ki az előző csöngö hanggal a telcsit vagy keress egy olyan csengetést amit jól hallasz rajta. Tele van az internet mindenféle ilyennel.
-
contaxg
veterán
válasz colonell #2218 üzenetére
De volt mentésed a gyáriról, így nincs nagy baj (remélem).
Egyébként a Telenoros Y300-ban semmi Telenort (logó, stb) nem találtam még.
-
contaxg
veterán
válasz Jamcsabi #2332 üzenetére
Ez a fólia mennyire volt merev mikor felragasztottad? Azért kérdezem ezt mert vmi vastagabbat szeretnék majd vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Körbenéztem a kínálatot és találtam egy elég jó kis összehasonlító oldalt fólia témában.Közben kidrült, hogy a Bedifol és a schutzfolien24-de eBay forgalamzó egy és ugyanaz a cég.
Sajnos az olcsó fólia számomra nem vonzó, inkább olyat szeretnék ami hard coated és ebből a Vikuiti ARMR220 a legvonzóbb, mert matt és csillogásmentes és kemény a felülete. Ha 3db-ot rendelek akkor 1740Ft-ra jön ki egy darab. Érdekelne esetleg valakit egy ilyen minőségű fólia egy közös rendelésben?[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Igen ezt én is néztem, de akkor ez mi lehet??
-
contaxg
veterán
válasz colonell #2349 üzenetére
Ha megnézed az előbb belinkelt listát láthatod van mattból és fényesből is olyan, ami tükröződésmentes.
-
contaxg
veterán
Úgy néz ki hogy hétfő reggeltől ma délutánig, estig bírja a telcsi.
-
contaxg
veterán
Napi 5-10 hívás volt vele, egy kevés netezés és GPS használat mellett.
-
contaxg
veterán
Fogalmam sincs mi volt/van más topikokban, de ha már fogalmazol, tedd azt úgy, hogy az pontos legyen. Ha már moderátor vagy. Egyébként akár élhetnék Izraelben is.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz whiskeys #2505 üzenetére
A minap vettem az Auchanban egy ilyen memóriakártyát 8GB-os kiszerelésben. Dolgozik rendesen, de nem tudom, hogy kell swap-ot futtatni rajta.
-
contaxg
veterán
válasz contaxg #2512 üzenetére
Feltettem egy progit amivel pörög rendesen a gép. 2GB swap-ot adtam neki az SD kártyára. Ez hogy swappel root-ot mikor a telcsim nincs rootolva?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Lehet, hogy törölni kellene a belső memóriából a swap-et? (ha van ilyen)
-
-
-
contaxg
veterán
válasz szotadi #2536 üzenetére
Nem a képpel van baj, hanem azzal, hogy az autofókusz állandóan állítgat exponálás alatt. Agyrém... Az FV5-tel viszont külön állítom az élességet és külön, hogy honnan mérjen fényt.
-
contaxg
veterán
Nem próbáltam a videozást ...viszont kinyomtattam a progi hardver elemzését és egy szép hosszú lista született belőle. A video felbontásra a következőket adta meg:
video-size-values=1280x720,864x480,800x480,768x432,720x480,640x480,576x432,
480x320,432x240,384x288,352x288,320x240,240x160,176x144Tehát elvileg minden progival kellene tudni 1280*780-at csak gondolom a Huawei lekorlátozta a hardver teljesítménye miatt.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz szotadi #2773 üzenetére
kb két hete 2590Ft-ért vettem Samsung class4-est (24MB/s) és teljesen OK. Nem hiszem, hogy kell ehhez a telcsihez class10-es kártya.
Mill3r (#2772)
A Sony-t venném. Ha bármi gond lenne vele 3 napon belül vissza is viheted.[ Szerkesztve ]
-
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz randrew #2890 üzenetére
Főleg, hogy az Antutu oldalán a legnagyobb mért score kb. 21000. De azért jó lenne egy 31000-es...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest