Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát igen, csak ezek túlságosan drágák egy ratyi magyar fizetéshez.
Én csak azért tartok a telefonon 1-2 játékot, hogyha várni kell, orvosnál, vagy bárhol, legyen mivel elütni az időt.
44 éves elmúltam, nem a játék nekem sem az elsődleges.
Fiam szokott játszani a mobil játékokkal, azért ismerem őket mert az én telómon is meg szoktuk nézni, hogy bírja. De ez a 615 + andreno 405 tényleg egész jó.
Bár egy kicsit bánom már, hogy nem a Galaxy A5-öt vettem meg, mert tetszik a super amoled, 16 gigás, és a snapi 410 igaz, hogy nem erőbajnok, de elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fiam szokott játszani a mobil játékokkal, azért ismerem őket mert az én telómon is meg szoktuk nézni, hogy bírja. De ez a 615 + andreno 405 tényleg egész jó.