Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Na fenn van nekem is, egyelőre működik, most települnek a megszokott appjaim. Eddig elég gördülékenynek tűnik, érzésre jobb mint a gyári B830.
A Swype billentyűzetnél a qwerty gombsor felett a szójavaslatokat sehol nem tudom kikapcsolni, nem tudom miért. A swype beállításokban a "következő szó előrejelzése" ki van kapcsolva.
A hálózati beállításoknál nem találok "csak 2G" módot, nekem ez fontos lenne. Bár nem életbevágó...
A töltési animáció fölöslegesen csicsás szerintem, nem tudom miért kellett az a kör + 4 kis pötty + még villog is, de végülis lehet vele élni, ízlés kérdése. Báár lehet hogy ez módosítható, csak még nem találtam meg...
A magazine egy jó dolog, eddig mindig azt használtam. Csak ez most tyúklábas. De ezt tudtam, benne van a leírásban. Van erre valami esély hogy egyszer sikerül lefordítani?All in all, szép munka, fogom majd nyúzni és ha valamit észreveszek, írom. Köszi addig is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest