Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HTPC (házimozi PC) topik
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
válasz
InFRaReD
üzenetére
Én ezt nem értem. Mindenkinek apu-anyu veszi? De ha mégis, nem hiszem, hogy egy idegennek ennek zavarnia kellene a szemét. Mindenkinek van egy pénzmennyisége, amivel gazdálkodhat, és eldönti, hogy neki mi és mennyiért éri meg. Hidd el, vannak olyanok, akiknek megér 200k-t, vagy 300-at, de attól még nem rossz emberek és nem anyu-apu vette. És attól még, hogy Neked 150-et ér, attól még nem biztos, hogy másokra rossz jelzőket kellene aggatni. Szerintem mindenki a saját ingével foglalkozzon

A kérdésre pedig, 150 szerintem legalább még 3-6 hónap.
-
g0n21
senior tag
válasz
InFRaReD
üzenetére
Akkor úgy gondolod, hogy mi itt "apu-anyu pénzén élő, folyamatosan státuszból telefont cserélgető gyerekek" vagyunk? Vagy mi vagyunk apu-anyu, vagy dolgozunk, és talán még keresünk is (normálisan)? vagy szolgáltatótól veszünk kedvezőbb kondíciókkal? Mert a mai világban a független telefon kevésbé releváns, hacsak nem cserélgeted a számod évente.
meg ha már 150, akkor a 180 sincs onnan messze...Desire-féle rémálom? miszerint? A desire óta a One az első telefon, amivel maradéktalanul meg voltam elégedve. De mi baj volt a desire-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest