Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt hol olvastad? Mert eddig amit láttam nem levehető hátlapos telefonoknál 1 év volt az akksira, ami elég durva hiba. Nem kötekedni szeretnék, csak pontos infót, mert kíváncsi vagyok.
Amúgy tokoknál szerintem ebay a legjobb. Szilikon tokot lehet venni sok helyen. 300 -tól magánszemélytől, 900 -tól boltban. Nagyon jó a védelmük, csak nem igazán praktikusak, mert 2 hónap alatt nekem agyon piszkálta már a fóliát rajta (a szélén, több helyen feljött). Amúgy 1 - 2 terméket itthon is lehet kapni, ami mondjuk Nillkin gyártás, azok elég jó minőségek.
Nekem most jön postán az előlapi edzett üveges fólia, meg majd rendelem a hátlapit is, lesz egy keret hozzá, egy hátlap, ami szerintem jól néz ki, de azért nem árt beszerezni egy szilikon tokot sem, ha olyan környezetben vagy, hogy nem tudsz vigyázni rá. A többi elsősorban kisebb védelem, meg dizájn. Persze ha holnap készhez kapom a keretet meg a hátlapot, akkor tudok neked mondani róla többet is, hogy mennyire strapabíró. Persze ez nálam inkább a kinézetének a variálásásra szolgál, jó ha lehet váltogatni. A fémes része nagyon érzékeny az ütődésre, Evil Snowman erről tudna mit írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 - One függő
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő