Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Amúgy ilyen képeket tud ez a telefon lőni, persze ha egy profi fotós csinálta volna akkor ennél sokkal jobb lenne

Balaton naplemente, gyári kamera app, és manuális beállítással.
És itt a többi. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Camera Fv 5, szerintem. A fizetős változata.
Az ingyenesben ki tudod próbálni, de azzal csak nagyon alacsony felbontáson tudsz fotózni. Nekem arra elég volt, hogy a kezelőfelületét megnézzem milyen.
Szerk.: Panoráma mód nincs benne. Mostanában mondjuk nem néztem körül.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Tudom már esett szó arról, hogy melyik a legjobb Kamera alkalmazás, de azért én megkérdezném, hogy elmondásotok szerint melyik a legjobb? Nem baj ha fizetős, csak tényleg profi legyen, mármint amennyire lehet. Az android alkalmazások topikban már kérdeztem.
De azért kíváncsi vagyok, hogy itt mit mondanak. -
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen. Azt tudom, gondoltam addig hagyok így mindent, amíg nem mond rá a többség amen -t. Csak hogy ne itt kelljen utólag szerkesztgetni egy MOD -nak, gondolom Neked.

-
törölt tag
Tompie:
Jaaa, hogy a lenyílót mondod. Az én üzenetemre reagáltál, azért nem értettem.
Elnézést, nem szóltam, hogy azt a változatot kukázni kellett. Amit tegnap illesztettem be az a változat kerül folyamatosan módosításra. Azt linkeltem abba a hozzászólásba is.
philoxenia:
Amit odatettem az illeszkedik ide. Csak ha betenném a gombokat akkor lenne ott más a megjelnítés, mint ezen a fórumon.Még azért nem vágtam hozzá, hogy mindenki tudja ellenőrzni rendben van -e. Meg várom a véleményt a "gombokra", menü címekre.
Egyébként a bejegyzés alá is lehet írni a linkelt odalon.
Nincs kifogás és mindenki szerint rendben van, akkor mehet a próbába, illetve a téma fejlécébe. Legalábbis szerintem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
Értem amúgy mit mondasz. Nem is vitázni akartam.
Én csak a nagy esélyre mondtam, hogy az túlzás. Mert az azt jelenti, mint ha szinte biztos lenne, hogy szervízbe fog kerülni.

Egyébként a mostani telefonokat (ha nem szétszedhető), akkor én sem szedném szét. Max. ha olyan mértékű lenne a javítás, mint ha új telefont vennék és fusizva megúsznám olcsón. Garanciaidőn belül értem természetesen. Bár az is hozzátartozik, hogy manapság már könnyű új telefont szerezni, ha a másik KO.
-
törölt tag
20 év alatt 1 telefonom járt szervízben, + egy tört össze a garancia után. HA ez számodra nagy esély, akkor igen. Nagy esély van rá.

Szerintem a szervízek többsége még mindig a user error miatt jól ellátott. Persze vannak még a konstrukció hiábás készülékek is: Lumia 520, LG G2...stb.
Ettől függetlenül igen, érdemes körültekintőnek lenni vásárláskor, mert nagyon nem mindegy milyen garanciát kapsz és bármi előfordulhat.
Az otthoni barkácsolást arra értettem, hogy az első 2 telefonom magam raktam össze. Azon kívül olyanok miatt szedtem szét telefont, mint led csere más színre, rezgőmotor beépítése, + SIM foglalat...stb. Ami nem javítás, inkább feljavítás.

-
törölt tag
Nagy esély van rá? Nekem saját telefonom még csak egyszer volt szervízben. Pedig volt már jópár. Meg egy darab tört valamivel több mint 2 év után, azt nem vittem már szervízbe. Szerintem durván 20 év alatt ez elég korrekt arány.

Sőt, az első és a második telefonom is én raktam össze magamnak. Elsőt 3, másikat meg 2 készülékből.
Többit nem is kellett szervízelnem vagy szervízeltetnem. Régen mondjuk olyanokat csináltunk, hogy lecseréltük a ledeket más színre...stb.(#1785) Tompie :
Nem értelek. Nálam működik a link és 13 -ra végződik. -
Tompie
őstag
-
Tompie
őstag
Hmm, a most jelentkező megmagyarázhatatlan hiba láttán, még jobban megerősödött bennem az a tény, hogy normális helyről kell majd vennem ahol normális garanciát adnak hozzá

A tegnap linkelt boltok továbbra is folytatják a 10-50-100 Ft-os árkülönbség harcot
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Korábban egyébként nem lehetett már ilyen?
Csak mert írtad, hogy nem feltűnő, csak tudod hogy ott van. Meg max. fényerőnél látszik sötét háttéren.
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Kijelzőt nem hiszem, hogy melegítené. Akkor már a ragasztás is sérülne. Meg a műanyag előbb olvadna meg. Meg abban az állapotban még nincs kipakolva a telefon, tehát van még néhány alkatrész hátul. Kijelzőhöz is csak úgy férsz hozzá, ha kipakolod a kis szutykokat, meg az alaplapot és az akksit, aztán a fém panelt.
Tudomáson szerint nem az egész telefont melegítik, csak a hátulját.
Amúgy a Kirin chipset is eléggé tud melegedni. Ott is inkább a tartós melegedésen van a hangsúly. Vagy ha nem jó a hőelvezetés.
Szerk.: Meg az akksi sem ragálna valami jól a tartós melegítésre.
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
De hát ha így melegítik a kijelzőnek nem árthat a melegedés...
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
The repair guide for the Huawei Phone p7 uses a eletronic Heating plate to heat the glass panel to 85°C. My question:
How long I have to heat the back glass panel at 85°C, a few seconds, a minute ?
--
Start from ten seconds at least, then have a try to open a gap. And if can't open, go on heating and opening. Don't do it too quickly, slowly and carefully avoiding breaking the glass.
You described how can be opened but not how can be closed . I would be thankful if you show the way it can be closed . I would kknow-how can back panel be attached to the framework.
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Bizony melegítik. Manapság nem sok olyan okostelefon van amit nem kell melegíteni a teljes szètszerelèshez.
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem ez valami belső hiba lesz, nem ütődéstől vagy egyéb külső behatástól. Legalábbis az esetek túlnyomó részében olyankor van külső sérülés is. Olyan, mint ha belülről sérülne a kijelző... Bár a szervíz majd úgyis megmondja. Meg hogy az akksinak nincs -e valami baja.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Nincs hajtva a teló, szerintem még 35fokosnál több nem volt az akkuvisszajelzés szerint...

Igen, nem tűnik el kikapcsolás után sem...
Itt max fényerőn van, minél kisebb a fényerő, annál kevésbé látszik, oldalról (megdöntött kijelzőnél) egyáltalán nem, világos háttérnél sem.... Ennyire amúgy nem durva, a fényképezőgép többet lát belőle mint a szem, de mivel tudom, hogy ott van, mindig észreveszem, filmnézésnél is zavaró így, fotónézegetésnél is... -
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ma reggel vettem észre sötét háttérnél kék bevilágítás jelentkezett....

-
törölt tag
Módosítottam az összefoglalót, illetve került a szövegbe pár újabb dolog is:
- Szervízzel kapcsolatos tudnivalók (illetve szoftver - garancia)
- Új témák letöltése és használata
- EMUI 3 felületű zenelejátszó telepítése
- Kínai Huawei App Center telepítéseNem akartok visszakeresni, akkor ITT a link.
"Gombokra" nem írtatok semmit, azt is újra linkelem.
-
törölt tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a B125SP03 -nak mekkora a mérete? Valószínűleg ez ctibor lesz
, mert úgy tudom L10 -en itt még csak B123 -ig jutottak.Találtam egy ilyen említett B125 -öt, de még nem próbáltam !, viszont kicsit kevésnek tűnik nekem ez a durván 500 mega, hogy önállóan is megállja a helyét B123 nélkül. L10 -re való és C01 régós kóddal van.
-
Srácok!
Lenne egy nagyszerű kérdésem. Elfogott a vágy, hogy egy gyári 4.4.4-es droidot dobjak fel a telefonra minden flanc nélkül. Ugyan akkor nem találtam sehol a weben P7-re való gyári droid ROM-ot. Létezik, hogy nincs? Vagy elég ha letöltöm a hivatalos oldalról a ROM-ot és imádkozom, hogy minden működjön?

-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Korrekt.
Én a nagy fájlt szedtem le, van regisztrációm az oldalra.A tömörített fájlt csomagoljátok ki és másoljátok az SD kártyára a HWThemes mappát. Nekem kellett egy újraindítás, mert telefonnal szedtem le, de ha gépről másoljátok USB flash meghajtó -ként, akkor nem kell, mert olyankor leválasztja az SD kártyát a telefonról. Kábel lehúzása után újra csatlakozik és egyből látni is fogja a Témák alkalmazás.
Durván 1 giga szabad hely legyen az SD kártyán a művelet megkezdése előtt!
-
törölt tag
Akkumulátorkímélésre rakd. Nagy pontosságnál kell neki GPS is a helymeghatározáshoz. Azért "csipog" Neked.
Utána azért még nyomd ki, majd újra be az engedélyezést. Elvileg úgy már jónak kell lennie. Ott felesleges a GPS helymeghatározás. A térkép nélküle is fel fog állni, illetve a GPS korrigálja a meghatározást, beállítástól függetlenül, arra nincs hatással.
-
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szerintem ez volt fent nekem is, legalábbis a P7 -es nagy része... Köszi. Ezeket buktam el, örök hála érte.
-
daveh
tag
Sziasztok!
A következő szövegbuborék már bosszantóan gyakran jelenik meg és nem tudom mi okozza.. "Hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban" Ötlet? Biztos én b*szok el valamit. P6-nál is ezzel küszködtem.. -
Tompie
őstag
Hm azokban a boltokban ahol inkább nem venném meg nagggyon nagggyon baráti az ára
és kb napról napra csorog lefelé, de sajnos csak azokban a boltokban 
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Kínai app center -ről? Mennyire teljes témák? Alap widget/ikon/háttér/záró háttér/betűk?
-
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Egy ilyen apróság nem lehet gond: Google Fordító - Google Play.

-
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Ez meglesem én is, köszi.
App Center az jobban érdekel.Lehet belőle szöveget kimásolni, akkor nincs gond a kínai nyelvvel. Fent van a telón a Translate. Meg majdnem a szomszédban egy kínai család, szóval lehet nem gond.

Szerk.: Angol nyelv nem opció?
-
válasz
üzenetére
Ez már az EMU 3-as
felületbe illeszkedő lejátszó, ahol már ki/be tudod kapcsolni a DTS hangzást, meg csiribiri lett a felület. Bár megvan FULL verzióba a PowerAMP, de mostanában a gyárit jobb szeretem.Akit érdekel a telepítés menete. A lenti linkről letöltitek a com.android.mediacenter-1-apk-t, majd felmásoljátok vagy az SD-re vagy a telefon belső memóriájába.
Utána a telefonon Beállítások/Biztonság/Ismeretlen források engedélyezése. Telefonon megnyitjátok a fájlkezelőt, kikeresitek az előzőleg felmásolt APK-t és telepítitek (frissítés fog egészen pontosan írni.Ugyanezen a linken eléritek a Huawei App Center APK-t is. Itt töltsétek le mindkét APK-t. A telepítést kezdjétek a HiSpace.apk-val, majd folytassátok a HwID.apk-val. Az alkalmazás használatához a kínai nyelvet ismerők előnyben.

Üdv:
Snow -
törölt tag
Tompie:
Ott összecsúsztak a sorok. Köszi, majd javítom.
Mindegyik a B121 -re épül L10 -nél, de majd beírom, jó ötlet.Evil Snowman:
Én durván 4 hónapja használom a telefont, de eddig még egyszer sem néztem meg, hogy milyen a zenelejátszó.
Nem tudom eldönteni, hogy az Android 5 -re vagy az EMUI 3 -ra hasonlít jobban.GSPLR:
Az elején a hasznos linkeknél ott van, hogy központi szervíz, a link pedig a TeleMax oldalára írányít.Viszont a végére tényleg oda lehetne írni tippeket, amiket szervízbe küldés előtt érdemes megcsinálni. Dokumentálás, kép készítés. Jó ötlet.
-
-
-
Tompie
őstag
válasz
üzenetére
Nagyon szuper lett, de nekem a szoftverfrissítés rész nem egyértelmű. 3 módszer van írva de nekem csak kettőnek tűnik. 1-es verzió ok, de mi a kettes? mert a 3-as már a 3 gombos vagy a kettesnél van leírva 3 gombos összes adat elveszik bevezetővel?
Illetve mivel fel vannak sorolva az elérhető szoftververziók, lehet ki kéne térni arra, hogy az egyes verziók járnak-e valamilyen feltétellel, pl ha jól tudom a 133-as 126-asra tehető fel. Illetve ha 3 gombossal cserélek ROM-ot jár-e garancia vesztéssel.
Ezek csak a saját meglátásaim. De amúgy nagyon szuper lett. Aztán később úgyis lehet ezt is reszelgetni.
-
törölt tag
Elvileg ez már rendben van: Összefoglaló.
Nézzétek azért át, mert nem aludtam valami sokat az éjjel, lehet elnéztem valamit!Itt pedig a "gombokat" találjátok: Gombok.
Ezt tudtam így gyorsan kihozni PS -val.Gombokról írjatok véleményt, meg aki még nem látta a szöveget. Aztán ha minden ok, felőlem mehet.
-
törölt tag
Ez bennem is felmerült, hogy L00 -n hasonló lehet. Azért fura nekem, mert amikor a szolgáltatótól vettem, kb. 3x ennyi téma volt, mint most (teljes reset után). Mostaniban vannak nekem újdonságok. Mindegyiket leszedtem korábban, meg variálgattam is elég sokat, de ez a Clife biztos nem volt közte, akkor ezt használtam volna. Egyébként gyári független.
Ettől függetlenül lehet másoknál is volt ez a téma, de nálam tuti nem.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szerencsére az app -oknál nem volt gondom, mert a Google fiókkal le volt szinkronizálva szinte az összes, néhány program kivételével, tehát csak az elrendezéseket kellett megoldanom. Váltottam egyszer mail -t a telefonon, azért nem az összes.
Aki nem ismerné ezt:
A Play -hez kapcsolt Google fiókod szinkronizálja magát a telefonoddal, így a letöltött programok fent vannak a neten. Tehát ha legyalulsz mindent a telefonodról, akkor automatikusan elkezd mindent telepíteni. Ehhez ajánlott egy stabil wifi, mert nálam 100+ programról volt szó.Az is eltartott egy darabig. Viszont annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy a korábbiakhoz képest (a teljes reset után) nem minden téma van meg. Illetve van olyan is, ami eddig nem volt. Viszont nekem jobban is tetszik. Majd kicsit később bedobok egy képet az ikonokról, lehet valainél van ilyen téma, nálam nem volt...
-
törölt tag
Buszos:
Nem kapott töltést másik kábelről, ami nem az övé? Esetleg gyorstöltő vagy szivargyújtóról? Egyik szivargyújtónál olyan V/A mértem, hogy azt le sem merem írni. A legstabilabb mégis a legolcsóbb lett, egy 900 HUF -os a tok-shop -tól.Én mondjuk 3 db P7 -et frissítettem (abból az enyém 2x, de nem azért mert rossz volt) és ott nem volt gond. ROM cserét nem próbáltad, hogy megoldja -e a gondot?
Egyébként elektronikai hiba volt a géppel, pár hét alatt most már másodszorra vágta haza a HDD -t, tehát nem az előzővel volt a gond, most már teljesen kikészült. Jó barátságban vagyok az egyik legjobb adatmentős céggel, úgyhogy kb. a 98 % -át sikerült visszanyerni az adatoknak. A lényeg meg van. Rendeltem egy új gépet, az következő hét második felében nálam is lesz. Laptop mindegyik, mert én elég sokat vagyok úton.
alien + jegenye: Köszönöm. Olyan lett amilye.
Több türelmem nem nagyon volt már telefonnal írogatni. Ennyit azért nem szoktam. Még javítok benne néhány dolgot, ami fontos.Egyébként igen, kártyától függ, hogy tudsz -e 4G -t, amit egyébként a szolgáltatók kötelesek cserélni 2 évente, ingyen. Még ha jobban is szeretnek vagdosni az új méretre. Ennél a telefonnál amúgy egyszerű. HA kiírja a hálózati jelnél, hogy 4G, akkor tudsz 4G -t. Régebbi a kártya, akkor sanszos, hogy nem fog menni.
Az is igaz, amit moltam ír. Nekem is javult a hangminőség az új kártyával. Én bár 2 évente szoktam cserélni, most valahogy elsiklottam felette és utólag pótoltam.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
NFC még bent maradt az L00 -nál, amit ismét nem szedtem ki...
Kicsit érthetetlenül írnék, akkor sajnálom. Elég fáradt vagyok, de a lényeg szerintem átmegy.
Szerk.: Csináltam egy hard törlést és elfelejtettem az app -okról mentést csinálni (a többi meg van), jó sok időbe került ez a .... -odás.... Ez is még az agyamra ment a mai napon.
-
törölt tag
Egyelőre ez az összefoglaló: Huawei Ascend P7 összefoglaló.
Nincs igazán tisztázva, vegyétek azt figyelembem, hogy a nagy részét telefonon csináltam. Így lehetnek benne elírások, de a lényegen nem változtat. Egyelőre ennyit tudtam kihozni gép nélkül, véleménnyezétek.
Gombokat, pontosabban a témák egy részét már megcsináltam Photoshop -ban, de ezt telefonról nem tudom normálisan betenni. Itt egy példa:

Nem tetszik, akkor csinálok majd más fajtát, sajnos még csak a fele lett kész, amikor meghalt a gépem. -
Deeday
senior tag
Energia takarékosságból állítottam 2G re mikor nem használtam a netet. Pont hívásom volt felkaptam erre mondja a hívó hogy recseg nagyon a hangom nem hall rendesen semmit. Letettem átnyomtam 3G-re felhívtam azóta tökéletes csak ezért javasoltam. Amúgy ha net ki van kapcsolva 3G-n sem merül semmivel se jobban szinte mint 2G-n.
-
Szervusztok!
Frissítettem a romot a Huawei oldaláról letöltött B133-ra, mert hol volt töltés, hol nem. Ez a probléma megoldódott a B133-mal, de sajnos most nem csöng ki, nem vagyok elérhető, pedig fix 2G-re van állítva, gyári csengőhangot használok, és 3-4 szokott lenni a térerő.
Azon gondolkodom, hogy a MIUI-t még kipróbálom, mert a Telemax szerviztől lilát tudnék hányni, az a tapasztalatom, hogy egyáltalán nem vigyáznak a készülékek esztétikájára!
Garis, Telenoros a telóm, tudok úgy MIUI-t flashelni, hogy ne bukjam el a garit végleg? -
jegenye77
addikt
Összefoglaló mikor lesz meg?
Elvileg a héten meglesz a P7-em és jól jönnének az infók
-
tkonya
aktív tag
Megmaradt egy vadi új nillkin flip tokom, meg egy bontatlan fóliám.
Akit esetleg érdekel, privátban írjon.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
hadabeni
üzenetére
Milyen lassúságra gondolsz? Tesztben én nem láttam ilyet, fórumban sem emlékszem rá. Talán a böngészésnél írhatták. De az alap böngésző akadósabb is, tördeléskor, aminek inkább szoftveres oka van, nem hardveres. Erre van alternatíva: Dolphin, meg egyebek. Bár nekem másik telefonon is voltak alap böngészőkkel gondok, persze némelyikkel kevesebb, vagy sokkal kevesebb. Pl. Opera szerintem desktop -on is egyre használhatatlanabb.
-
hadabeni
újonc
Sziasztok! Most keszulok telefont venni, egy mutatos keszuleket szeretnek, jo kameraval, testreszabhatosaggal, illetve fontos, hogy a kozossegi oldalak jol mukodjenek! Egy ilyen atlag felhasznalasi igenynel, mennyire jon elo a tesztben es nehany kommentben leirt lassusag? Elore is koszonom!
-
KKrisz751
aktív tag
Hali mindenki.
Kérdés:Csak nálam nincs frissítés a telefonra?
Kék szolgáltatós, és a l10....B121 van fent.
Hiába dugom a gépre, nem dob fel frissítési lehetőséget.Közben XDA-n van Cseh változat ami L10-re B133.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Ez idővel jön ki, bár én még Huawei -en nem találkoztam ilyennel. Ettől még simán előfordulhat. Lumia és LG telefonoknál láttam leginkább. Illetve Nexus S, ami Samsung gyártmány volt, mellesleg S Amoled. Sárgulás, foltosodás, melegedési foltok...stb.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Ebben van igazság, ez viszonyítás kérdése. Ezt aláírom.
Ez akár EMUI -nál is így van. Tesztelsz egy P7 -et EMUI 2.3 -mal, aztán egy G6 -ot EMUI 2 -vel, akkor ég és föld lesz a különbség. Főleg rendes használat során. Nem a G6 -ot akartam lehúzni, remélem ez érthető.
Gondolom így lesz ez EMUI 3 kontra EMUI 2.3 -nál is. Így van ez szerintem minden mással, a stabilizátorral is. -
Atlantisz48
őstag
válasz
üzenetére
Rendben, köszönöm, akkor azzal fogok takarítani

Amúgy korábban írtad, hogy a telefon képstabilizátora videónál nem olyan jó. Miért? Szerintem nagyon király.
Az előző telefonomnál ilyen nem volt ( Motorola Defy+ ). Lehet, hogy csak azért, mert ez az első olyan telefonom amibe van ilyen plusz? Vagy azért mert még nem láttam minőségi képstabilizátort?
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Teljes mértékben nem fogod tudni használni az SD kártyát, mert a legtöbb alkalmazás nem képes a 100% -os működésre onnan. Pl. néhány app -nál nem működik a widget. Ezt mondjuk úgy át lehet verni, hogy egy külön partíciót úgy hozol létre, hogy azt a telefon a saját memóriájának érzékelje. Ez viszont leginkább a belső szabad helyet növeli meg, illetve ezzel vered át a telefont.
Amúgy a Clean Master erre alkalmas, maradvány mappákat és fájlokat is nagyon szépen pucol. Amikor 400 megát takarítottam ki saját kezelőjével, az még mindig talált vagy 70 megát, ami feleslegesen foglalta a helyet, illetve átláthatatlanná tette a belső memóriát, valamint pucolt ideiglenes fájlokat is. Ezt néhányszor eljátszottuk még, azóta a saját kezelőt nem is használom.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Ez nem ég be, itt pixelhiba meg sárgulás lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én a nagy fájlt szedtem le, van regisztrációm az oldalra.