Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
Newlachka
üzenetére
Az igények más kérdés és megint más, hogy valamit lehet használni, vagy csak foltozzuk a szart. A droid jó...lenne, ha foglalkoznának is vele. Nincs irány, nincs szigor, optimalizálj ezer felé. Kb. az esélytelen kategória. Lehet rajta filozofálni, hogy ez kinek a sara, de engem pont nem érdekel ha használni szeretnék valamit. Árról inkább ne beszéljünk, ugye van az mondás, hogy minden annyit ér, amennyiért el tudják adni... Persze amit leírtam az mind szubjektív, én elfogadom ha valaki másképp gondolkozik, viszont azt is tudom, hogy ezt a topikot kik olvassák, nem véletlenül tépem a számat...
(#13013) zeon.hu:
A droidot is lehet savazni, ha kell dupla hosszú listával... De nem kívánok belemenni semmi ilyenbe. Maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk hova jut a 2 fő rendszer pl. 5 éven belül. Én tényleg kíváncsi vagyok, mert szerintem valamelyik bukni fog, mégpedig nagyon nagyot. Arra tippem sincs melyik, de valamelyik veszni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Elden Ring PS5 játék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő