-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
Cunaja
üzenetére
b852 van fent amióta kijött
igazából nem volt olyan alkalmazás legalább is szerinte ami belett volna ragadva
de azért is furcsak mert kikapcsolás után is még azt írta hogy 4 napja akumlátorról miközbe ugye többször is lemerült, ilyenkor hiányzik az akksi kiveétel lehetőség
nincs mobilnetem
multkor én már kikapcsoltam azt is hogy keressen wifitszerintem amikor megállt a fogyasztás akkor volt kinyomva a wifi, elvileg a wifi eszi csak még azt nem tudom melyik program
megnézem köszi
csak ugye az a fura hogy egyik nap nem nagyon merül másik nap meg mint ami megveszett és nem raktam fel új alkalmazást
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- További aktív témák...
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest