Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenom
csendes tag
válasz
joestone #11131 üzenetére
Neked is, és az előtted hozzászólóknak is köszönöm a segítséget, tippeket!
A legszimpatikusabb verzió nekem az eredeti állapot helyreállítása lenne, de mivel nem csináltam bizt. mentést, így ezt nem tudom megoldani. Neten nem találok sehol olyan verziót, mint az enyém. Kicsit furcsálltam is, mert ez előtt volt egy ZTE Skate-em - amit most inkább nem minősítenék - de ahhoz legalább a T-Mobile oldalán elérhető volt a gyári rom.Ezen túlmenően nem egy katasztrófa (jelenleg), hogy nem megy fel rá a frissítés, csak bosszant, hogy állandóan ajánlgatja a lehetőséget. Másrészt pedig ha eladnám a telefont, akkor talán átverve érezné magát a vevő, hogy hibás telefont vett, amire még egy frissítés sem bír felkúszni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest